Auto do 500 eura pomoć

poruka: 100
|
čitano: 33.291
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Auto do 500 eura pomoć
Diplomirani pješak kaže...

Koji dio bi mu otpao, kužim da si rekao u prenesenom smislu, ali to su pravi auti, a ne ona plastika, a čovjek za 500 € ne može bolje dobiti. A i da "otpadne" koji dio, jeftino se nabavi, a za novi auto samo pregled kod majtora košta... Ma dobro ne moraš slušati, ljudi koji nemaju oldtimere misle da je to stara krama. 

Samo kazem da ako hoces da to postane pravi oldtimer moras bar jos 1000€ u njega stuc... Inace viliki sam fan oldtimera ;)

Gamers Don't Die, They Respawn.
15 godina
Auto do 500 eura pomoć

iskreno smatram da je polaganje vozaćkoga s 18god besmisleno, mater mi ima citroena c4 i dala bi mi da ga vozim ali mi nije napeto, pa odakle meni pare za vozacki, mislim da ima puno boljih nacina da ih potrosim,uostalom za tobom radi auta neće plazit cure nego glupe sponzoruše od kojih ne možeš dobit ništa osim pi_ke, idi si kurvu plati rađe.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
Auto do 500 eura pomoć

Gimmie to je istina, ali šta će dobiti za 500€.  Mislim da su Dacije najjeftinije, ali opet kvaliteta je upitna...

Autore ako imaš kakva primanja možeš uštediti pare i kupiti solidan auto...

Proleteri svih zemalja, ujedinite se !!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.9.2011 12:00 (Diplomirani pješak).
16 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

iskreno smatram da je polaganje vozaćkoga s 18god besmisleno, mater mi ima citroena c4 i dala bi mi da ga vozim ali mi nije napeto, pa odakle meni pare za vozacki, mislim da ima puno boljih nacina da ih potrosim,uostalom za tobom radi auta neće plazit cure nego glupe sponzoruše od kojih ne možeš dobit ništa osim pi_ke, idi si kurvu plati rađe.

Naravno da nije besmisleno. Barem neće morat stalno žicat starce da ga voze.

Novac se može skupit radom i/ili štednjom.

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.9.2011 12:10 (cuspajz).
15 godina
neaktivan
Diplomirani pješak kaže...

Gimmie to je istina, ali šta će dobiti za 500€.  Mislim da su Dacije najjeftinije, ali opet kvaliteta je upitna...

Autore ako imaš kakva primanja možeš uštediti pare i kupiti solidan auto...

ma nemam nikavih primanja roditelji mi se bave malom poljoprivredom
a još imam 3 godine faksa
zašto svi misle o curama
meni su starci rekli da si do 11 mjeseca nađem auto
tako da po zimi imam kak u školu
neplaniram se ja vozit svaki dan u školu već samo od 11 do 3 mjeseca

i netražim nikakvu mrcinu od auta
bitno da mene drži u njemu i da ide

sad baš za bicikl dat puno para to nema šanse

imam ja jedan trkači al mi nevalja po zimi jer iamma specijalke na njemu 

16 godina
neaktivan
maherDP kaže...

Imaš specijalke na biciklu? WTF?

15 godina
cuspajz kaže...
athlon64 kaže...

Naravno da nije besmisleno. Barem neće morat stalno žicat starce da ga voze.

Novac se može skupit radom i/ili štednjom.

ma nije besmisleno ali nije potrebno.

16 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

To kažeš samo zato što nemaš novaca za vozački...

15 godina
neaktivan
Auto do 500 eura pomoć

Nađi urednog unića,golfa II,swifta.....To bi bio moj izbor.

mašić
15 godina
neaktivan
cuspajz kaže...
maherDP kaže...

Imaš specijalke na biciklu? WTF?

ma pretanke gume tanje od palca
samo za suhu cestu 

15 godina
cuspajz kaže...
athlon64 kaže...

To kažeš samo zato što nemaš novaca za vozački...

da,a pola vas sta koji imaju novaca za vozacki si dok ne nađu posao ne nabave auto rofl,ili voze peglicu, prvo se kupuje dobro auto, onda se polaže vozaćki a voazćki ce mi uplatit mater kad ona bude mislila da je to u redu jer cu njeno auto vozit.

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.9.2011 12:52 (athlon64).
16 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

da,a pola vas sta koji imaju novaca za vozacki si dok ne nađu posao ne nabave auto rofl,ili voze peglicu, prvo se kupuje dobro auto, onda se polaže vozaćki a voazćki ce mi uplatit mater kad ona bude mislila da je to u redu jer cu njeno auto vozit.

Pa možda vozimo od roditelja auto dok nekupimo svoj...

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.9.2011 12:54 (cuspajz).
15 godina
neaktivan
cuspajz kaže...
athlon64 kaže...

Pa možda koristimo od roditelja auto dok nekupimo svoj...

da i to
ja bi svoj rado koristio da nije auto razrezan za prikolicu novu da imam u ćemu sijeno dovlačit
ja sam uštedio za svoju vozačku i radio 4 godine za nju u metlicama

a kao drugo šta će ti prvo auto ak nemaš vozačku

gdje god sam slao molbe za posao ovo ljeto svugdje su skoro tražili vozačku uz prilog
i kao treće kupuje se slabvije auto prvo da se naučiš vozit pa poslije nakon par godina rada se uzme jača mašina 

16 godina
500 eura? 12km do skole?
Za te pare radije kupi skuter, puno ce manje trositi ili cak bicikl, do tih novaca mozes kupiti vrhunski bicikl s kojim neces gotovo ni osjetiti uzbrdicu, a dobit ces i koju kilu misica xD
Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
17 godina
athlon64 kaže...

Kako nije potrebno, po ljeti sam 3 mjeseca radio u mjestu udaljenom malo manje od 10km od kuće, i sad bi mene trebali vozit starci na posao svako jutro u 7, ma vidi boga ti.

Vozim Peugeot 205 2 godine starijeg od mene i super mi je, koštao me je manje od 500 eura. Jedino što sam trebao promjeniti karburator jer je ovaj puno trošio, ali imao sam doma jedan stari AX pa nije bilo problema. 

A life? Cool! Where do I download one of those?
14 godina
neaktivan

Pitaj roditelje jeli ti mogu bar još 500eura dodati.

Arian RIčko
15 godina
Auto do 500 eura pomoć

Ne razumijem zašto je po nekima bezveze položiti tj. platiti vozački? Ja bi prije položio ili kupio auto nego npr. kupio novi komp.

15 godina
neaktivan
77ari kaže...

a oni će registrirat

15 godina
maherDP kaže...
77ari kaže...

a oni će registrirat

svaku godinu,i plaćat benzinu, i povremeno koju litru ulja, i povremeno koju novu svićicu ili ćak i neki veći servis, ma o tome ja i govorim, nisam rekao da ovde nema ljudi koji si to ne mogu priuštiti pa je ok polagat sa 18 odma ali imam toliko prijatelja koji odma trće sa 17.5 polagat da mogu vozit sa 18, a nemaju auta, nemaju kune za benzinu,nemaju kune za registraciju a da ne govorim o servisima ili jos gore ako karamboliraju auto što nebi bilo ćudno za poćetak, dakle ne zelim rec da je bespotrebno i glupo polagat sa 18, ali treba malo mućnut glavom.

15 godina
neaktivan
Auto do 500 eura pomoć

jesi kad ovako razmišljao 18 ti je godina završio si srednju i nemaš kako na posao
ja sam bio pametan kad je bila škola išo sam u auto školu i do rođendana sve riješio i položio prije tjedan dana
lovu za auto sam ja skupio

a roditelji plačaju ostalo
ima se para za gorivo i sve ostale sitnice

sad je druga priča ak ti oš bit frajer ikupit auto za 2500 eura i vozit se po naselju 160km/h i ak si lude sreće slupat ga i ostat živ

ja ovdje netražim nikakva mišljenaj o polaganju ili bilo kakve gluposti

jednostavno tražim prijedlog za auto za 500-600 eura

neke budale će si radije kupit komp za 7000 kn za igrice umjesto nešt korisno poput prijevoznog sredtsva za posao ili školu ili bilo šta drugo

npr sad ovo stara mi imala 2 moždana i ak se još jednom potrefi ko ću ju odvest nije ovdje samo vožnja radi se o životu
malo razmisli glavom prije nego šta ideš napisat nešto bezveze

iako netvrdim da i tvoje nije točno

ali nisu svi takvi 

16 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

svaku godinu,i plaćat benzinu, i povremeno koju litru ulja, i povremeno koju novu svićicu ili ćak i neki veći servis, ma o tome ja i govorim, nisam rekao da ovde nema ljudi koji si to ne mogu priuštiti pa je ok polagat sa 18 odma ali imam toliko prijatelja koji odma trće sa 17.5 polagat da mogu vozit sa 18, a nemaju auta, nemaju kune za benzinu,nemaju kune za registraciju a da ne govorim o servisima ili jos gore ako karamboliraju auto što nebi bilo ćudno za poćetak, dakle ne zelim rec da je bespotrebno i glupo polagat sa 18, ali treba malo mućnut glavom.

pametno govoris vise manje... (radije pisi c nego č/ć ako ti ne lezi {#}

ja imam srece pa vozim auto od majke, jer ona ga ne vozi posto joj je ured 5 minuti od kuce, na rivi. hvala bugu pa i radim, tako da gorivo nije problem a ona sve ostalo sreduje, ali sada kada sam ga slupao (jednostavno nisam reagirao - blackout u mozgu, noga pala na gas, sva sreca bio u prvoj i jos sa parkiralista nisam izasa pa niko nije nastrada - umor {#} nikad protiv umora {#}) a jos jedna sreca u nesreci je sto je ona krupa pala pa su od osiguranja izvukli 15000kn, jos prijatelj ovlasteni serviser, a ja sam dodao nekih 1600kn + 100€... 

Iako to bome nije problem kada je star auto jer te onda nije ni briga jer drugi kosta manje nego popravak.

Za auto u ovim godinama je potrebno imat posao, a branje metlice i nije neki posao bome. Prije toga se potrudi nac posao - posto je student - ima ok placenih poslova na student servisu. Ja u 4 mjeseca na studentskom poslu mogu zaradit koliko gradanin sa prosjecnom placom zaradi u 11 mjeseci. Samo se treba malo potruditi. 

Pogotovo sto sam nekako iz konteksta vidio da ti starci (@maherDP) nemaju love na bacanje pa mogu placati skupe dijelove za auto koji je lutrija ako se ne pokvari ni jednom u 6 mjeseci. Moras nekako sudjelovat u tom pothvatu.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
Auto do 500 eura pomoć

izvini,krivo si me shvatio, post se nije na tebe odnosio, i govorio sam općenito nisam rekao da to vrijedi za sve nego za većinu, ali opet šta se tiće tvoje teme neznam šta se da kupit za te pare, osobni savjet- pokusaj si nac nesto tipa stariji model suzuki swifta ili mozda cak staru toyotu corrolu sa rotorskim motorom ako se to uopce da nac , savjetujem ti ovo iskljucivo radi pouzdanosti što je kljućno kod auta te cijene, bio je u splitu na žnjanu jedan swift koji je prošao 600 000km i radio ko sat, bilo je u jednom od auto magazina nesto o njemu a nakon toga sam ga vidio u zivo, bila je na njemu naljepnica "prešao sam 600k km i još vozim!", sijecam se.

16 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

izvini,krivo si me shvatio, post se nije na tebe odnosio, i govorio sam općenito nisam rekao da to vrijedi za sve nego za većinu, ali opet šta se tiće tvoje teme neznam šta se da kupit za te pare, osobni savjet- pokusaj si nac nesto tipa stariji model suzuki swifta ili mozda cak staru toyotu corrolu sa rotorskim motorom ako se to uopce da nac , savjetujem ti ovo iskljucivo radi pouzdanosti što je kljućno kod auta te cijene, bio je u splitu na žnjanu jedan swift koji je prošao 600 000km i radio ko sat, bilo je u jednom od auto magazina nesto o njemu a nakon toga sam ga vidio u zivo, bila je na njemu naljepnica "prešao sam 600k km i još vozim!", sijecam se.

nikako rotary, jer se taj motor mora ponovo slagat svakih 60000-100000km tako da je to neisplativo

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
Auto do 500 eura pomoć

kako mislis ponovo slagati ? koliko ja znam radi malo pokretnih djelova ti motori su bogovi pouzdanosti.

15 godina
neaktivan
Auto do 500 eura pomoć

ljudi ajmo ovako
da vam nešt velim
moj zadatak je auto

reg. je od staraca
gorivo i ulje svako po malo 

a ako šta ode zovem sestru da mi pozajmi para ili kažem dedi da mi zavari ili bilo kaj oko toga nebrini te

ajde vas 2 kad ste tu

glasajte 

19 Golf 2-diesel
1 ford Fiesta-benzinac
1 opel kadet-diesel
5 swift-benzinac
16 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

kako mislis ponovo slagati ? koliko ja znam radi malo pokretnih djelova ti motori su bogovi pouzdanosti.

mijenjati dijelove, generalka totalno na motoru. naravno to ovisi i o voznji, moze on izdrzat i vise, i 200000km, a da radi ok, ali ga treba posteno odrzavat ako ga ne zelis mijenjat svakih 100000km.

Uglavnom procitaj amo Disadvantages http://www.ehow.com/about_5113539_pros-amp-cons-rotary-engine.html

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.9.2011 21:56 (Mitsuoka).
15 godina
Auto do 500 eura pomoć

ja bi uzel golf 2 GTD,moj stari ima takog,prešo 330000km nikakvi veliki kvarovi,djelovi i registracija su relativno jeftini,troši čini mi se 5.5L na 100km

Clausen von hassuen da Huge Boner donka le Giant Boner blitzkreig da penis of mammoth girth struass ven throbbing enormous von sack of pubes.
15 godina
Mitsuoka kaže...
athlon64 kaže...

mijenjati dijelove, generalka totalno na motoru. naravno to ovisi i o voznji, moze on izdrzat i vise, i 200000km, a da radi ok, ali ga treba posteno odrzavat ako ga ne zelis mijenjat svakih 100000km.

Uglavnom procitaj amo Disadvantages http://www.ehow.com/about_5113539_pros-amp-cons-rotary-engine.html

uh,nisam znao ovo, onda je ipak bolji izbor ic na nekoga pouzdanog japanca sa cilindrima xd, ali gledam na njuskalu , nema nista kao stari swift ispod 1000 eura :/

15 godina
athlon64 kaže...

Loše znaš, Wankeli su katastrofa po pouzdanosti i potrošnji.

Tek je Mazda u bliskoj prošlosti uspjela riješiti većinu problema (RX-8 model, najviše zbog pojave novih materijala, tj smanjenju cijene određenih materijala) Ali i dalje ih treba održavati i paziti češće nego "obične" motore.

Inače kolega je u pravu, to su motori prije Mazde, i općenito prije dosta godina kada su bili puno češći vrlo brzo i zamrli baš zbog svoje užasne pouzdanosti i čestih kvarova tj ekstremnog habanja.

EDIT: uf, tek sad vidim koliko sam zakasnio, izgleda mi dugo bio otvoren prozor...

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.9.2011 22:11 (miki1981).
15 godina
Auto do 500 eura pomoć

aha, interensantno, meni se svidio jednostavan princip rada, nema agressivnog mijenjanja smijera klipova, nema 100000 djelova, jako mali a dosta snage, ali izgleda da nisu dobri :/

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice