Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.015
|
čitano: 16.505.499
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen
Auti - ultimativna tema

Dobro zapažanje, razlika je jasno uočljiva.

Također, nikad ne kupovati auto kod preprodavača.

Svi smo mi Mentalist.
17 godina
neaktivan
Re: Auti - ultimativna tema
Lord_Marko kaže...

@dream. aj otvori jos jedanput oglas od golfa i otvori si predzadnju sliku. jel vidis kak je volan cjeli sivi a airbag crn koda da je nov. meni je to sumnjivo da nije novi stavljan jer sumnjam da bi takva razlika bila. kod mene se vidi da je volan sivi ali i airbag je isto sivi nije tak, al opet je i on ostario. a ovo je ogromna razlika

Pogledaj malo druge četvorke po njuškalu, dosta ih ima takve volane. Vjerojatno različit tip plastike/gume pa na različit način izblijedi. Evo dva slična primjera nabrzake: druga slika, četvrta slika

A možda su svi lupani. {#}

EDIT: Haha a usput naletio i na ovo čudo.  {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.2.2014 21:32 (Penryn).
16 godina
moderator
Penryn kaže...
Evo dva slična primjera nabrzake: druga slika, četvrta slika

A možda su svi lupani. {#}

Ovaj prvi kojeg si stavio je najvjerojatnije bio razbijen, frend ga gledao već prije nego je stavljen u oglas (živi ulicu dalje) i kaže da se luftovi ne poklapaju i jedan blatobran je malo drugačije nijanse...

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
17 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

Ovaj prvi kojeg si stavio je najvjerojatnije bio razbijen, frend ga gledao već prije nego je stavljen u oglas (živi ulicu dalje) i kaže da se luftovi ne poklapaju i jedan blatobran je malo drugačije nijanse...

Ok onda evo ih još. {#} zadnja slikapredzadnjadruga, zadnja, peta itd itd

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.2.2014 21:43 (Penryn).
17 godina

gle fakat. nisam gledal, ni prije obracal pozornost na to. valjda onda drugaciji materijal ili kaj vec. 

Ride or die, remember?
15 godina
odjavljen
Auti - ultimativna tema

Ne bih se čudio da su svi bili razbijeni.

Par ih je uvezeno, prvi ima dva različita volana (lol), i nitko nije napisao da auto nikad nije bio razbijan, čime se ljudi obično hvale.

Svi smo mi Mentalist.
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.2.2014 21:51 (Jakovp).
14 godina
neaktivan
Penryn kaže...

Ovaj lik je tu iz mog gradića, tajkunjara koja se bavi švercanjem i ugostiteljstvom {#}, sebi je nabavio S-klasu sa nekakvom greškom na šasiji koju je kupio za jako male novce u Njemačkoj.
Ja nebih preporučio nikakve poslove s njim.
Tu se ne vidi na slikama, ima jedan kombi (sprinter, ako se ne varam) iza koji je pun dijelova za BMW, Mercedes i VW.

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
17 godina
neaktivan
Jakovp kaže...

Par ih je uvezeno, prvi ima dva različita volana (lol), i nitko nije napisao da auto nikad nije bio razbijan, čime se ljudi obično hvale.

Evo i passati sa istim volanima. sedma, zadnja, treća, predzadnja

Al vjerojatno su i oni svi razbijani.

16 godina
Auti - ultimativna tema

pa je na mk4 je airbag od istog materijala kao i instrument ploca, ona guma, plastika, koja se da fino zglancat, a samo kolo je od neke mekše mjesavine, koja na suncu se lako unisti, meni se raspo gotovo volan moram preslaku imat jer budu crne ruke kolko se ljusti, a dok mi je aribag ono ko novi 

17 godina
neaktivan
GRDI-146 kaže...

pa je na mk4 je airbag od istog materijala kao i instrument ploca, ona guma, plastika, koja se da fino zglancat, a samo kolo je od neke mekše mjesavine, koja na suncu se lako unisti, meni se raspo gotovo volan moram preslaku imat jer budu crne ruke kolko se ljusti, a dok mi je aribag ono ko novi 

Ma auto ti je već bilo razbijano, pitaj Jakovp-a. {#}

14 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

To sve sto ste linkali su obicni volani koji su izgrađeni kao od neke gume koja se ljusti. Međutim kod mog Golfa, koji ima pravi kozni volan, nema takvih razlika u boji. Evo i slika:

The future is Fusion - AMD
14 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

stari mi ima mk4 sdi i sta je maxtor reka ti su volani radeni od gume neke  koja se s vremenom ljusti i ako se dobro izriba od prvljastine zapravo je siva inace se ne vidi ..

Some say that he resined a job in Rome to have a fulltime job in here in London and that all of his legs are hydraulic... all we know is, he's called the Stig.
15 godina
MaD-PRO kaže...

Znao sam da ti Golfovi drže cijenu, ali ovo..

5k eura za auto iz 2001.. Kako bi neki rekli, za te pare se može kupiti auto {#}

Ništa ne ostavljam nezavrš
17 godina

Bas i ja gledam koja su to vecinom yebena groblja od auta i da tako drze cijene, nevjerovatno.

To je samo moguce u ovakvim seljackim drzavama di vecina svrsava na golfove{#}

Lord_Marko kaže...
Neko trosi na zene, neko na klađenje, neko zapije, neko na garderobu a ja na auto. Tak da svaki po svome :)

Tak je, kak se veli ''svaka budala ima svoje veselje''.

Niti pusim, niti pijem ali za automobil bih uvijek dao novce.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Golf je ko vino, što stariji to skuplji {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.2.2014 7:34 (ARazer).
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

seljak .. tko god mu je zakeljio kondom na šajbu je blag.. to bi trebalo kažnjavati ključem {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.2.2014 8:40 (nine).
14 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

parkirna mjesta su toliko mala da ja na svojoj astri kupe (3v) uopce nemogu klinca izvadit iz auta. jos ako je netko krivo parkiran no go.stat na cestu-izac van pa onda parking {#}

xfact
17 godina
=xfact= kaže...

parkirna mjesta su toliko mala da ja na svojoj astri kupe (3v) uopce nemogu klinca izvadit iz auta. jos ako je netko krivo parkiran no go.stat na cestu-izac van pa onda parking {#}

U Avenue Mallu su još super. Veći je problem tvoj coupe radi većih vrata.

16 godina
neaktivan
Jakovp kaže...

Prvi ima potpuno različite interijere. Pored onolikih sjedala različite boje ja ne bi ni skužio da ima različit volan.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
BORG kaže...
Lord_Marko kaže...
Neko trosi na zene, neko na klađenje, neko zapije, neko na garderobu a ja na auto. Tak da svaki po svome :)

Tak je, kak se veli ''svaka budala ima svoje veselje''.

Niti pusim, niti pijem ali za automobil bih uvijek dao novce.

auto i motor tu bi trošil, ostatak me ne zanima. isto ne pijem (rjetko kad, jer vecinom ja vozim kad se ide van), ne pusim nit ne trosim pare na gluposti.

Ride or die, remember?
17 godina
dv14 kaže...

Da drže cijenu zbog bolesti mozga

za 5000 eura se može kupiti Polo 1.4 TDI iz 2007 godine

http://www.njuskalo.hr/auti/vw-golf-golf-1-oglas-9635432

dafuq???

15 godina
odjavljen
Auti - ultimativna tema

Dobro kažeš, bolest mozga...

Evo primjer šta se može uzeti za oko 5k eura:

http://www.njuskalo.hr/auti/renault-twingo-gt-1.2-oglas-10502354

Skoro nov auto koji doslovno leti...

Svi smo mi Mentalist.
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.2.2014 12:25 (Jakovp).
16 godina
neaktivan
Ziga kaže...
dv14 kaže...

Da drže cijenu zbog bolesti mozga

za 5000 eura se može kupiti Polo 1.4 TDI iz 2007 godine

http://www.njuskalo.hr/auti/vw-golf-golf-1-oglas-9635432

dafuq???

Drže cijenu radi zatupljenosti naroda. Tko god je bio u Njemačkoj pred 20ak godina (ili znao nekoga tko je bio tamo), vozio je Golfa. Kad bi se taj vratio, dovezao bi Golfa nazad, preporučio ga svima jer je kvalitetan, što ne osporavam, i taj trend se širio.

Nikog ne kritiziram, da se razumijemo, imam izuzetno visoku toleranciju prema autima i ne smatram Golf lošim zato što ga svaki treći čovjek na cesti vozi, dapače. Ali dok god ljudi žele platiti 500, 1000 eura više za auto star 10 i više godina samo zato što je to Golf, onda što se mene tiče, neka se prodaju po još višoj cijeni na njuškalu. Ali zato Opel Omegu, Ford Mondeo i slične aute ne možeš prodati za takvu cijenu.

The guy who wants too much risks losing absolutely everything. Of course, the guy who wants too little from life might not get anything at all.
15 godina
Auti - ultimativna tema

Svašta se može naći.. Od 320d pa do GP iz 2008.

Dobro, BMW ima skuplje održavanje i to sve, ali opet je za klasu bolje auto od Golfa.. Al eto, živimo ovdje gdje bi netko radije kupio auto iz 2001 sa tko zna koliko km, prije nego neki drugi gradski auto iz 2006,2007,2008 sa ljepšim dizajnom, više opreme, manje kilometara..

Ništa ne ostavljam nezavrš
16 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Ja bi radije za te pare uzeo Mazdu 3 2007. 2004. godišta. 

Tipa ovo http://www.njuskalo.hr/auti/mazda-3-1.6-te-oglas-10396803

EDIT: Tipfeler

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.2.2014 12:50 (Mitsuoka).
17 godina
Auti - ultimativna tema

neznam dal ce se ko sjetiti al ajd.

prije jedno 3-4mj sam pital u ime frenda za auto. reko sam da cu napisat ishod ali sam zaboravio. uglavnom oni koji prate temu ce se sjetiti. covjek je digo kredit i kupio Golf 4 1.9tdi 90ks (motor kao thedream-ov) 00 ili 01g. edition oprema. uvoz s 188tkm. 4500€ kod auto kuce.

spustili su mu cjenu na 4k € i on je to uzeo ali je zna da s autom nesto ne stima. uglavnom vakuum ventil nije valjao, to je stavil novi i auto je vozio tjedan dana ok. ali isao raditi redoviti servis i promjenio je komplet remene i natezace, ulje i filtere. i auto je ok radio. da bi se zalio da mu prilikom kocenja mu trese volan. eh prva dva diska i plocice nove. poceo snjeg padati kupio 4 nove zimske gume s felgama. i auto vozio i krepala mu papucica gasa. neki potenciometar. popravljeno. ali prilikom dijagnostike ustanovljeno da auto ima prek 320tkm. auto i dalje vozio ali nije vukao i dimio je. skidana turbina i egr ventil i cisceno. sad je ok. opet krepo vakuum ventil. opet mjenjan. i aj sad vozi vec jedno vrijeme bez problema.

u razgovoru sam mu reko da je bolje da je kupio noviji auto, recimo punto, punto gp, focus.... uglavnom rekao mi je da nece ni jedan drugi auto osim golfa da je to najbolji auto. cak tvrdi da je kao "bolji" od moga koji je noviji. i da ford i nijedna druga marka ne valja.

a kad se zbroji 4000€ i popravci oko 2500€ za 6k€ je mogo kupiti mrak auto. astru, gp, clio, corsu, 147 i da ne nabrajam. ali njemu je golf 4 das auto. bil je dok je bil novi i dok nije imal more km.

Ride or die, remember?
17 godina
neaktivan
Jakovp kaže...

Dobro kažeš, bolest mozga...

Evo primjer šta se može uzeti za oko 5k eura:

http://www.njuskalo.hr/auti/renault-twingo-gt-1.2-oglas-10502354

Skoro nov auto koji doslovno leti...

Ti kao da ne vidiš dalje od tog twingača. Netko vozi recimo meganea i ti bi mu preporučio twinga, koji je praktički igračka u odnosu na njega? Jer eto, twingo je noviji i "doslovno leti", a koliko je velik i slawwdak nema veze. {#}

Al okey, za 5k € netko će ti preporučiti nekog bijesnog BMWa 320d sa 400.000km, netko Golfa 4 SDI, netko kockicu od 200ks jer s njom možeš driftat, netko Ladu Nivu jer ta prolazi svuda, ti ćeš Twinga jer je nov(star 6 god) i leti, a netko će reć da se za te pare ne može uzet dobar auto.. 100 ljudi 100 ćudi, jel.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.2.2014 13:50 (Penryn).
15 godina
=xfact= kaže...

parkirna mjesta su toliko mala da ja na svojoj astri kupe (3v) uopce nemogu klinca izvadit iz auta. jos ako je netko krivo parkiran no go.stat na cestu-izac van pa onda parking  {#}

onda se neki ljudi cude kad nekad parkiram tako preko 1,5-2 mjesta...isti problem...osim velicine vrata, problem mi je i sta trebaju biti dosta otvorena da uspjem izac iz skoljke xD

17 godina

I tebe to čudi? {#}

Parkiraj onda negdje drugdje gdje ćeš imati mjesta, nisu ti drugi krivi što ti ne možeš izaći jer imaš školjkice. {#}

Dođe mi da zagradim takve debile koji se preko 2 mjesta parkiraju pa neka čekaju dok se ne vratim.

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
17 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Istina, lijepa školjka ali u krivom autu. {#} Pa ruske makneš je ovako za 24/7, zbog praktičnosti a i sa njim izgledaš baš kao neki wannabe ricer. {#}

Ajde da je to neki normalni recarov sic kao na slici dolje, a ne prava rally školjka. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.2.2014 13:59 (Penryn).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice