Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 78.807
|
čitano: 16.300.669
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Auti - ultimativna tema

S obzirom na prirodu topica, da se priča o svemu vezanome uz aute, dijelom ću u off, al možda će nekog zanimat ako nije spazio do sada.

Naime, pojavila se na steamu jedna zanimljjiva igra, Car Mechanic Simulator 2014(ima naravno i jogurt). Uglavnom, igraš se mehaničara, nije jako detaljna, tj. djelovi su prilično jednostavni, barem tu dokud sam danas dogurao, ne znam dal će bit nešto teže, detaljnije kasnije u career modeu. Za ubit vrijeme šrafanjem po virtualnom autu dušu dalo. 

back on topic.

Od karavana priznam RS6 Avant, E63 AMG Wagon, Legacy, Octavia, Passat, Golf Variant nije loš. 

17 godina
Re: Auti - ultimativna tema

mystik kasnis s igrom {#} ali igra je cist ok da se naucis malo osnove kak kaj igleda kroz igru.

plus Focus ST karavan

Ride or die, remember?
15 godina

A jbg, vidio to kad se pojavilo na steamu, al s obzirom na to u kojoj sam frci( to i sam znaš) onda sam tek danas uhvatil 2 sata fore da bacim pogled. 

No aj nek ti bu taj focus. :D

17 godina

je to ti je tak kad si redoviti student {#}

evo mog fokija s nekim efektima s instagrama.

Ride or die, remember?
14 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Kad smo vec kod karavana, evo mog :D

2004 VW Golf Variant 1.9 131ks

The future is Fusion - AMD
16 godina
Lord_Marko kaže...
...

Mrak je Ford{#}

Puno mi je lijepsi taj redizajni nego stari.

Isto Focus redizajnirani poslije 2008. mi bolje izgleda nego ovaj najjnoviji koji mi je prekompliciran.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
TIR669 kaže...

Karavane mrzim, ne znam zašto, ali odvratni su mi, svi odreda. Hatch, coupe i limuzina uvijek prije karavana. {#}

To dok si mlad, kasnije postanu broj 1. {#}

17 godina
Auti - ultimativna tema

Nećeš u kraljevsko nebesko ako bar 1 karavan ne budeš vozio u životu {#}

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

evo jedini karavan koji sam vozio da me oduševio {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Sram vas bilo, kako ste mogli zaboraviti navesti ovog ljepotana. {#}{#}{#}

15 godina
Auti - ultimativna tema

Meni također karavani nisu privlačni. Možda ću kad budem stariji drugačije razmišljat, ali za sada su mi ipak limuzine puuuno privlačnije..

Jedino možda 159 SW. Jedan od ljepših karavana..

Ništa ne ostavljam nezavrš
13 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Benz je poznat jos kao Medical Car iz F1, a Cadillac ima V8 sa 564 KS {#}

C63 AMG C63 AMG
Cadillac CTS-V Sport Wagon Cadillac CTS-V Sport Wagon
17 godina
BORG kaže...
Lord_Marko kaže...
...

Mrak je Ford{#}

Puno mi je lijepsi taj redizajni nego stari.

Isto Focus redizajnirani poslije 2008. mi bolje izgleda nego ovaj najjnoviji koji mi je prekompliciran.

nadam se da budem dobil posel pa onda za prvu placu ideju gore oem fordove alu felge. mozda onda kasnije neko minimalno spustanje i original ford s-paket za vanjske branike. {#}

drzite mi fige {#}

Ride or die, remember?
14 godina

Nadam se da bu dobra plaća, skup je to sport. {#}

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
15 godina
neaktivan
Kako me ovaj loveparadeboy preduhitrio !! :D

Inače nisam fan karavana, ne razumijem ljude kojima je to lijepo, ali ih poštujem. Znam da je praktično. Govorim o ljepoti. Ali eto, taj Subaru mi je baš lijep kao karavan. Čak i kasniji modeli nisu loši.
Optimizam je nedostatak iskustva.
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

the karavan I & II {#}

In the name of tragedy..
13 godina
neaktivan
passat kaže...
dombak1608 kaže...

Ja sam se u live for speed-u izvježbao da mijenjam u nižu sa međugasom, tako da ću vjerojatno to raditi i kad položim.

LFS zasluzuje biti daleko popularniji nego sto trenutno jest.

oces i driftat kad polozis?{#}

xfact
13 godina
Auti - ultimativna tema

Bitch please. 
Volvo V40 R & V60 R

Kada bude bilo vrijeme za smirit se, samo Volvo karavani bi došli u obzir.

Eh, sad je pitanje šta neki smatraju smirenjem - u mom slučaju uzet karavančinu koja izgleda normalno, ali može zube pokazat kad djece nema u njemu. {#}

Neki će možda stavit nekog bijesnog "benija" ili "merđu", al to je pretjerivanje.. Ovo je ajmo reć u granicama normale šta sam nabrojao {#}

Like most others, I was a seeker, a mover, a malcontent, and at times a stupid hell-raiser
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.2.2014 14:26 (ramzocro-HCR).
15 godina
Auti - ultimativna tema

850 BTCC

17 godina
quickr kaže...

pa s obzirom da mi bi to bil prvi posao, cist pristojna placa.

Ride or die, remember?
14 godina
Lord_Marko kaže...
quickr kaže...

pa s obzirom da mi bi to bil prvi posao, cist pristojna placa.

Poanta je, da se pare mogu potrošiti na pametnije stvari {#}

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
17 godina
quickr kaže...

Sjećam se kad sam ja zaradio prvu plaću.... potrošio sam hrpu novca na novu garderobu, cipele, tenisice..

je*o felge na autu....

15 godina
neaktivan
Ziga kaže...
quickr kaže...

Sjećam se kad sam ja zaradio prvu plaću.... potrošio sam hrpu novca na novu garderobu, cipele, tenisice..

je*o felge na autu....

Nije to ništa, ja lakiram svoj 3g. već.

In the name of tragedy..
17 godina
Auti - ultimativna tema
Neko trosi na zene, neko na klađenje, neko zapije, neko na garderobu a ja na auto. Tak da svaki po svome :)
Ride or die, remember?
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema
7 Chrysler Sebring 2,7 6v
21 VW Golf IV 1,9 TDI
D.P.
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Od dva zla...ne znaš šta je gore. Aut.mjenjač, skupi dijelovi ili nedostupni zamjenski + potrošnja od 15L po gradu bez plina, ili s druge strane PD motor upitne povijesti, upitne kilometraže, upitnog stanja zamašnjaka, kvačila, turbine itd.

Uglavnom - oboje bežanija po meni, bježi glavom bez obzira. Pogotovo misliš li istresti 5100e za Golfa IV. Tom autu kao da cijena raste što ide stariji.

Za taj novac uzmeš nekakvog razumnog 1.6 ili 1.8 benzinca ili nešto novijeg dizelaša, pada mi JTD Alfa na pamet, zašto ne.

Chrysler je lijep i udoban, pojava dan danas često na cesti, ali auto je bunar.

In the name of tragedy..
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.2.2014 17:46 (thedream).
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Ova četvorka bi bila dobra da joj je cijena 1500, 2000 eura niža. Na slikama dosta dobro auto izgleda.

Bolje potražit nešto novije sa manje kilometara (izbor je velik), puno je 5000 eura za auto star 13 godina i sa skoro 200 tisuća km.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.2.2014 17:56 (veki22).
15 godina
Auti - ultimativna tema

komu se da neka skine Car Mechanic Simulator 2014 - fora igra za opustanje zivaca (barem meni)

17 godina

@dream. aj otvori jos jedanput oglas od golfa i otvori si predzadnju sliku. jel vidis kak je volan cjeli sivi a airbag crn koda da je nov. meni je to sumnjivo da nije novi stavljan jer sumnjam da bi takva razlika bila. kod mene se vidi da je volan sivi ali i airbag je isto sivi nije tak, al opet je i on ostario. a ovo je ogromna razlika

Ride or die, remember?
15 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...

@dream. aj otvori jos jedanput oglas od golfa i otvori si predzadnju sliku. jel vidis kak je volan cjeli sivi a airbag crn koda da je nov. meni je to sumnjivo da nije novi stavljan jer sumnjam da bi takva razlika bila. kod mene se vidi da je volan sivi ali i airbag je isto sivi nije tak, al opet je i on ostario. a ovo je ogromna razlika

Volan za Golf IV u odličnom stanju sa air-bagom (ispravnim) možeš dobiti za 100 eura na manje više bilo kojem otpadu koji drži VAG. Nemoj da te to zavara, kako god bilo.

U svakom slučaju i kod mene je volan crn, air-bag crn, pošto nikad srećom nije izletio. Ovdje je vjerojatno neka kombinacija u igri, da. Moguće da si u pravu, lako.

EDIT: Popalio bi mu jedino felge, i uzeo Audi male poklopce za sredinu, ok su mi te oduvijek bile i dobro bi pasale. {#}

In the name of tragedy..
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.2.2014 20:09 (thedream).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice