Neki sanjaju auto snova, no neki vec imaju svoj auto snova iako izgleda vise kao auto nocnih mora.
http://www.tportal.hr/lifestyle/autozona/236127/Je-li-i-vama-pozlilo-od-prizora-BMW-a-na-28-colnim-felgama.html#.UO2Rj2_7Lao
Neki sanjaju auto snova, no neki vec imaju svoj auto snova iako izgleda vise kao auto nocnih mora.
http://www.tportal.hr/lifestyle/autozona/236127/Je-li-i-vama-pozlilo-od-prizora-BMW-a-na-28-colnim-felgama.html#.UO2Rj2_7Lao
prvo BMW 7 terenac
pa onda ova banda za koju je KR goli k hahahaha..
stvarno to mogu samo ameri..
Ova leon 2012 je najavljen kao veliki adut seata budući da ima se vw prije par godina zaprijetio ako ne počnu ostvarivati dobit kroz narednih 5 godina da idu u potpunu likvidaciju ...
Ovo morate vidjeti..
Radi se o ovom oglasu..
Naizgled zanimljiv auto s jos zanimljivijom cijenom, ali bez telefonskog broja.
A onda kad pitas na mail da li je s autom sve u redu, dobis ovo:
Bok,
Automobil je u savršenom stanju, bez nezgoda ili ogrebotine.
Kupio sam automobil iz Hrvatska, jer sam tamo radila u bolnici do prije 2 tjedna i morao sam se vratiti kuci u Stafford, Engleska.
Kad sam pokušao da ga Registrirajte se ovdje shvatio sam da je trošak je preskup pa sam prisiljen prodati ga i kupiti onaj drugi vec registriran ovdje.
Automobil je još uvijek u Hrvatskoj je registrirano i imaju valjane redovne hrvatske registarske plocice.
Ako nemate mogucnost da pokupite ga onda cu rado organizirati utovar i ja cu podržati sve utovar trošak.
Ja mogu dogovoriti isporuku na svoju zemlju, a vi cete imati 5 dana inspekcija razdoblje dok se ne odlucite kupiti ga ili ne.
Slobodno mi e-mail ako imate bilo kakvih pitanja na sve.
Hvala !
Svaki bedak bi skuzio da je google translate radio svoje..
Postano s maila: nathaliecarvell@gmail.com
Ovo pisem da vidite kako se sve ljudi pokusavaju prevariti..
na balkanu nista novo ;)
Davno poznata stvar, bilo sa biciklama, bilo sa autima.
Evo jedan vic vezan za aute(iako to nije tema)
-Sto prvo crkne kod vw-a
-Vozac :)
Evo jedan vic vezan za aute(iako to nije tema)
-Sto prvo crkne kod vw Golf Mk. II
-Vozac :)
Fixed
Razum.
Razum.
zasto? auto je ocito slagan za db drag natjecanja i ne vidim tu nista lose...
zasto? auto je ocito slagan za db drag natjecanja i ne vidim tu nista lose...
A felge su inače najbitnija komponenta na takvim natjecanjima?
I ne razumijem zašto se to uopće zove dB drag racing, kad to uopće nema veze sa vožnjom auta, a još manje sa utrkivanjem.
Razum.
To je tvoje misljenje. Neki zive od toga kao on i kupuje kruh time i hrani ga taj posao. Ono sta je on u autu sve slozio ti mozes samo sanjati. Inace, lik je ok i pratim ga vec od pocetka.
Moje mišljenje je da je on obična seljačina.
Svaka čast i prihodima od toga, i svemu, ali fan sam sound sistema koji imaju ujednačen zvuk u svakom spektru.
Ovo nema nikakvog smisla, apsolutno nikakvog.
Moje mišljenje je da je on obična seljačina.
Svaka čast i prihodima od toga, i svemu, ali fan sam sound sistema koji imaju ujednačen zvuk u svakom spektru.
Ovo nema nikakvog smisla, apsolutno nikakvog.
Kako ne? Jesi pogledao njegove nove projekte? Taj video koji si stavio je stari. Pogledaj njegov Lexus, auto je mrak, uredio ga je tip top. Jest da on pretjeruje malo "americki nacin" nitro, tolike felge na taj lexus ipad kao music player itd itd, ali covjek zna znanje u vezi tog.
To seljacina bi ja prokomentirao tako da svakog koga vidis na ulici u zagrebu ima sub u gepeku i opali cajku i udara stoja ili xy izvodac i zato su takvi seljacine ili? ( To je moje misljenje jer vecina tako misli ). Ja isto imam sub u autu, doduse nisam jos punoljetan, ali planiram si malo auto skockat i opcenito volim uzivati u glazbi.
PS: Da pretjerao je sa tih 30.000 Watti, ali to je njegov nacin zivota i on zivi od toga, to ne zaboravi.
...
..
To seljacina bi ja prokomentirao tako da svakog koga vidis na ulici u zagrebu ima sub u gepeku i opali cajku i udara stoja ili xy izvodac i zato su takvi seljacine ili? ( To je moje misljenje jer vecina tako misli....
Da.
A felge su inače najbitnija komponenta na takvim natjecanjima?
I ne razumijem zašto se to uopće zove dB drag racing, kad to uopće nema veze sa vožnjom auta, a još manje sa utrkivanjem.
LOL zove se dB drag, ne racing natjecanje tko će više dB-a napucati u autu.
notorna glupost IMO, ali tko voli nek izvoli. par frendova je slagalo takav setup, i vjeruj svaki dB poslije 150 je čudo posla, planiranja i izračuna. nije to baš jednostavno.
naravno za pristojne rezlutate ne treba ni približno 30kW LOL. bitnije je zadržati zvuk i pritisak u autu
slagala je ta ekipa i aute za SQ (sound quality) natjecanja, ali za to em treba puno više para, em pobjeđuje više subjektivni dojam žirija (iliti poznanstvo lol) jer ne postoje uređaji za mjerenje kvalitete zvuka.. zato je npr. dB drag popularniji, jer je sve crno na bijelo.
To seljacina bi ja prokomentirao tako da svakog koga vidis na ulici u zagrebu ima sub u gepeku i opali cajku i udara stoja ili xy izvodac i zato su takvi seljacine ili?
Seljačine na kvadrat.
LOL zove se dB drag, ne racing natjecanje tko će više dB-a napucati u autu.
notorna glupost IMO, ali tko voli nek izvoli. par frendova je slagalo takav setup, i vjeruj svaki dB poslije 150 je čudo posla, planiranja i izračuna. nije to baš jednostavno.
heh kod nas su se natjecanja uvijek zvala samo dB-drag.. nikada racing
ali eto čovijek uči dok je živ..
Bratić prodaje :)
Skupo, ja sam za karavana dizela 99god dao 1000 eura prije 3 mjeseca..
Zaboravio je napisat da se auto počeo gasit u vožnji kako si napisao prije
Zaboravio je napisat da se auto počeo gasit u vožnji kako si napisao prije
A neznam,možda je sredio,možda nije,nisam pitao,ugl.cijena nije fiksna :P
Danas ja ulazim u dvorište, i stari susjed iz zgrade taman pali auto (par puta godišnje ga upali na mjestu). Lagano upali u priču, i govori on, 22 godine, 25000km. Ne vozi čovjek. Boja kao nova, čak i plastični branici imaju boju primjerenu novim branicima, stalno pod ceradom. Lik ima 80+ godina i drži ga eto tako, da napravi koji đir svako toliko i to je to
Danas ja ulazim u dvorište, i stari susjed iz zgrade taman pali auto (par puta godišnje ga upali na mjestu). Lagano upali u priču, i govori on, 22 godine, 25000km. Ne vozi čovjek. Boja kao nova, čak i plastični branici imaju boju primjerenu novim branicima, stalno pod ceradom. Lik ima 80+ godina i drži ga eto tako, da napravi koji đir svako toliko i to je to
a auto je koji?
pics please!
poslikaj ga onda što prije da vidimo to čudo :)
Evo desila se neugodna situacija u obitelji ...
Naime, autu se dogodio slucaj u kojem su mu zadnja bocna vrata dobila udarac te ima udubljenje .. To udubljenje je vise povrsinski nego dubinski, no osjeti se na prijelaz ..
Pa nas eto zanima, posto je nedjelja i ne mozemo otic na procjenu kod autolimara, koliko bi to kostalo ?
Te da li u nekom slucaju to mozda osiguranje moze platiti ili sve snosimo sami ?
Koliko dode lakiranje vrata ? Negdje sam cuo da nakon izvlacenja se mora lakirat jer se dobije ostecenje na laku ....
Hvala !