Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.024
|
čitano: 16.525.063
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Vaš Auto Snova
Mitsuoka kaže...

Ah ti rabljeni auti.. nikad nisam bio pobornik toga. Novo je novo.

Nisam nisam bio pobornik onih koji nisu pobornici rabljenih auta..novo je novo dok ga ne izvezeš iz salona, onda si već 20% spušio. A što se samog auta tiče ima rabljenih krampova a ima i super solidnih kupnji, uostalom da sam kupovao novo u ono vrijeme za 10 000e sam mogao uzeti 1.25 Fiestu, hvala ali ne hvala..ovako sjedim u klasi više i kvalitetnijem, sigurnijem i koliko toliko reprezentativnijem autu sa istom ili nižom potrošnjom i više opreme..

Jbt ondašnja Fiesta..kramp.

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 14:45 (thedream).
15 godina
nine kaže...

dizel i zvuk nisu za spariti  {#}

cut ces kad protocni sjedne na clia :)

16 godina
neaktivan
thedream kaže...
Mitsuoka kaže...

Ah ti rabljeni auti.. nikad nisam bio pobornik toga. Novo je novo.

Nisam nisam bio pobornik onih koji nisu pobornici rabljenih auta..novo je novo dok ga ne izvezeš iz salona, onda si već 20% spušio. A što se samog auta tiče ima rabljenih krampova a ima i super solidnih kupnji, uostalom da sam kupovao novo u ono vrijeme za 10 000e sam mogao uzeti 1.25 Fiestu, hvala ali ne hvala..ovako sjedim u klasi više i kvalitetnijem, sigurnijem i koliko toliko reprezentativnijem autu sa istom ili nižom potrošnjom i više opreme..

Jbt ondašnja Fiesta..kramp.

A eto svatko ima svoje ukuse, nikad nisam imao nešto rabljeno u životu, tako da neću ni auto. Jedino kada sam gledao rabljeno auto, to je bilo kada smo ja i majka sada kupovali auto prije 2 godine, pa je bila jedna Mazda 3, i to samo zato jer je napravila 100km, a folije sa sjedala nisu bile ni maknute, tj kao da je izasao iz salona, jer je vlasnik nakon kupnje otišao na brod, i auto je samo bilo u garaži u originalnom stanju. Jedini put je bio servis u Stobreču - Split na trajekt - Hvar. Ali eto pošto je majka davala određenu količinu novaca za auto, a htjela je crveno auto {#} onda siva Mazda 3 nije prošla {#}. Tako da smo, doduše za dosta manju cijenu, uzeli Mazdu 2 1.3 i ja se ne žalim, za po gradu sasvim dovoljna, a i po autocesti nije loša. Ubiti iznenađujuće je koliko je puna elana u 5oj brzini i preko 140, ja nisam vjerovao da to kljase malo tako ide, ali to je bilo na autocesti samo testiranje od Splita do Trilja. Ako moram u glavni grad idem ionako autobusom, a moja firma mi ionako plaća sve putne troškove. Tvojih 20% nismo ni izgubili, jer smo dobili 20% popusta pošto je vlasnik salona obiteljski prijatelj, a usto i poslovni suradnik.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
Vaš Auto Snova

Racionalnije je razmišljati o kuplnji polovnog auta u ovakva vremena.

Da mi netko sutra da 20-25 tisuca eura i veli kupi si drugi auto mislim da bi svakako pogledao i neki malo bolji i jači polovnjak, a ne samo isključivo novi iz salona...

Dok recimo do pred 4-5 godina prije nego je došla ova hebena kriza trčao bi u salon po novi novcati...

A i novi gube prebrzo na vrijednosti... Recimo pogledaj Alfu 159, stvarno lijep auto, velik i prostran, a ako je još i neki jači motor... Uglavnom, 159 gubi 60% vrijednosti nakon prve godine!!!

I sad recimo kupujes auto, očeš kupiti 159 staru godinu-dvije ( ili barem ozbiljno razmisliti o kupnji) ili ćeš u salon po novi koji je cijelu klasu ispod za istu lovu?

Naravno, svaka marka gubi drugačije na vrijednosti.

Hladno srce meni dala si... Hladno srce ostani...
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 17:42 (Apachy).
15 godina
Apachy kaže...

Racionalnije je razmišljati o kuplnji polovnog auta u ovakva vremena.

Da mi netko sutra da 20-25 tisuca eura i veli kupi si drugi auto mislim da bi svakako pogledao i neki malo bolji i jači polovnjak, a ne samo isključivo novi iz salona...

Dok recimo do pred 4-5 godina prije nego je došla ova hebena kriza trčao bi u salon po novi novcati...

A i novi gube prebrzo na vrijednosti... Recimo pogledaj Alfu 159, stvarno lijep auto, velik i prostran, a ako je još i neki jači motor... Uglavnom, 159 gubi 60% vrijednosti nakon prve godine!!!

I sad recimo kupujes auto, očeš kupiti 159 staru godinu-dvije ( ili barem ozbiljno razmisliti o kupnji) ili ćeš u salon po novi koji je cijelu klasu ispod za istu lovu?

Naravno, svaka marka gubi drugačije na vrijednosti.

O toj Alfi sanjam vec nekoliko meseci, ali daleko sam ja jos od kupovine auta. Samo ne znam bas za ovo velik i prostran, vidjam ih nekoliko po gradu, ne cine se tako veliki..

Човек је човеку одувек био вук / А вук вуку никад човек јер не мења ћуд..
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Alfe polovne su definitivno najisplativiji automobili današnjice, u kombinaciji sa JTD motorima praktički nepoderivi, kao VW. Samo eto, mnoge su zgažene, sa mnogo km, sve češćim servisnim intervalima u skladu s tim itd.

Meni je žao recimo kao psu što nisam sebi za paru audija trojke onda (2005) uzeo 156-ticu JTD, imao sam u ponudi onu jaču 2.4 sa 150ks, drveni volan, crna koža, 16 felge, srebrna, cura je vozila samo. Auto kao barbikina kuća izvana i iznutra..jbg..glupan.

Moram ja na traktor-švabu..služi me kao teretni magarac, bez pogovora, ali Alfica 156 sa 150ks, to je već nešto drugo..

Mnogi su mi se onda smijali i tako me odgovorili tipa - odi kvragu ti i dizel u Alfi, to je kao dizel u Hondi..not gonna happen, i tako je i bilo..nije se ostvarilo.

Cemetary gates
15 godina
Vaš Auto Snova

sutra navečer u 8 bi trebao bit prijanos top gear live-a i india speciala, samo di ? na njihovoj stranici ili? i oce li to bit bar u 720p jer cu inace radije pričekat da dođe na torrente

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
Vaš Auto Snova

sutra navečer u 8 bi trebao bit prijenos top gear live-a i india speciala, samo di ? na njihovoj stranici ili? i oce li to bit bar u 720p jer cu inace radije pričekat da dođe na torrente

EDIT: slucajno double post -.-

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 19:08 (athlon64).
16 godina
RuskeGTT kaže...

evo bio s ekipom opet na platku, bilo savrseno...

nas 10tak, 5 auta, lijepo se zaebavali na snijegu, malo rucne, snimanje GO PRO-om, slikavanje i tako...

evo par filmic dolaska:

ovdje frend snimao mene u "akciji" LOL:

i par slicica (zadnja sa nadzorne kamere :D)

vidi roberta na prvoj slici..reci jel bio dobar, vidim auto sav prljav hhh

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN
14 godina
Vaš Auto Snova

E molim vas pomoc, kako to radite?

mislim na ove videe, to driftanje.

pokusavao sam i sam, na neociscenom parkiralistu, 5-6 cm snjega, ima i leda ispod, skoro se slomio kad sam isao u auto. ali jednostavno ne ide, ne znam...

uglavnom, zanima me kako to radite? kolika je brzina? koja brzina 1 ili 2? jel moram mjenjat u nizu jednom kad krenem?

auto mi i nije bas jak, 206-ica sa 70 konja, jel to dovoljno?

sad je dobra prilika dok ima ovako malo snjega da probam to :)

EDIT: jel treba koristi ručnu? i ako da kada?

How about sexy ass bitch?
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 19:39 (Hornet_93).
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Kod mene doma {#}

In principio erat verbum et verbum erat apud deum et deus erat verbum..
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 20:39 (lg-viewty).
15 godina
MilkMan kaže...

pa rekli smo da cemo mu uplatiti skolu driftanja - prosudi sam :)

ma bilo je strava, sta ti ne podes s njime koji put?

Hornet_93 kaže...

dakle...ja radim to ovako:

krenem 1., pa 2. i sta ja znam oko 40kmh, ne vise...naglo skrenem volanom, nategnem rucnu, auto izgubi pravac i pocne se okretati, onda moras kontru s volanom, tj okrenuti u drugi smjer kako bi pokusao vratiti auto na mjesto, pa te tamo nosi...trebao bi prakticirati prvo bez rucne, lagano skretanje, tako da ti pocne auto klizati preko nosa i da probas to kontrolirati...pa onda pomalo sve brze i brze, pa s rucnom i kako sam gore napisao...

od kud si? ako si blizu platka, javim ti kad budemo gore iduci put, pa dodi da ti pokazem :)

kazes 70 konja, a ovo moje cudo ima 64, dakle sve je moguce :)

jel ti 206ica hdi? ako je, onda imam puuuuno iskustva sa tim motorom, cak i driftanja ovakvog :)

17 godina
Vaš Auto Snova

Evo mene u bovšoj 145-ici {#}

PC RULES!!!
16 godina
RuskeGTT kaže...
MilkMan kaže...

pa rekli smo da cemo mu uplatiti skolu driftanja - prosudi sam :)

ma bilo je strava, sta ti ne podes s njime koji put?

Hornet_93 kaže...

dakle...ja radim to ovako:

krenem 1., pa 2. i sta ja znam oko 40kmh, ne vise...naglo skrenem volanom, nategnem rucnu, auto izgubi pravac i pocne se okretati, onda moras kontru s volanom, tj okrenuti u drugi smjer kako bi pokusao vratiti auto na mjesto, pa te tamo nosi...trebao bi prakticirati prvo bez rucne, lagano skretanje, tako da ti pocne auto klizati preko nosa i da probas to kontrolirati...pa onda pomalo sve brze i brze, pa s rucnom i kako sam gore napisao...

od kud si? ako si blizu platka, javim ti kad budemo gore iduci put, pa dodi da ti pokazem :)

kazes 70 konja, a ovo moje cudo ima 64, dakle sve je moguce :)

jel ti 206ica hdi? ako je, onda imam puuuuno iskustva sa tim motorom, cak i driftanja ovakvog :)

hahahha...samo cekam da jedan dan dode doma sa skrsenim meganom..iskreno nebi me cudilo..auto je bio bombon dok ga on nije uzeo u ruke {#}

15 godina
Vaš Auto Snova

zaj.ebi to, auti su napravljeni za uzivanje...popravi se to lako...jedino da se ne skrse skroz :)

daj zapali ti s njime cetvrtak na platak (nadam se da cu i ja biti, ako ne budem vec isao na put)

16 godina
ma nece mi dat on..100%
16 godina
a opet sta cu ja s vama tamo.
15 godina
Vaš Auto Snova

daj ne se.ri, sta ti nece dat, pitao sam ga 100 puta sta ne dolazis s njime kad dode u rijeku...

ima svakakve ekipe, tako da bi se uklopio...zaebanti svi

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Najbolji sportski auto (auto snova) koji ste vozili za vas je??? {#}

bb
15 godina
Vaš Auto Snova

sportskog nisam nista vozio, osim mog drugog auta...tako da nemam sta rec

...

ali imam ovo:

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

gV r32 je najače što sam ja vozio {#} ali ipak mi je za voziti draži moj autek {#} još da imam sad za iskeširati za ovak neš {#} H22 motor i ništa mi više ne treba {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
15 godina
nine kaže...

gV r32 je najače što sam ja vozio {#} ali ipak mi je za voziti draži moj autek {#} još da imam sad za iskeširati za ovak neš {#} H22 motor i ništa mi više ne treba {#}

{#} i kakav je osjecaj voziti ga  ?

Music As A Weapon !!
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Najjače što sam ja vozio nije ni približno sportski auto... a to je bio očev Q7 4.2 V8

Sportskoga što sam vozio je bila samo Mazda RX8, a najsportskije u čemu sam se vozio Bentley ContiGT

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

brutalan je auto, launch control i dsg.. fakat se osjeti klasa na autu. vozio sam ga po ravnici i fakat ide brutalno iako je GTI petica od drugog frenda je brža na prvih 200+ metara (i iskreno meni je malo privlačnija) {#}. nisam ga ganjao po zavojima, ali vjerujem da mu se ni tu nema šta prigovoriti.  {#} ali nije za svakidašnju vožnju.. 3.2 atmosferac i još tako težak + 4x4 troši prebolesno lol.. traži dubok džep {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
16 godina
Vaš Auto Snova

Imam pitanje, ABS - Nedaju kotacima da se blokiraju pri naglom kocenju

ESP - Neda kotacima da proklizuju pri naglom kretanju (?)

Nothing lasts forever
17 godina
Fake_Alert kaže...

ABS- Kočnice rade na principu da određenie kotači malo koče, a malo ih "puste" da se nebi dogodilo klizanje.

ESP- Opčenita pomoč pri proklizanju, bilo pri startu, bilo u zavoju, odnosno naglim promjenama smjera {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
rooswelt1991 kaže...
Fake_Alert kaže...

ABS- Kočnice rade na principu da određenie kotači malo koče, a malo ih "puste" da se nebi dogodilo klizanje.

ESP- Opčenita pomoč pri proklizanju, bilo pri startu, bilo u zavoju, odnosno naglim promjenama smjera {#}

Hvala

Malo staro ali bolesno ^^

Nothing lasts forever
17 godina
Vaš Auto Snova

Lijep ukus {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
Vaš Auto Snova

a tako dakle...ja mislio koje sportase smo mi imali i vozili...

onda ovako:

vozio fiestu ST malo nadr.kanu od frenda

vozio lagunu coupe 2.0 GT

vozio se u pug 106 GTI koji radi 14 na 402 (ne moram nista vise dodavat)

vozio se u type R 2005 sa negdje 240ks od bratica

vozio se u meganu rs 250 cup ovjes

itd itd...

ma joj neda mi se nabrajat u cemu sam se sve vozio, niti se sjecam, ali sve neke pile za spananje, hebo sportase sa V8 i vise motorima, kad ih pug 106 gti od 800kg napracka

ali u najboljem sjecanju mi ostala voznja renoa 4 GTL...ah :(

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Jači auti u kojima sam se vozio {#}

Audi Q7 3.0 TDI Tiptronic - 240ks

Audi S8 (D2) - 360ks
BMW M5 (E39) - preko 400ks, nafriziran, imao je i neki bodykit, ali nesjećam se koji
Mercedes S klasa 400 CDI (W220) - oko 250ks
Mercedes E klasa (W211) 4matic - 220ks
Fiat Punto Abarth (zadnji model) - 150-160ks mislim

In principio erat verbum et verbum erat apud deum et deus erat verbum..
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice