Snimanje na MaxTV-u?

poruka: 14
|
čitano: 21.903
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Snimanje na MaxTV-u?

Ovako, imam MaxTV i sad želim snimat emisije, serije filmove i sl. na komp. Što mi sve treba, kolko će sve to koštati i kako se to radi?

Prof. dr. sc. torrentologije
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.2.2010 13:32 (Brzi97).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Snimanje na MaxTV-u?

Imaš mogučnost maximalnog snimanja oko 30 sati i to te košta 60kn.A za sad još niko nije napravio neki program da zaobiđe tu zaštitu.Uglavnom deru,tak da ti se to nebu isplatilo...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Snimanje na MaxTV-u?

Ma ne mislim ja na onu Snimalicu šta je ugrađena u njega, nego, jel se može MaxTV nekako spojit na komp pa snimat na kompu?

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.2.2010 13:42 (Brzi97).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Snimanje na MaxTV-u?

Opet moraš zaobići zaštitu programa...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Snimanje na MaxTV-u?

A onda ništa...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Snimanje na MaxTV-u?

Nabavi DVD snimac,  spoji SCARTOM (ne HDMI-jem jer HDMI podrzava zastitu od neovlastenog kopiranja) i snimaj. Poslije lako prebacis na PC i uredis.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Snimanje na MaxTV-u?

Neke programe ne možeš snimati ni sa HDD/DVD rekorderom kad je spojeno sa scartom/cinchom, barem prije nisi mogao, nisam probavao odavno i to je bilo samo na starnim programima. Samo bi javio da je program zaštićen i prekinuo snimanje. To se na kompu vjerojatno može zaobići. Možeš snimati, sve što ti treba je TV kartica koja ima AV ulaze (3 cincha, žuti, crveni i bijeli) ili HDD ili DVD rekorder.

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Snimanje na MaxTV-u?
Vido kaže...

Neke programe ne možeš snimati ni sa HDD/DVD rekorderom kad je spojeno sa scartom/cinchom, barem prije nisi mogao, nisam probavao odavno i to je bilo samo na starnim programima. Samo bi javio da je program zaštićen i prekinuo snimanje. To se na kompu vjerojatno može zaobići. Možeš snimati, sve što ti treba je TV kartica koja ima AV ulaze (3 cincha, žuti, crveni i bijeli) ili HDD ili DVD rekorder.

Moguce..vjerojatno ovisi od slucaja do slucaja. Ja imam Sonyev DVD snimac (onaj "iz Konzuma"), spojen na MaxTV i uredno snimam filmove sa HBO...ne znam koji program bi bio zasticeniji od HBO-a

E, sad..nisam 100% siguran jesam li snimao direktno, ili sam presnimavao iz MaxTV-ove snimalice...bas cu probati sve kombinacije pa se jos javim.

Inace, u manualu mi pise da AKO koristim HDMI, mozda necu moci snimati copy protected sadrzaje.

17 godina
Snimanje na MaxTV-u?

Moguće da nema ugrađeno to čudo koje detektira je li zaštićeno preko cincha. Znam da nisam mogao snimati Discovrey i NG programe jedno vrijeme. A sada snima, pojma nemam, valjda su makli zaštitu ili nešto.

Isto tako mi jednom nije htio sa kazete na HDD rekorder presnimiti, bila orig kazeta i samo bi prekinuo snimanje, i ne, nije problem u onoj maloj plastici koja sprječava snimanje :)

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ne znam..mozda ipak nije sve zasticeno, pa smo imali srece.

iako, kada sam spojio maxtv direktno na PC, nisam imao sliku (tipicne Macrovision smetnje), i to na svim kanalima, pa sam zakljucio da se radi o MaxTV-u kao usluzi koja je zasticena od strane T-coma. Kada sam na isti nacin spojio maxtv na videorekorder (VHS) i zatim s njega na PC - imao sam sliku. Treba eksperimentirati. U svakom slucaju, jos nisam naletio na program koji mi nije htio snimiti.

15 godina
neaktivan
Snimanje na MaxTV-u?

Ja kupio Terratec Grabster za 320 kn.

http://www.terratec.net/en/products/Grabby_82248.html.

spojio na Max Tv preko AV kabela a na komp preko USB-a i snima sve što prođe kroz njega.

Snima u DVD kvaliteti.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozdrav svima!! Recite dal se još uvijek može snimati s maxtv-a putem tv kartice ili su stavili zaštite?? Kupio bih tv karticu za to pa da ne bacim uzalud novce!!

15 godina
neaktivan
Snimanje na MaxTV-u?

Može.Nema problema.Kartica uzima signal normalno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Snimanje na MaxTV-u?
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice