Imam dva zvučnika kupio sam ih skoro za auto i sad kad prikopčam na radio i pojačam ono počinje krčiti nešto skroz slabo ..
Radi se od dva Zvučnika od 600w znači 1200w zajedno i samo sam onako skopčao i pokušao pojačati ali ne ide Pa ne znam da li je do radia ili zvučnici nisu ok ..
Možda mi treba pojačalo za njih ili nešto ..
Možda ne može radio da pogoni te zvučnike pa je do toga NE znam pa ako neko zna nek mi se javi Hvala Puno !
Slike zvučnika sam stavio DA ih moižete vidjeti
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nisu to nikakve grdosije - obrati pažnju na oznaku PMPO :)
Dotični zvučnici možda jesu glomazni ali to ne znači da su i jaki.Obično kad se prijeđe preko 50% glasnoće na daljnje pojačavanje ne postaju glasniji osim što membrana zvučnika nenormalno vibrira.Drugim riječima ovi zvučnici sviraju kao i svaki drugi od 100 kuna bez obzira na veličinu.Pitanje je sad dali tebi sviraju sasvim " obično" ili očekuješ da rasturaju pa si zato razočaran jačinom.Ako se stvarno jako slabo čuju onda su skureni.

Pa ipak 600w treba valjda da se čuju poprilično dobro U autu ...ali kad ih prikopčam ništa ono,čuju se ko i svi drugi normalno al kad pređeš još preko odredjene mjere kad pojačaš baš nenormalno vibrira ..
Ja iskreno da vam kažem ne znam kako se to tačno i kopča ..JA sam stavljao žice na One male limiće unutra što imaju A imaju i sa strane još neki veći ali nisam pokušavao na njima ..
Ali u autu imaju zvučnici spojeni mnogo slabiji na radiu koji rade u vratima u autu pa kad spojiš još ove zvucnike u gepeku a joj to vibrira ubi ..
I sad da te pitam .. Da li moram da na radio skopčam posebno samo ove zvučnike bez ikakvi drugi i još ako imam pojačalo da ih skopčam da ih ima šta pogoniti ?
treba li da rade normalno i na radiu običnom u autu ?
Posjeti stranicu
www.cice.com.hr
600W PMPO je "pravih" 50-tak wata, možda i manje. Baci to smeće od zvučnika i kupi si nešto pošteno. Ovi su izgorili garant.
Nemoj se uvrijedit ali ti zvučnici su u današnjem vrijeme kao Pentum II
Hvala tebi što si mi rekao da znam :)