Dilema - WDTV Live ili Asus O!Play HDP-R1

poruka: 57
|
čitano: 19.426
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Dilema - WDTV Live ili Asus O!Play HDP-R1

jesam, štoviše sve mi je u toj opciji zamračeno kao da ne postoji titl, sa divixima je sve bilo ok

ma frknul bum ga u furdu i nekaj na kraju novog nabavil {#}

15 godina

Ja sam posudio od frenda Asus O!Play mini Plus player je super svi titovi rade bežična mreža N ugrađena u njega sve pohvale još da skupim 900 za njega i odma kupujem.

http://www.asus.com/Multimedia/Digital_Media_Player/OPlay_Mini_Plus/#overview

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.1.2012 22:50 (hummer0).
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
protjeran
hummer0 kaže...

Ja sam posudio od frenda Asus O!Play mini Plus player je super svi titovi rade bežična mreža N ugrađena u njega sve pohvale još da skupim 900 za njega i odma kupujem.

?????

kojih 900 kn !?

http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=36&id_artikl=360.000.005

ako je u Linksu 599 kn gdje si ti našao za 900k ?

btw,

izasla je poboljsana verzija AsusO!Play HDP-R3 849 kn (Links)

http://www.links.hr/?naziv=media-player-asus-o-play-media-player-hdp-r3-usb-lan-wifi-esata-hdmi-crni&option=artikl&id_kategorija=36&id_artikl=363.000.042

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
15 godina
Budokai kaže...
hummer0 kaže...

?????

kojih 900 kn !?

http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=36&id_artikl=360.000.005

ako je u Linksu 599 kn gdje si ti našao za 900k ?

btw,

izasla je poboljsana verzija AsusO!Play HDP-R3 849 kn (Links)

http://www.links.hr/?naziv=media-player-asus-o-play-media-player-hdp-r3-usb-lan-wifi-esata-hdmi-crni&option=artikl&id_kategorija=36&id_artikl=363.000.042

To je verzija mini ja govorim o verziji mini Plus koja ima i bežičnu mrežu.

13 godina
protjeran
hummer0 kaže...

dobro !

ako vec dajes 900 kn nova verzija AsusO!Play HDP-R3 je kvalitetniji i sveobuhvatniji uredjaj koji isto ima WI-Fi odn bezicnu "mrezu".

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
15 godina
Budokai kaže...
hummer0 kaže...

dobro !

ako vec dajes 900 kn nova verzija AsusO!Play HDP-R3 je kvalitetniji i sveobuhvatniji uredjaj koji isto ima WI-Fi odn bezicnu "mrezu".

A što to ima HDP-R3 da nema mini plus? 

13 godina
neaktivan

Molim one koji znaju da pomognu u dilemi,

Western Digital TV Live Hub Media Center 1TB (WDBABZ0010BBK-NESN)

ili nešto od, Asus O!Play....http://www.asus.rs/Search/?SearchKey=O!play

Imao sam ViewSonic VMP74 full HD Network Media Player i požalio, te sam ga nekako uspio vratiti u trgovinu nakon 20 dana uporabe. Ne vrijedi trošiti riječi o tom proizvodu.

Hvala

Nadopunjujem....ŽURNO molim za savjet u svezi postavljenog pitanja gore....Hvala

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.7.2012 9:31 (ico999).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

kontam kupiti ovaj asus o  play..

nadam se da necu pogrijesiti? vecinom cu ga koristiti za gledanje filmova ?

jel preporucate?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ico999 kaže...

Imao sam ViewSonic VMP74 full HD Network Media Player i požalio, te sam ga nekako uspio vratiti u trgovinu nakon 20 dana uporabe. Ne vrijedi trošiti riječi o tom proizvodu.

Hvala

Nadopunjujem....ŽURNO molim za savjet u svezi postavljenog pitanja gore....Hvala

Na žalost, nisam dobio odgovor...vjerojatn ovo nitko ne čita od onih koji bi mogli dati valjan sud...

16 godina
ico999 kaže...
ico999 kaže...

Hvala

Na žalost, nisam dobio odgovor...vjerojatn ovo nitko ne čita od onih koji bi mogli dati valjan sud...

To je zato što vjerojatno nitko nije imao oba uređaja pa da može dati svoj sud. Ja konkretno posjedujem WD TV Live i s njim samo pozitivna iskustva. Čitao je sve što sam mu dao da čita, što preko mreže, što s diska. Upravljanje titlovima je izvrsno, sučelje je lijepo i pregledno. Dakle, što se WD-a tiče, od mene imaš same preporuke.

Asusa nisam probao, ali koliko sam čitao, i to je izvrstan uređaj, tako da u principu ne možeš fulati niti sa jednim niti sa drugim...;)

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
13 godina

Da malo bumpam temu...

U potrazi sam za nečim tipo ovi uređaji, samo me zanima da li je na njima itko pokušao stremati sa DLNA servera na PCu? Vidim da radi preko shareova bez problema (više manje), ali s obzirom na strukturu mojih direktorija; nije mi baš opcija {#}

Tnx!

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Radi. Potencijalni problem je u tome što na samom playeru (govorim o WD TV Live) ne možeš pauzirati, premotavati i sl., već samo s računala (uređaja) s kojeg puštaš sadržaj. Sad, možda to tako i treba funkcionirati, ne znam, jer sam DLNA jedino tu koristio.

15 godina
neaktivan

Ja imam WD Live i WD Live HUB sa 1 Tb diskom unutra ( još i Icy Box 305 u mreži) . Jako sam zadovoljan WD om , DLNA radi bez problema, jedino ako staviš externi HDD u USB port vidim ga na PC u ali nemogu mu pristupiti ali drugi WD live i Icy Box i vide i mogu pristupiti externom HDD u.

Čuo sam da se to može riješiti sa instaliranjem nekog Nerovoig alatića i baš to namjeravam isprobati ovaj vikend jer mi se neda iskapčati externi disk prilikom punjenja sa Pc a.

Znači skoro 2 godine imam WD ove i jako sam zadovoljan a probao sam i Sidewinder i Icy box i WD je po meni najači izbor atm.Moje mišljenje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Hvala! Ali ili ti mene nisi razumio ili ja nisam tebe {#}

Znači, DLNA server na PCu; pristupanje istom preko WDa/Asusa.

Ti spominjes obrnuti slučaj, tj kad je WD DLNA server?

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
15 godina
neaktivan

Navodno ako na PC instaliraš "Nero MediaHome 4" moči češ pristupati u oba smjera i sa PC i na PC. Ja osobno mogu i bez toga sa WD ova iči na PC HDD ove (win 7 x64 ultra intsliran) i sa PC a iči na HDD ove koji su u WD Live HUB u instalirani, ali nemogu iči na USB spojene HDD ove. Atm nemam vremena isprobati dali je točno da ako instaliram taj program dali ču vidjeti USB-om spojene diskove na WD , da im mogu pristupati sa PC a, jer kao što rekoh , vidim ih ali nemogu im pristupiti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ja ciljam na PS3 Media server kao DLNA; u principu radi isto što i Nero MH4. Slutim da svoje diskovlje vidiš jer su ti administrativni shareovi pod 7icom enejblani; dok na USB diskovima nisu po defaultu.

15 godina
neaktivan

"Error Code OX80070035 The network path was not found" to je što dobivam i nikako nisam uspio ih enable, osim kao što rekoh sa svih ostalih Media playera im mogu pristupati ali sa Win 7 ne. Probao sam to riješiti putem http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-networking/error-code-ox80070035-the-network-path-was-not/58cc3017-fdf4-4d21-87b6-09f59a36e71e ali ništa nije pomoglo.

Pozzzzzzzzz

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

DamageHigh..vidio sam na nekim forumima da je cijena kod nas nešto preko 1800 kn za taj WD Live Hub...U katalogu proizvođača je cijena oko 200 US dol...Zanima me ako bih naručio recimo preko EBAY..šta mi je potrebno i koliko bi otprilike platio poštarinu?..Hvala ti za odgovor, a hvala i ostalima što ste se uključili u raspravu

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.7.2012 18:50 (ico999).
16 godina

Ne znam stvarno, nemam iskustva u kupnji preko eBay-a. Iako, ja ti nemam Live Hub. Ja imam samo WD TV Live. Ne kužim iskreno poantu tog Live Hub-a kad je toliko skuplji.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.7.2012 19:15 (DamageHigh).
13 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Ne znam stvarno, nemam iskustva u kupnji preko eBay-a. Iako, ja ti nemam Live Hub. Ja imam samo WD TV Live. Ne kužim iskreno poantu tog Live Hub-a kad je toliko skuplji.

I tb prostora u njemu je jedan od razloga...

16 godina
ico999 kaže...
DamageHigh kaže...

Kako god. Eksterni disk i WD TV Live je i dalje jeftinija solucija.

14 godina
protjeran
ico999 kaže...
DamageHigh kaže...

jebo taj 1 TB koj su oni naplatili ko suvo zlato. Ja ukompu imam stograge 1 TB + 1,5TB za pohranu filmova, serija i dokumnetaraca a pošto mi komp radi 24/7 to mi je ko server - preko LANa je spojen WD live i nikakvih prebacivanja materijala na taj interni HDD nema - komp "šera" sve!!!

ako mi želite zahvaliti - kliknite HVALA
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.7.2012 21:53 (smirnoff).
14 godina
neaktivan
ico999 kaže...

DamageHigh..vidio sam na nekim forumima da je cijena kod nas nešto preko 1800 kn za taj WD Live Hub...U katalogu proizvođača je cijena oko 200 US dol...Zanima me ako bih naručio recimo preko EBAY..šta mi je potrebno i koliko bi otprilike platio poštarinu?..Hvala ti za odgovor, a hvala i ostalima što ste se uključili u raspravu

Mislim da ti se ne isplati poslije poštarina, carina i ostalih nameta naših parazita. Nisam nikad skuplje stvari naručivao tako da neznam točne cifre, ali mislim da te ne kraju ne bi ispalo puno jeftinije nego da uzmeš kod nas.

Zašto ne uzmeš "normalnu" verziju i samo prikopčaš neki eksterni disk? Osim par portova više i ugrađenog HD-a ne bi trebalo biti veće razlike između Huba i nove Streamihng verzije. Po novome svi ionako imaju ugrađen wi-fi

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.7.2012 22:00 (gringo88).
14 godina
protjeran
gringo88 kaže...
ico999 kaže...

Mislim da ti se ne isplati poslije poštarina, carina i ostalih nameta naših parazita. Nisam nikad skuplje stvari naručivao tako da neznam točne cifre, ali mislim da te ne kraju ne bi ispalo puno jeftinije nego da uzmeš kod nas.

...i naravno garancija ne vrijedi u HR!!

ako mi želite zahvaliti - kliknite HVALA
13 godina
neaktivan

Nisam još kupio taj WD..kčerka se vrača iz Kanade za mj dana i mogao sam ga tamo kupiti ali carina i garancija su problem. Čuo sam za ovaj proizvod "Media player MEDE8ER MED1000X3D HD / WiFi" i molim vas za mišljenje..

Media player MEDE8ER MED1000X3D HD

http://www.svijet-medija.hr/p/Media-Player-MEDE8ER-MED1000X3D-HD-/40805/

Media player MEDE8ER MED1000X3D HD / WiFi

http://www.svijet-medija.hr/p/Media-Player-MEDE8ER-MED1000X3D-HD--WiFi/40804/

Zahvaljujem svima na savjetima..

13 godina
protjeran

A što reći !? Odlično ali i skupo.

Recenzija

Osobno imam Asus O! Play HDP-R1

Puno sam zadovoljan s njim a jeftin je.

Bolje nešto od nečega , nego ništa od ničega.
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.3.2013 16:49 (Budokai).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Susjed jučer kupio Multimedia player MEDE8ER MED600x3Dza 1.320.00 kn Sa prvim dojmovima sam jako oduševljen. Brzo se uključuje na internet i reprodukcija je brza, bez zastajkivanja. Spojen mu je externi HD. Isprobali smo i reprodukciju sa usb sticka..Sve bez greške radi.

Odustao sam definitivno od WD i naručujem MEDE8ER MED1000X3D (1.661.55 kn) za keš, a na rate 1.749.00 kn (12 x 145.75 kn)..... Čitamo se kad stigne..Poz!

-

Danas smo pokušali gledati  na mom TV "Philips LCD TV 37PFL5604H 94 cm (37") Full HD 1080p digital TV with Pixel Plus HD" jedan 3D ali neče.

Naime, danas sam skinuo jedan 3D (Wreck-It Ralph.2012.1080p.3D) i kad sam ga otpakovao iz RAR-a, pokrenuo sam ga na kompu sa MediaPlayerClassic, ali pojavile su se dvije istovremene i identične projekcije na ekranu. Isto se ponovilo i nakon spajanja USB stick sa Multimedia player MEDE8ER MED600x3D  i tog pomenutog TV. 

Sorry za offtopic, ali kratki odgovor valjda može proči..može li se na taj TV gledati 3D i zašto su se pojavile one dvije istovremene i identčne projekcije? Hvala!

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.3.2013 20:57 (ico999).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice