Auto radio do 1200kn

poruka: 30
|
čitano: 8.833
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Auto radio do 1500kn

Neznam sto da uzmem, ovi mi je zapeo za oko

http://www.technomarket.hr/products/09078358/alpine-ida-x311rr

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Auto radio do 1200kn

moze i polovno

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Auto radio do 1200kn

BiLo TkO??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Auto radio do 1200kn

Sa Alpine-om ne možeš nikako pogriješiti, ali za te novce se dobije odličan Pioneer sa puno više opcija/mogućnosti.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Auto radio do 1200kn

Jedna riječ - KENWOOD

http://www.kenwoodusa.com/Car_Entertainment/In-Dash_CD_n_DVD_Receivers/

Daleko najjaci cd playeri , imam 3 auta , nikakvih problema s njima , nemam stvarno rijeci , samo pohvale ..... Provjeri tu stranicu vidi jeli ima nesto sto ti se svida :)

13 godina
Auto radio do 1200kn
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.4.2012 16:30 (1950Killer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Auto radio do 1200kn

Radio mi treba hitno

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Auto radio do 1200kn

ima li tko?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Auto radio do 1200kn

Ja sam kupio najnoviji LG za nekih 750 kunića.Ima i bluetooth pripremu za telefon sa najnovijim softwerom...pa ti vidi,mislim da je neki model 610.Jako lijepo izgleda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Auto radio do 1200kn

da li sto valja, zvuk, kvaliteta izrade?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Auto radio do 1200kn

Idi vidi u Merkuru...http://www.lg.com/hr/tv-audio-video/auto-hifi/LG-auto-cd-player-LCS710BR.jsp 

Nisam ga još spojio pa ti neznam reći.Izrada je kao i kod drugih recimo pioneera.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Auto radio do 1200kn

Kenwood ili Blaupunkt :)

XxElectroFuckerxX
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Auto radio do 1200kn

je li bolji pioneer ili kenwood

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
1950Killer kaže...

je li bolji pioneer ili kenwood

Po meni je to tu negdi, iako čujem da je u zadnje vrijeme pioneer nešto oslabia, ali to je samo rekla kazala, ja imam jedan u autu i bez problema radi. U drugome je JVC, na stock zvučnicima (Mazda 2) i njega spajam s mobitelom (USB i Audio IN), a u druga 2 je Kenwood, koji su tu otkad su auti kupljeni (1999 Mazda 323F i 2000 Toyota RAV4), tako da mislim da je to stvarno pokazatelj da su trajni. Mada je ovaj u RAV-u malo problematičan otkad su mu u servisu masku razhebali prilikom vađenja, pa svaki put kad se otvara za CD (pomiče se cijela konzola) onda je zbaci i hebiga. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
Auto radio do 1200kn
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Prijatelj mi ima ovaj jeftiniji Pioneer, mislim da je u Konikama u City Centru 600kn, bar je bia. Uglavnom, plug-n-play, USB sortira po folderima, sasvim ok rješenje, a ok para.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
Auto radio do 1200kn
daj ti prvo reci što očekuješ od playera,kakav je ostatak setupa,pucaš na SQ il Db? Općenito što se tiće kvalitete Alpine je top, jedino se Pioneer P serija može donekle mjerit sa njim. Ne znam dali imaš pojačalo, ako imaš gledaj da ti player ima 4v perout...ima tu dosta toga. Za početak daj ostatak konfiguracije
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Auto radio do 1200kn

ocekujem da ima lijep zvuk, bez krckanja i dr. problema, nezz koji su zvucnici (Stock u Nissan Terrano II (novija verzija)), nemam pojacalo , sto je SQ a sto DB? Nije mi vazno da ima aux izlaz, vazan je usb, nije vazno da li je straga ili sprijeda

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2012 13:04 (1950Killer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
1950Killer kaže...

ocekujem da ima lijep zvuk, bez krckanja i dr. problema, nezz koji su zvucnici (Stock u Nissan Terrano II (novija verzija)), nemam pojacalo , sto je SQ a sto DB? Nije mi vazno da ima aux izlaz, vazan je usb, nije vazno da li je straga ili sprijeda

Nekako mi logika govori SQ = Studio Quality, Db = Glasnoća.

Uglavnom, on radi pretpostavku da želiš radit neko high end ozvučenje... Krčanje ti ovisi o zvučnicima i kvaliteti zapisa, a koji ćeš od ovih radia uzet, to prema izgledu odaberi, ovo je sve tu negdi. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2012 13:30 (Mitsuoka).
13 godina
protjeran
Mitsuoka kaže...
1950Killer kaže...

Nekako mi logika govori SQ = Studio Quality, Db = Glasnoća.

Uglavnom, on radi pretpostavku da želiš radit neko high end ozvučenje... Krčanje ti ovisi o zvučnicima i kvaliteti zapisa, a koji ćeš od ovih radia uzet, to prema izgledu odaberi, ovo je sve tu negdi.

DECIBELI :)

XxElectroFuckerxX
13 godina
Auto radio do 1200kn

je****, nisan pametan {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Auto radio do 1200kn

meni je vazan SQ :), zelim sto bolje, nije mi vazno kristenje

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
1950Killer kaže...

meni je vazan SQ :), zelim sto bolje, nije mi vazno kristenje

SQ i  radio od 800kn ne idu zajedno u istu rečenicu{#} (idu jedino ako kupuješ polovni radio)

A i kolko vidim koristit ćeš ga na stock zvučnicima u autu tako da uzmi koji ti se sviđa, na toj cifri nemožeš pogriješit kojeg god da uzmeš, sve je to tu negdje. 

13 godina
Auto radio do 1200kn

ty, mislim da cu kupiti u emmezete, kad kupim javit cu se {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Bez toga se ostaje u roku - keks. Ja bi na njegovom mjestu za stock ozvučenje uzeo neki polovni Pioneer za do 500kn i doviđenja, većina ih ima vrlo solidne 24-bit DAC-ove i izlaze za sub/pojačala, plus USB, neki čak i BT điđe.

Preko 500kn do nekakvih 750, tj. 100e je po meni nepotrebno uzimati u današnje vrijeme za stock ozvučenje auta.

Ja imam Audijev sub u gepeku i solidne zvučnike (6) u vratima, uzeo sam prije 6g. Sony-a, koliko god su bili na zlu glasu, preskaču na ležećima i rupama, pa ovo, pa ono, meni je čisto ok i zadovoljan sam. Ima USB, ima opcije za trosistemsko podešavanje zvuka, sub uredno spojen, DAC radi svoj posao.

Tako da ono, moj savjet je da uzme neki viši prosjek, što je Pioneer nekadašnje serije 6. Možda 6300UB tako nešto se zvao, treba vidjeti.

Ma kakav SQ u autu, još u kombinaciji sa stock zvučnicima, kablovima itd. Zaboravite.

Faith divides us. Death unites us.
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.4.2012 7:38 (thedream).
15 godina
Auto radio do 1200kn

Iskreno, meni je nepojmljivo razglabati o SQ za auto. Pa ne vozis tapecirani studio na kotacima. Radio 99% vremena slusas dok vozis, a kada vozis sve je puno sumova, lupkanja, zujanja, trubljenja i da dalje ne nabrajam. A jos da ne govorim o polozaju zvucnika u nekim autima i njihovoj kvaliteti. Nema sanse da se osjeti razlika. Razumijem audiofile da se sjednu doma pred zvucnike u tisinu pa razglabaju koja je komponenta bolja, ali ovo mi nema smisla.

A sada, da ces uz sve navedene probleme kupovat da ti radio ima zvuk neznatno bolji, a pljunut vise para te sve to za onih 1% dok si se negdje stao, spustio prozore i odfrljio zvucnike da pichetina slusa dok se ti laktaris... Your call.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Auto radio do 1200kn

A čuj..svako ima neki gušt..ja imam auto za Style i muziku složenu po emma pravilniku za SQ, razliku u zvuku će osjetit sigurno pa i na orginal zvučnicima..ja sam isprobavao 5-6 playera i svaki ima drugačiji zvuk, kenwood ima jako metalan zvuk dok su pajo i Alpine na vrhu po zvuku..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Auto radio do 1200kn

mislim da cu uzet pioneer

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Auto radio do 1200kn

moze mala pomoc

htio bi uzet dva zvucnika, dva visokotonca i radio za auto (polo 2004, 4-vrata) do 1000 kn

ima u prednjim vratima zvucnike koje nebi mijenjo

bitno mi je da radio ima cd player, mp3 i usb, a zvucnici sto kvalitetniji, da ne krce

ja sam gledo ovak nesto 

http://www.nabava.net/autoradio__480/pioneer-radio-mvh-1400ub-4x50-watt-cd__1641591

http://www.nabava.net/auto-zvucnici__570/alpine-zvucnici-sxe-1750s-280w-165cm__461891 (neznam dal bi stali)

molim vasa misljenja i savjete

unaprijed hvala

evo slika di bi se to ugradilo

ovdje ovi veliki ovdje ovi veliki
a sim visokotonci a sim visokotonci
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.5.2012 14:38 (ivek6).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice