A52 over spdif, true hd 5.1 - probmecic

poruka: 5
|
čitano: 2.187
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Ovak.

Spojio sam komp sa tvom preko hdmi-a

Takoder sam spojio komp preko spdifa na kučno kino-- http://www.trustedreviews.com/LG-HT762TZ-Home-Cinema-System_Surround-Sound-System_review_lg-ht762tz_Page-2

I sada imam problem sa jednim filmom koji ima audio truehd 5.1 ugl nije to taj zvuk ne kruži mi po sobi više je neki stereo a film je 40gb pff...

Sve puštam preko vlc playera kod ostalih filmova mi vlc nudi opciju a52 over spdif i to je nešto fantastično kakav zvuk dobivam van... ali su to sve filmovi koji su manje teški..

Kod ovog fima(matrix- prvi dio) kada stavim u vlc opciju 5.1 jer mi ne nudi a51 over spdif ne dobivam pravi 5.1 zvuk nego neko smece gdje strazne zvucnike niti ne cujem prakticki tj pustaju zvuk ko i prednji dva nema onog lijepog kruženja i tak..

Ne razumijem u cemu je problem koliko vidim po reviewu kucno kino nebi trebalo imat apsolutno nikakvi problem sa reproduciranjem tog zvuka

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

True HD nije isto što i Dolby Digital - vjerojatno ti KK LG ne podržava DTS...a ti van dobiješ obični stereo koje onda taj LG pretvori u DolbyPro logicII

Roosvelt1991 - veliki muljator u trgovinama HWa
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.3.2012 10:11 (cassini).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: A52 over spdif, true hd 5.1 - probmecic
cassini kaže...

True HD nije isto što i Dolby Digital - vjerojatno ti KK LG ne podržava DTS...

poslo sam link gore..

The DVD receiver is joined by LG's excellent XTS Pro digital amplifier, which controls and stabilises the sound by balancing the high and low frequencies. Should neither of these modes appeal to your aural tastes, you can switch them off using dedicated buttons on the remote.

Of course, the system performs all the other duties you'd expect, such as Dolby Digital and DTS decoding and Dolby Pro Logic II processing. There's also a straight stereo mode for playing music and a range of DSP modes that simulate a variety of

17 godina

Piše da integrirana zvučna bez obzira na matičnu preko spdifa prenosi 2 kanala u sljucaju truehd-a ako se radi o dtsu onda salje dobar signal.. pokusat cu sa drugom zvucnom koju imam u kompu pa cu vidjet.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: A52 over spdif, true hd 5.1 - probmecic

zaboravi TrueHD preko spdif-a...samo preko HDMI-a...

TrueHD i DTS HD-MA imaju u sebi embedan i SD signal ( DolbyDigital odnosno DTS)...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice