Pozz svima.... mene zanima vaše mišljeme o tome koji je vama music player najbolji i možete napisati i zašto.
Hvala
Pozz svima.... mene zanima vaše mišljeme o tome koji je vama music player najbolji i možete napisati i zašto.
Hvala
Osobno preporučam ti aimp ili winamp , ali imaš brdo tema o tome nisi trebao otvarati novu.
ma winamp necu korisiti jer sam ga imo prije i bio mi je jako spor,i stalno su mi dolazili neki updatei...
ali hvala na imp-u probat cu ga
foobar2000
/thread
Windows Media Player, nikad nisam imao potrebu prelazit na neke druge.
ma evo skinuo sam program "Aimp" i jako sam zadovoljan
Da li ti je važan svaki MB memorije? Onda je foobar2000 po meni - odlično rješenje.
Da li ti je važan svaki MB memorije? Onda je foobar2000 po meni - odlično rješenje.
ma koji vražji MBi - danas kasd većina kompova ima bar 1GB meme (a neki i preko 4GB), WMP troši 25MB (kod mene sad uključen)...sasvim dovoljan player!
A koja je razliku u playerima? Svi nude isto, puštaju muzike, možeš radit playliste, djelit pjesme po izvođačima, albumima godina itd. Ne vidim razlog prelaska sa WMP.
A koja je razliku u playerima? Svi nude isto, puštaju muzike, možeš radit playliste, djelit pjesme po izvođačima, albumima godina itd. Ne vidim razlog prelaska sa WMP.
Evo moji razlozi.