Xiaomi Redmi Note 3

poruka: 5.327
|
čitano: 897.679
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: Xiaomi Redmi Note 3
INCOGNITO99 kaže...

Imat ćeš razlike da ćeš teže naći maskicu i staklo zaštitno

Pa to je kao verzija napravljena za international prodaju pa ima i dodatne frekvencije podržane(to je taj drugi modem) što je dobro jer ćeš imati i ruralni 4G. Nešto detaljnije nisam ni čitao, tako ne mogu reći. Bitno da Kata radi, neka te dugo služi

razjaren kaže...

instaliraj aplikaciju AIDA64 ona će ti pokazati i ime koji mob imaš
stisni ; displej i tvoj bi trebalo pokazivati screen diagonal :5.74 (dakle specijal edition)kate rom, dok na redmi note 3 pro obični pokazuje 5.5 inca, kenzo rom

Flashao sinoc za kate rom i sve radi, provjerio u aidi, kate. Tako da ako ko kupi u wowshopa dobije kate.

Imam njega i mtk varijantu. Mtk ima svjetliji display, kate ima brži otisak prsta. (i kamera je različita, jel)

Vidim da je manje vise svaki rom za kenzo kompatibilan s kate, samo treba flashat modeme naknadno.

12 godina
odjavljen
thebatman kaže...
INCOGNITO99 kaže...

Imat ćeš razlike da ćeš teže naći maskicu i staklo zaštitno

Pa to je kao verzija napravljena za international prodaju pa ima i dodatne frekvencije podržane(to je taj drugi modem) što je dobro jer ćeš imati i ruralni 4G. Nešto detaljnije nisam ni čitao, tako ne mogu reći. Bitno da Kata radi, neka te dugo služi

razjaren kaže...

instaliraj aplikaciju AIDA64 ona će ti pokazati i ime koji mob imaš
stisni ; displej i tvoj bi trebalo pokazivati screen diagonal :5.74 (dakle specijal edition)kate rom, dok na redmi note 3 pro obični pokazuje 5.5 inca, kenzo rom

Flashao sinoc za kate rom i sve radi, provjerio u aidi, kate. Tako da ako ko kupi u wowshopa dobije kate.

Imam njega i mtk varijantu. Mtk ima svjetliji display, kate ima brži otisak prsta. (i kamera je različita, jel)

Vidim da je manje vise svaki rom za kenzo kompatibilan s kate, samo treba flashat modeme naknadno.

Evo ženi uzeo rn3 pro iz wowshopa i isto došao kate verzija. Skužio kad sam išao stavit masku na njega od obične rn3 pro...

Otisak je fakat brz, gotovo instantan. 

Dakle je li sigurno da se može kenzo fleshati na kate, modem naknadno? Kako uopće fleshati modem? 

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
11 godina
To sam na xda naletio. Ugl treba unofficial unlock bootloadera. Twrp. I onda ima zip sa modemom koji se flasha nakon svakog custom roma.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Došao mi jučer navečer Xiaomi Redmi Note 3 Pro i praktički prva stvar koju mi je ponudio nakon paljenja je updatanje miui-a. Imam MIUI Global 7.8 | 7.5.2.0 (MHRMIDE) sa androidom 6.0.1. Update je na MIUI V8.0.4.0.MHRMIDG (Stable). Odmah pokrenuo i dođe do 20-ak% i reboota se. Pa opet i opet. Ovo mi je prvi smartphone pa sav zbunjen išao istraživat i ispada da je soft brick problem. Kao uzrok se navodi flashanje neispravnog ili nepodudarnog rom-a. Kako ga nisam mogao nikako ugasiti ostavio sam ga do sutradan u tom reboot modu, kada bih se pozabavio njime. Kad ono ujutro mobitel normalno radi, poruka je da update nije uspio. Na http://en.miui.com/thread-333403-1-1.html nema navedene Pro verzije pa jel u tome problem, odnosno da nema releasa za Pro verziju (ali zašto mi je onda skinuo?)? Zanima me u čemu je problem da novi mobitel neće updatati.

Nebo je granica.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Evo ja sam isto probao famozni cm14(.1). Na Santoshevom cm14.1 mi nije radio wifi, neka cudna mac adresa se postavila i nije se htio ukljucit wifi. Kad sam to vidio probao sam clean flash sa official firmwareom i nista nije pomoglo. Zatim sam provao TheStrix CM14 i fakat je lijepo sucelje i sve, ali ima dosta sitnih bugova. Npr, ne pise jel ti ukljucen ili iskljucen internet dok ga koristis (nema e ili h ili 4g tamo iznat trikuta sa signalom), flashlight zeza i nece se uvijek upaliti, a vrhunac je kad je potpuno nestao iz trake koju povuces odozgo. Kada u postavkama omogucim da pise postotak baterije isti se ne pojavi isto kao sto i ne mogu mijenjat ikonicu za bateriju. Nadalje , u postavkama za gumbe ne radi kratica za last app (po meni najveci + aosp romova, stoput bolje od mulititaskinga). Mislim, nije neupotrebljiv, ali toliko me razmazio RR rom da se sutra vracam na njega, jedino zasto sam otisao je slab SOT, vidit cu do sutra kakav je tu. Kernel sam koristio najnoviji Radon, a gapps pico. Ugl, ima mjesta za popravke, ali nisu veliki bugovi i mislim da bi se mogli sredit u par updejtova, ali svakako nije neka hica i zurba, android m je zbilja trenutno po meni jos uvijek bolji.

0 0 hvala 0
15 godina
Stavi ovaj novi CM14.1 od onog lika koji ga je jučer uploadao. On je zapravo baziran na Strix ali je noviji build i nema puno bugova, radi dosta bolje. Samo pazi da flashaš i firmware koji je na istom linku.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
SuperWarrior kaže...

Došao mi jučer navečer Xiaomi Redmi Note 3 Pro i praktički prva stvar koju mi je ponudio nakon paljenja je updatanje miui-a. Imam MIUI Global 7.8 | 7.5.2.0 (MHRMIDE) sa androidom 6.0.1. Update je na MIUI V8.0.4.0.MHRMIDG (Stable). Odmah pokrenuo i dođe do 20-ak% i reboota se. Pa opet i opet. Ovo mi je prvi smartphone pa sav zbunjen išao istraživat i ispada da je soft brick problem. Kao uzrok se navodi flashanje neispravnog ili nepodudarnog rom-a. Kako ga nisam mogao nikako ugasiti ostavio sam ga do sutradan u tom reboot modu, kada bih se pozabavio njime. Kad ono ujutro mobitel normalno radi, poruka je da update nije uspio. Na http://en.miui.com/thread-333403-1-1.html nema navedene Pro verzije pa jel u tome problem, odnosno da nema releasa za Pro verziju (ali zašto mi je onda skinuo?)? Zanima me u čemu je problem da novi mobitel neće updatati.

Dese se takve stvari ,,možda samo nije dobro skinuo sve fajlove( desi se)

Prvo , po onome što si napisao o romu koji imaš i koji ti je ponudio , ti imaš specijal edition

Drugo; u internoj memoriji obriši  (u mapi downloaded_rom ) skinuti (preuzeti rom)koji ti se bio ažurirao…. , zatim odi na ikonu ažuriranje i probaj potražiti ažuriranje opet, ako ga nađe, ponovo će ga skinuti i nastavi instalaciju ,ako ga ne nađe (mislim napiše nema ažuriranja), tad  uradu slijedeće , ….. gore iznad, u gornjem desnom kutu stisni tri točkice, otvoriti će ti se izbornik.. tad stisni ---preuzimanje ažuriranja… i počet će ponovo preuzimati … zatim to instaliraj.

Ukoliko se ne pokrene ili ne zatraži da to instaliraš(mislim na to ,što si sad skinuo) opet idi na ikonu ažuriranje .. tri točkice te stisni .. odaberi paket ažuriranja…odaberi rom koji si skinuo u (u mapi downloaded_rom ) i dalje će ići samo

Treće: ako ni to ne bude radilo ..morati ćeš instalirat u fastboot modu preko MiFlash

Napomena: provjeri koji mob imaš, s app koji sam spominjao na stranici prije

12 godina
odjavljen
Xiaomi Redmi Note 3

Help... netko sigurno zna rješenje za ovo. Naime već sam negdje nekoć našao i zaboravio gdje je - timer za gašenje mobile data. Fakat ne mogu nac nigdje. Help

Našao, u power aplikaciji klikom na kotačić gore desno. Par zgodnih funkcija, clear cache i mobile data off after x vremena...

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2016 18:28 (eywa33).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Ovaj mob je lud :D
8 sati SOT, dva dana use-a (youtube, gmaps, razne IM app i gledanje serija kroz MX Player, data i wifi ukljuceni uvijek i screen na oko 25%, u pozadini vrte se uvijek whatsapp, hotmail i reddit is fun)

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.11.2016 16:08 (VedranMik).
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

bok svima,

imam problem s bricknutim redmi note 3 mtk modelom.

ako imam ko s podrucja zagreba da bi pomogo bio bi zahvalan.

placam posteno!

hvala!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

0 0 hvala 0
14 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Imam ovaj mobitel ( SD, 2/16 gb, Miui 8 Global 6.11.3 Beta ) već dva mjeseca i zadovoljan sam , prvenstveno baterijom ,koja mi zna koji put dočekati i treći dan ,a SOT je uglavnom od 7 do oko 9 sati. Jedino što mi ne radi kako bih ja htio su: notifikacije Sofascore - dolazi svaka treća ; Viber mi ne ažurira slike kontakata ; u Postavkama...Dodatne postavke/Pristupačnost prva stavka je na kineskom (slika1) i klikom na nju dobije se još kineskog (slika2) - zna li netko o čemu se tu radi. Pozdrav svima.

slika1 slika1
slika2 slika2
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

To ti je neka nova aplikacija koju je xiaomi ubacio u zadnji update. Ne radi nista skodljivo ali ti nakon svakog reboota vraca nju kao zadanu umjesto npr. Google now aplikacije

11 godina
neaktivan
Gogo222 kaže...
Hoću reći sporiji, CM je brži :)

Kakve bugove ima cm i kakav je sot na cm-u ako znas?

12 godina
neaktivan

živ je napokon :) nakon 2 tjedna u servisu otišao sam danas po njega(ne popravljenog) i fino smireno za 4-5 sat oživio ga uz pomoć uputa od razjarenog ;) hvala još jednom

15 godina
Korisnik1251 kaže...
Gogo222 kaže...
Hoću reći sporiji, CM je brži :)

Kakve bugove ima cm i kakav je sot na cm-u ako znas?

Na CM14.1 preko 10 sati SOT-a na wifi, sa 3g ide oko 8 sati najmanje. Nema nekih velikih bugova i mobitel leti, stvarno sam prezadovoljan.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

imam rn 3 pro ,SD, 2/16 gb, Miui 8 Global 6.11.3 Beta i ne dolaze mi više update.....ima li još netko takav slučaj?

0 0 hvala 0
14 godina
Xiaomi Redmi Note 3

6.11.17 je novi ali za naš uređaj piše: "suspended due to fingerprint issues".

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Imam global dev, kako ga rootat najlakse? Ima li neki inbuilt sistwm za promjenu dpi-a?
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

gdje provjereno kupiti touch screen za xiaomi note 3 pro? ovaj što sam kupio na ebayu radio 2 tjedna a sad sam tipka po njemu i rijetko kad se smiri...ili ako ima neko rješenje za to?

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Ne želi mi se upaliti trg play na xiaomi redmi note 3 pro, uđem a bude samo bijeli ekran i vrti se krug.Sumnjam da je to zbog ovog synca računa.Synv je u postavkama uključen a ovdje piše da je off i ne znam kako ga upaliti. Probao sam i s novim računima no ništa se ne mijenja

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Pozdrav

Imam software miui global 8.0 stable , 8.0.6.0 (Lhomidg). Da li je to sluzbeni, odnosno kako da to provjerim?

0 0 hvala 0
17 godina
Eyewear ovdje imaš original dijelova za xiaomi http://dragon-tt.com/
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
10 godina
neaktivan
dubko kaže...

Pozdrav

Imam software miui global 8.0 stable , 8.0.6.0 (Lhomidg). Da li je to sluzbeni, odnosno kako da to provjerim?

da,službeni je

link gdje to tražiš da provjeriš: tu

što trebaš gledat, slika: tu

12 godina
odjavljen
dubko kaže...

Pozdrav

To je službeni, nije kuhani. Kuhani ima kolko znam 5 znamenki u verziji, a službeni 4 - kao i tvoj. 

Odgovorio razjareni :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2016 21:34 (eywa33).
13 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

ekipa upravo mi je prestao raditi touch screen. ne mogu nista, niti resetirati ga niti nista. rade mi samo tipke sa strane. sto da radim?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Službeni je rom,

a za dubka,probaj ga staviri u fastboot mod i preko njega rebutati

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2016 13:40 (raza).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

evo uspio sam ga resetirati sa dugim drzanjem tipke za gasenje. nadam se da se nece ponavljati. imam ga tek cca 2 tjedna, neznam zas se ovo dogodilo

9 godina
To si mogo odmah probat :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Gogo222 kaže...
To si mogo odmah probat :)

i jesam, al valjda nisam dovoljno dugo drzao.  posto ga tek kratko imam kad se nije nista dogadalo dok sam drzao mislim sam da to ne funkcionira kod njega

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice