Tog je i mene strah, zato sam naručio taj set pa mi je bolje čekat 20 dana nego da s nečim ogrebem uređaj.
U mene sve mora bit kao da je tek iz kutije izvađen.
Tog je i mene strah, zato sam naručio taj set pa mi je bolje čekat 20 dana nego da s nečim ogrebem uređaj.
U mene sve mora bit kao da je tek iz kutije izvađen.
Odlično, pa podijeli koji savjet ako misliš da je potrebno.
Nego kad ćemo organizirati nekakav fan meetup
Mislim da bi bez problema mogao nabaviti MIUI 8 majice i Mi Bunny igračke barem za prvu ruku kao nekakav mali znak pažnje za sve koji dođu...
e čitaš mi misli
razmišljam o tome već par dana
bio bi red da nešto organiziramo
možda bi vodstvo bug.hr bilo voljno biti nam jedan od "sponzora" bar što se tiče nekog prostora u Zagrebu
Xiaomi je jako popularan na ovom forumu
e čitaš mi misli
možda bi vodstvo bug.hr bilo voljno biti nam jedan od "sponzora" bar što se tiče nekog prostora u Zagrebu
Drago mi je da mislimo isto
Bilo bi dobro da napravimo nekakvu temu u bližoj budućnosti da možemo znati otprilike koliko nas se može okupiti jer nisu svi iz Zagreba pa da se organiziramo jedan vikend.
Vjerujem da bi se mogli svi zajedno zabaviti i nabaciti par grupnih fotki da imamo malu uspomenu.
Ja ću za svaki slučaj pitati Administratore u ponedjeljak u vezi nagrada što bi se moglo podijeliti.
Nego kad ćemo organizirati nekakav fan meetup
Mislim da bi bez problema mogao nabaviti MIUI 8 majice i Mi Bunny igračke barem za prvu ruku kao nekakav mali znak pažnje za sve koji dođu...
e čitaš mi misli
Drzite se zajedno u nevolji ;)
nisam, ne da mi se, nek se malo ustabili
Kako najlakse skiniti video/zvuk sa youtuba...?
U svakom slučaju budem što detaljnije pazio što radim pa ću ovdje javiti proceduru. Ako ču imati vremena i mira (trenutno sam u hostelu u Krakowu na nekom ESN putovanju) budem probao i neke slike okinut pa to sve fino ukomponirat. Ako ne ranije, u utorak navečer bi sve trebalo bit objavljeno.
ala imam problema za zastitom za internacionalnu tj specijalnu verziju ovog tel, ajoooj, jako mala ponuda...
Kako najlakse skiniti video/zvuk sa youtuba...?
Program TXD
ala imam problema za zastitom za internacionalnu tj specijalnu verziju ovog tel, ajoooj, jako mala ponuda...
Netko je nedavno pisao na forumu da je uzeo masicu za rn3pro i da ne pase bas skroz ali je funkcionalna (sve tipke i otvori su ok) pa mozda da uzmes za prvu ruku dok se ne poveca ponuda?
ma to je budzenje, gledao sam, nije to to...
hvala, msm na cover ili futrolu neku, staklo necu..zivjeli smo bez stakla donedavno, sad svi nesto se furaju na to, nikad mi se nije slomilo, a promijenio preko 20 telki
hvala, msm na cover ili futrolu neku, staklo necu..zivjeli smo bez stakla donedavno, sad svi nesto se furaju na to, nikad mi se nije slomilo, a promijenio preko 20 telki
A jbg ima ljudi koji rade pa im padne i ode staklo, bas neki dan padne j7 (ne meni) i ode staklo..pa ti vidi
Kontaktirao sam Administratora, njihov support imamo.
Samo što treba i do mjesec dana da se pokloni pripreme i pošalju u HR. Samo pitanje je koliko bi nas carina oderala...
U svakom slučaju budem što detaljnije pazio što radim pa ću ovdje javiti proceduru. Ako ču imati vremena i mira (trenutno sam u hostelu u Krakowu na nekom ESN putovanju) budem probao i neke slike okinut pa to sve fino ukomponirat. Ako ne ranije, u utorak navečer bi sve trebalo bit objavljeno.
Danas sam opet poludio. Nađem neki hardware store tu u Varšavi i sav sretan kad sam našao onaj precision set, ima od PH00-PH1, mislim si taman sve kaj mi treba. Kad ono dođem u dom, ponovo (ovaj put pažjivije) otvorim zadnju stranu, izvadim ovaj PH00 šarafciger i saznam da je pre-j****-velik. Koliko još ima manjih dimenzija? Nisam nešto s parama u dobrom odnosu zadnje vrijeme (bit će da im nisam zanimljiv pa odlaze od mene), pa mi se neda kupovat x različitih šarafcigera i ići testirat dal pašu. Dal možda netko slučajno zna hoće li ovaj PH000 kojeg sam našao biti dovoljan ili treba još nešto? Sutra ponovo poslije predavanja idem u nabavku pa se nadam uzet ispravan šarafciger i složit više taj mob.
Btw, ona metoda sa USB kablom i kratkospajanjem ona dva voda nažalost nije nikako urodila plodom, tako da mi ostaje samo test point metoda.
Bravo, ja sam gledala pod 'svi pozivi'
E jest, još ju nisam skinula. Znači može bit do toga? Odlično, odlično
Sad ću se bar natjerat da ju maknem, kao budem.
Hvalaaaa ti
Jest, da, ali znam da je do toga. Nisam ju stigla maknut. Imam staklo, stavit ću ga, samo guštam malo na ovome 'hrapavom', meni je to ful kul dobro
Planiram uzet ovaj mobitel s aliexpressa i s njime bih jos uzeo tempered glass i nillkin hardcase, no dozvoljava mi da izaberem samo jedno od tih dvoje, postoji li neki nacin da odaberem i glass i hardcase, ako ne sto je po vasem misljenju korisnije od tog dvoje?