Xiaomi Redmi Note 3

poruka: 5.327
|
čitano: 897.677
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Jel tko isprobao MIUI 8 GLOBAL STABLE možda ? ? ?

0 0 hvala 0
9 godina
Re: Xiaomi Redmi Note 3

Meni se pojavija prije 2 sata miui 8 stable pa sam ga instalira al jos sam na poslu pa nisam detaljno isprova sve. Ja imam 3/32 mtk verziju, od prvog dana mi je na china stable i radi mi odlicno pa cemo vidit sta 8 nosi...zasad je prominjen izbornik, dodan je app lock za mtk, dual apps opcija pa mos imat kao duplu aplikaciju ako imas recimo 2 accounta na instagramu i sl i da ti shortcut za oba na pocetnom ekranu, dodana opcija za second space, odlicno, ka da si se logira sa drugim usernameom, doceka te sve ka kad ga upalis prvi put, mos i imortat sta os iz prvog, sad su dodali i obavijesti i one postavke za brzo biranje u jedan prozor, ka samsung, gore kratice za wlan, gps isl. a ispod notifikacije, to me zivciralo al nasa sam kako se vratit na staro samo prominili su boje pa je pozadina bile boje a ikone zelene, nakaradno mi je jer sam navika na crnu pozadinu i bile ikone...

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.8.2016 15:38 (Vestibul).
9 godina
neaktivan
Ja imam SD verziju. Jesi dobio marshmallow android?
9 godina

mos mislit  moj jase i dalje na 5.0.2 i miui 8.0.1.0

10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Pozz svima

evo i meni stigao RN3 pro 2/16

na njemu:

android 5.1.1 LMY47V

MIUI 8 global 6.7.29 beta

da li je to ok verzija roma ili vendor rom? ko se od vas kuži u to?

pitam jer mi se čini da nije vendor rom pa sam iznenađen (ugodno).

Mislio sam stavit zadnji glbal stable gore (7.3.7 ak se ne varam) pa čekat update na osmicu i baš se iznenadil kad sam pogledal. Naručival sam sa grossoshopa

Edit: nudi mi update na 6.8.18 i piše Weekly pored toga, 1.3G

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.8.2016 17:14 (dudekzg).

0 0 hvala 0
15 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Hoce li taj mobitel ikad dobit Android 6.0?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Ja ću si odmah instalirati CM 13 kad mi dođe mobitel. MIUI sučelje izgleda lijepo, ali ja sam naviknut na stock Android, a i optimizacija je puna bolja, bolje koristi RAM itd.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina

E da, i sad ne mogu ukljucit silent sa strelicom prema dole ka prije...sad kad stiskam tu strelicu samo se smanjuje zvuk al nece na silent pribacit na kraju nego moram ulazit u postavke pa kliknit silent...zasto uvik minjaju i stvari koje su dobre bile...

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.8.2016 20:47 (Vestibul).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Dakle imam official global dev verziju roma  hehe

updatetat ću pa se bavit mobom sutra više

Može preporuka za kaljeno staklo, odakle i koje ste uzimali?Nillkin ili?

Te da li treba poseban punjač za fast charge ili kaj (može i za to link)

s obzirom da sam dobio nastavak na nastavak (probat ću s njim prvo ali ipak da mirno spavam)?

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
dudekzg kaže...

Dakle imam official global dev verziju roma  hehe

updatetat ću pa se bavit mobom sutra više

Može preporuka za kaljeno staklo, odakle i koje ste uzimali?Nillkin ili?

Te da li treba poseban punjač za fast charge ili kaj (može i za to link)

s obzirom da sam dobio nastavak na nastavak (probat ću s njim prvo ali ipak da mirno spavam)?

Preporuka za kaljeno staklo. https://neutrinomobile.hr/kaljeno-staklo-za-xiaomi-redmi-note-7.html

15 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Primjetio sam da mi rn3 pocne malo stekati nakon sta radi preko 150-200 sati bez restartanja, a pogotovo me zivcira sta mi se tipkovnica gasi usred pisanja kao i messenger i neke druge aplikacije.. nakon restarta sve bude uredu

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Imma sd verziju rn3, global stable rom na njemu, sta ce se desiti ako skinem miui8 rom sa en.miui stranice i odem na updater i choose update package i odaberem taj rom? Bootloader mi je zakljucan. Jel se trebam prebacim na china stable da bi otkljuco bootloader, odobreno mi je unlock

0 0 hvala 0
9 godina
Bootloader se moze otkljucat i sa global dev roma, neki su uspjeli i sa global stable.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Stavi taj toggle u quick ball meni i riješio si problem.
10 godina
neaktivan
Ja nemam to probleme. Koristiš stock tipkovnicu ili?
14 godina
protjeran
icip kaže...
Imma sd verziju rn3, global stable rom na njemu, sta ce se desiti ako skinem miui8 rom sa en.miui stranice i odem na updater i choose update package i odaberem taj rom? Bootloader mi je zakljucan. Jel se trebam prebacim na china stable da bi otkljuco bootloader, odobreno mi je unlock

Ne moraš otključavati ništa, update možeš napraviti i na zaključan ROM preko Mi Suite aplikacije.

12 godina
neaktivan
Znaci preko ovog linka skinem miui 8 qualcom global i samo preko mi suite stavim.. jel ce mi se sve izbrisat s moba ili? http://en.miui.com/download-301.html
12 godina
neaktivan
lovacmaki kaže...
icip kaže...

Ne moraš otključavati ništa, update možeš napraviti i na zaključan ROM preko Mi Suite aplikacije.

ne moze izgleda

9 godina
neaktivan
icip kaže...
Znaci preko ovog linka skinem miui 8 qualcom global i samo preko mi suite stavim.. jel ce mi se sve izbrisat s moba ili? http://en.miui.com/download-301.html

Kad izađe onda da. Trebao bi navodno kroz par dana doći global stable

14 godina
Xiaomi Redmi Note 4

Uskoro stiže Redmi Note 4

http://en.miui.com/thread-335772-1-1.html

EDIT: Sorry, tek sam sad vidio da postoji tema :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.8.2016 15:25 (dino91).

0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Odakle kupiti Note 3 a da ima onaj normalni ROM, ne neki divlji, i da je normalna cijena, ne napuhana? (stari ga je nabavio 'od nekog lika' za 1300 prije nekih mjesec dana, sada i sestra hoće)

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Grossoshop stavlja global beta verziju, za top one nisam siguran ali na redmi 3s su mi stavili global stable. Mislim da im možeš naglasiti da stave tu verziju. Mene je sa grossoshopa note 3 pro 3/32 dark grey izašao ravno 200$ prije par tjedana (boju sam naglasio jer je ta bila skuplja za nekih 8-10$ od bijele i zlatne).
15 godina
Brunocro kaže...

Isprobao , odličan , ota update .

13 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Beta testing for Redmi Note 3 Qualcomm based on Android 6.0 starting today
http://en.miui.com/thread-337093-1-1.html
(Source: Xiaomi MIUI Official Forum)

Xiaomi Redmi 3S + Mi Wifi Router + Mi Band 2 - MIUI General Moderator
Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
Opa miki, šta smo napredni, vidim da su neki još na kitkat-u 😀
9 godina
neaktivan
joyjoy kaže...
Brunocro kaže...

Isprobao , odličan , ota update .

Kak meni onda piše no updates available. qualcomm iliti snapdragon imaš ?

13 godina
Brunocro kaže...

Kak meni onda piše no updates available. qualcomm iliti snapdragon imaš ?

Update je došao samo slučajnim korisnicima, uskoro će biti dostupan svima.

Btw, Snapdragon je SoC od Qualcomma.

Xiaomi Redmi 3S + Mi Wifi Router + Mi Band 2 - MIUI General Moderator
10 godina
neaktivan
Skinuo novi ota update, prvi dojmovi odlican. Ekran upaljen sat vremena potrošio samo 5% baterije, ranije s istim postavkama svjetline i istim korištenjem upola slabiji. Rom brzi, recimo ranije je bio iritantan lag kod otvaranja postavki baterije, specifično prikaza SOT-a. Sad puno brže. Isti dojam je i za povlačenje prozora sa kraticama (s vrha ekrana). Odsad moguće podešavati razinu zvuka za pozive, medije, notifikacije odvojeno, uvedena je i postavka dual spacea, dakle moguće je koristiti dva viber, whatssap, Facebook accounta na mobu, pa postavka štednje baterije gdje mob automatski predlaže optimizaciju baterije što radi ocito uspješno. Isto tako sada je grupa postavki baterije konačno vidljiva u glavnom meniju settingsa, a ne kao prije debilana dublje u menijima. Dosta mojih primjedbi o kojima sam pisao ovdje je riješeno. Zar nije moglo prije...

3 0 hvala 0
15 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Meni stiže mobitel za par dana. Koji rom da flasham na početku da bi mogao dobiti MIUI 8 OTA poslije? Global stable?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Official Global stable. Neki ducani prodaju taj mob s predinstaliranim global romom, za eu tržište i tržište europe. Logicno, mada nije problem flešat taj rom i na neslužbeni global.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice