Xiaomi Redmi Note 3

poruka: 5.327
|
čitano: 897.777
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi Note 3
Brunocro kaže...

Meni na tele2 opće ne lovi 4g mrežu, a nariktam je al nula bodova. Jel to do roma ili do smeća od teleta

meni tele2 4G radi odlično, brži je od tcom 4g mreže (uspoređujem osnovne tarife, bez nadoplata gdje je tele2 u užem i širem centru grada na cca 10Mbps, TCom na 8 Mbps)

prethodno naravno u city centru, za pultom tele2 tražio novu karticu (za ovaj mob)

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.5.2016 19:10 (skyactive).
13 godina
Samo mala digresija, nevezano za ovaj mob nego operatera.. Frend živi u stanu u zgradi 300 m od Citya, preko puta Gredelja i s Tele2 je u romingu kad god dodje kući s posla.. Toliko o kvaliteti teleta..
Ako sam ti pomogao, plati pivo ili stisni hvala. ;)
10 godina
neaktivan
majdo kaže...
Samo mala digresija, nevezano za ovaj mob nego operatera.. Frend živi u stanu u zgradi 300 m od Citya, preko puta Gredelja i s Tele2 je u romingu kad god dodje kući s posla.. Toliko o kvaliteti teleta..

prije bih rekao da je mob tvog prijatelja smeće. 

Jer dosad gdje god sam bio u Zagrebu signal Tele2 4G je bio odličan

Testirao i na -4 razini ispod zemlje u garaži na Langovom trgu i signal je bio skoro full (4 od 5 bara).

U firmi gdje radim (radim btw za TCom) Tele2 ima bolji 4G signal od TComovog.

Kako se odmičemo od Zagreba, tu može bit druga priča (primjerice u kući cca 15 km od Zagreba signal Tele2 4G nekad je dobar, nekad nije, TComov 4G se čini postojaniji u kući), ali ovo je objektivna primjedba jer nemam ništa od Tele2, dapače znao sam ih popljuvati zbog lošeg signala 3G mreže, no 4Gom su definitivno bolje pokriveni od 3G-a, barem na lokacijama koje svakodnevno prolazim i koje su mi najbitnije.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.5.2016 20:40 (skyactive).
16 godina
neaktivan
Brunocro kaže...

Meni na tele2 opće ne lovi 4g mrežu, a nariktam je al nula bodova. Jel to do roma ili do smeća od teleta

Mislim da je problem u romu... Jesi probao aosp? Čitao sam na 4pda, rusi isto imaju problem s 4g, nekima samo na aosp radi te prvom miui s kojim je uređaj došao... može se preko fastboot flashat modem pa ako želiš možeš probat i vidjet rezultat

13 godina
Nije isključena ni ta opcija koju navodiš.. Odavno mu govorim da je to govno od Galaxya S6 pravo smeće.. Mora da je do mobitela, nikako do operatera..
Ako sam ti pomogao, plati pivo ili stisni hvala. ;)
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

možemo samo nagađat razlog zašto mu 4g tele2 ne radi

nema pravu sim kartu, mob mu je u klincu, tko zna...

ja samo znam da tele2 4g imam svuda gdje sam bio u Zagrebu

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ono meni lovi max H+

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Brunocro kaže...
Ono meni lovi max H+

Dal imas otkljucan bootloader i twrp instaliran? ako ne, koji rom imas gore?

16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Imam redmi note 3 pro, global stable 7.2.3 i settings -> notifications -> app notifications -> za telegram i whatsup imam definirano da bi trebao MIUI pokazivati notifikacije na zaključanom ekranu (lock screen) no njih ne pokazuje... isto je i kod sms-a... uključena je i opcija floating notifications/badge

Da li vama koji imate druge verzije ROM-ova prikazuje poruke koje još niste pročitali na lock screenu ili je to neki bug?

Thx...

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Nemam. Global stable 7.1.mi je rom. Nisam nista mijenjao, talav je dosao. Ono ako je info tocan za marshmallow radje bi se malo strpio da izadje pa onda mijenjao rom.
17 godina

@ Nena

Meni na tom rom-u uredno radi.
Dali si u security dozvolio, tj. stavio sve kvačice za te app-ove ?

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.5.2016 12:17 (Opalaa !!).
9 godina
neaktivan
meni radi isto, probaj autostart u security tam upalit, meni po defaultu nije bilo...

0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Koji TWRP za MTK verziju ste stavili i kako?

Naime došao je mobitel sa giztopa sa njihovim romom, flashao sam najnoviji dev china, otključao bootloader i sad još moram stavit twrp da mogu eu rom stavit ali nikako, koji god twrp da stavim pri pokretanju recovery moda mi se pojavi ona slika sa mobitelom i usb kabelom... koliko sam shvatio to je stock recovery

PS sad ga pokušavam rootati iz security taba, možda zbog toga neće u custom recovery

Živim luksuzno! Jedem luk i lijem suze... :)
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.5.2016 14:09 (INCOGNITO99).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jaxshroom kaže...
meni radi isto, probaj autostart u security tam upalit, meni po defaultu nije bilo...

hm, isprobala sam sad i to u autostart opcijama sam uključila za telegram/whatsup, no na lock screenu mi i dalje ne prikazuje nepročitane poruke... ne znam u čemu je caka...

16 godina
neaktivan
Nena kaže...
Jaxshroom kaže...

hm, isprobala sam sad i to u autostart opcijama sam uključila za telegram/whatsup, no na lock screenu mi i dalje ne prikazuje nepročitane poruke... ne znam u čemu je caka...

hehe, sad radi... skužila sam u čemu je bila caka... dok sam si prije birala theme s miui online ponude sam pod "lock screen" odabrala temu koja nije bila defaultna za taj mobitel, i iako im taj lock screen izgleda vrlo slično (način otključavanja, slide up, i to) izgleda da s drugim lock screen temema ne radi prikaz nepročitanih poruka...

thx ljudi... 

16 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Postoji li neki skin za ovaj mobitel? Nešto kao dbrand, samo oni imaju samo za najpopularnije mobitele. Caseovi me sve više živciraju, a presklizav mi je bez ičega.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
power_user kaže...

Postoji li neki skin za ovaj mobitel? Nešto kao dbrand, samo oni imaju samo za najpopularnije mobitele. Caseovi me sve više živciraju, a presklizav mi je bez ičega.

E to i mene zanima, bas mi to treba, da stiti od ogrebotina i da bude manje sklizav a da ne dodaje nista na debljini.. Ali ovo sta sam ja gledao nema nazalost

http://trakt.tv/user/MjezZza
13 godina
INCOGNITO99 kaže...

Koji TWRP za MTK verziju ste stavili i kako?

Naime došao je mobitel sa giztopa sa njihovim romom, flashao sam najnoviji dev china, otključao bootloader i sad još moram stavit twrp da mogu eu rom stavit ali nikako, koji god twrp da stavim pri pokretanju recovery moda mi se pojavi ona slika sa mobitelom i usb kabelom... koliko sam shvatio to je stock recovery

PS sad ga pokušavam rootati iz security taba, možda zbog toga neće u custom recovery

Ne pomaže, ima itko ideju ili link na neki tutorial, izgleda da ni root nije dobro odrađen pa ako znate nešto o tome...

Živim luksuzno! Jedem luk i lijem suze... :)
10 godina
neaktivan
http://en.miui.com/thread-200704-1-1.html

Ovaj feds64 je i za pro verziju nesto radio tak da valjda zna sto radi. Ugl, cito sam komentare i cini mi se da je netko imao slican problem kao ti al mu je taj developer odgovorio.
Sretno :)

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Pozdrav! Novi sam clan na forumu ali temu pratim od prvog dana kao i jos neke sa ovog foruma. Dosta toga sam korisnog procitao ovdje o ovom telefonu sto mi je pomoglo, na kraju krajeva da bar po prvi put kupim kineski telefon. Telefon je za sada super a od problema primjecujem samo malo losiju kameru u nocnim uslovima,ponekad mi senzor za otisak zablokira i malo njeznije kuciste jer mi je jednom isao i maska se deforimisala na dva mjesta. Sada me interesuje kada se moze ocekivati hrvatski ili srpski jezik(cini mi se da clan ovog foruma masva radi na oba prevoda sa jos nekim ljudima). Spominjalo se jos u trecem mjesecu da za koji dan stize hrvatski ali jos ga nema, meni je OK i engleski ali sam i mami uzeo isti telefon pa se ona ne snalazi najbolje. Takodje me interesuje da li se aplikacije mogu instalirati na memorijsku karticu bez da rutujem telefon. I jos jedno mozda banalno pitanje, na koji nacin se u music playeru ubrzava pjesma ili vraca za par sekundi u nazad. Ako ne moze ima li neki drugi player da preporucite. Hvala na odgovorima

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Ekipa dobre vijesti danas, santhosh i jerome uspjeli osposobit ril, napokon signal na cm13 što znači napokon cm13 na našim uređajima

4 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
maxy0 kaže...
Brunocro kaže...

Dal si uzeo novu sim karticu? Na starima ne radi 4g

E sad, kartica je stara godinu i pol dana, mislim da bi trebal raditi 4g?

9 godina
neaktivan
maxy0 kaže...
power_user kaže...

E to i mene zanima, bas mi to treba, da stiti od ogrebotina i da bude manje sklizav a da ne dodaje nista na debljini.. Ali ovo sta sam ja gledao nema nazalost

ja sam naručio ovaj cover:

http://www.ebay.com/itm/360-Protective-Shockproof-Soft-Leather-TPU-Case-Cover-For-XiaoMi-Redmi-Note-3-/252327532010?var=&hash=item3abfe495ea:m:mjXQbyTwWi3PLX2KFKCU9VQ

Sad kad dođe ću vidjeti da li je dobra. Inače nisam našao ništa bolje. Nisam htio aluminijski, a ni preklopni. Tako da sam ovo našao, tipa ko pozadina na LG G4, što mi je fora.

Jedino što ne štiti od udaraca vjerovatno, ali bar se nebi smjelo sklizati.

10 godina
neaktivan
Pise ti sta trebas obrisat, za xiaomi.eu rom sa stock moras full wipe.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

live stream miui 8 & mi max 

http://s1.bbs.xiaomi.cn/livemimax/live_pc.html

0 0 hvala 1
13 godina
razorinc kaže...

Zna li se kad možemo očekivati update na miui8?

15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Which smartphones will get the MIUI 8 update?

• Xiaomi Mi 2
  • Xiaomi Mi 2s
  • Xiaomi Mi 3
  • Xiaomi Mi 4
  • Xiaomi Mi 4c
  • Xiaomi Mi 4s
  • Xiaomi Mi 5
  • Xiaomi Redmi Note
  • Xiaomi Redmi Note 3

MIUI 8 Release Date

On May 16th, the MIUI forum will invite participants for a closed beta, and on June 1st, the first Open beta will be released. On June 17th, it will enter the Developer edition.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
MRSKI kaže...

Zna li se kad možemo očekivati update na miui8?

Ako sam dobro razumio prvi developer rom nece biti prije 17.06.

Edit: evo kolega Teknokyo sve napisao

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.5.2016 9:51 (razorinc).
9 godina
neaktivan
moze step by step upute za fleshanje roma :) par nacina ako moze...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Torent kaže...

Pa da. Mislim cim vidis ili neko ti kaze dobijes tel bolji od s6 za trecinu cijene nesto smrdi...Koliko god citam o tom kineskim mobitelima sve je super ali... Uvijek ima neki kamencic koji zulja a ako nista drugo onda garancija i servis... NEko ima volje i zelje zezati se sa time neko ne. Ja  nemam vremena za to i svake godine mijenjam mob uz minimalnu doplati da bih imao mob u garanciji koji mogu odnijeti na servis dobiti zamjenski dok mi ne poprave i uzeti ga nazad za 7 dana. Meni kinezi ne dolaze u obzir...

Pa koji ces palac ovdje na ovoj temi???

Brak iz racuna je zajednica ljudi koji nikada ne mogu racunati jedno na drugo.Brak je nalik na pecurku, da li je dobra ili otrovna primjetis tek kad je kasno.
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.5.2016 10:57 (mirexxx).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice