onda je otključan
sad trebaš flašati twrp i super su
imaš kakav link probam razne tutorijale ali ništa
onda je otključan
sad trebaš flašati twrp i super su
imaš kakav link probam razne tutorijale ali ništa
Znači, imam custom Rom od Top One i želim si ubacit xiaomi.eu.
Kako mi Redmi note 3 pro bude došao tek kroz cca 1,5 tjedan, a s obzirom da mi s Aliexpress Top-one budu instalirali neki njihov global ROM, može li netko tko je isprobao taj njihov ROM i ovaj ROM s xiaomi.eu, navesti nekoliko razloga/prednosti zbog kojih je taj s xiaomi.eu bolji?
Znam da je boljka orginalnog China ROM-a da ima hrpu bloatware-a tj. nepotrebnih app i da nema instaliran playstore, niti jezike, ali koje su mane ovog global ROM-a kojega stavljaju s Top one-a? Pročitala sam da ste nahvalili xiaomi.eu rom, pa me samo zanimaju koji su mu prednosti prije nego se upustim u avanturu flashanja, instaliranja i ostalog...
Grazias!
edit: nakon muke, uspio sam instalirati, i sve radi ok
kako
Znači, imam custom Rom od Top One i želim si ubacit xiaomi.eu.
Kako mi Redmi note 3 pro bude došao tek kroz cca 1,5 tjedan, a s obzirom da mi s Aliexpress Top-one budu instalirali neki njihov global ROM, može li netko tko je isprobao taj njihov ROM i ovaj ROM s xiaomi.eu, navesti nekoliko razloga/prednosti zbog kojih je taj s xiaomi.eu bolji?
Znam da je boljka orginalnog China ROM-a da ima hrpu bloatware-a tj. nepotrebnih app i da nema instaliran playstore, niti jezike, ali koje su mane ovog global ROM-a kojega stavljaju s Top one-a? Pročitala sam da ste nahvalili xiaomi.eu rom, pa me samo zanimaju koji su mu prednosti prije nego se upustim u avanturu flashanja, instaliranja i ostalog...
Grazias!
global rom nema hrvtski
ako ga želiš otključati moraš se vratiti sa globalnog na kineski rom
kineske aplikacije lagano makneš
a problema ima svaki što je i normalno
za payu:
http://en.miui.com/thread-246711-1-1.html ili naredbom: adb oem device-info
ako nisi nesto vec radio,
global rom nema hrvtski
ako ga želiš otključati moraš se vratiti sa globalnog na kineski rom
kineske aplikacije lagano makneš
a problema ima svaki što je i normalno
Ma zapravo hrvatski mi uopće ne treba, bolji mi je MIUI samo na engleskom, jedino što mrzim su svakakve kineske app koje nama ničemu ne služe i samo živciraju... no, kak kažeš, njih se valjda lako dade maknuti (pretpostavljam da se u tom slučaju redmi prvo treba rootati) ako su kineske app nekakve polu-sistemske...
da, malo su zakomplicirati proceduru s vraćanjem na stari kineski rom, i otključavanjem bootloadera... ali vidim da ima dosta detaljnih tutoriala pa mislim da to ne bi trebao biti problem... dok bi mobitel dođe
Da.
Sve kombinacije sam proba, ali nema šanse.
Koji amateri, pa mogli su tako napisati na forumu.
Flasha sam mobitel bar 20 puta, danas i jucer u nadi da sam nešto propustija.
A ništa, čekam onda idući tjedan.
Ajmo natrag natrag na flashtool rom 6.4.7 eu.
za payu:
http://en.miui.com/thread-246711-1-1.html ili naredbom: adb oem device-info
ako nisi nesto vec radio,
moj je mtk da li to mjenja postupak
mislim da mijenja ,
Prije sam mislio da ne mogu staviti Global ROM gore pa sam dao zahtjev za otključavanje bootloadera.
Odobrili su mi,ali pošto sam stavio već taj global rom koji se čini dobar nezz dal da svejedno odem otključati bootloader.
Meni ništa nije pomoglo. Čekao 30 dana i ponovo poslao zahtjev za otključavanje s time da sam napisao šta je problem. Meni je MiFlash javljao "Your Device Isn't supported by Mi Unlock". Valjda ću sad biti bolje sreće.
ne kužim čemu svi komplicirate. Bubnite gore global ROM i gotovo, kakvi bakrači i otključavanje bootloadera
Nešto sam gledao da se sve izbriše sa moba prilikom tog otključavanja.
Jel to istina?
ajmo glasati
http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=271546
tko zna, možda se i održi MIUI Croatia meet up
Nešto sam gledao da se sve izbriše sa moba prilikom tog otključavanja.
Jel to istina?
Istina, ako imaš PRO onda izvadi sd karticu i prije napravi backup jer se briše apsolutno sve prilikom otključavanja bootloadera.
Ja za vikend vraćam mob na 7.1.8 ROM. Ovo nije normalno, da ja s ovakvom baterijom na 7.2.5 ne mogu izvući 3 sata SOT-a...
To je official global rom ili? Ja sad gledam i imam 7.2.3. Verziju
Ja za vikend vraćam mob na 7.1.8 ROM. Ovo nije normalno, da ja s ovakvom baterijom na 7.2.5 ne mogu izvući 3 sata SOT-a...
To je official global rom ili? Ja sad gledam i imam 7.2.3. Verziju
Xiaomi EU 7.2.5 za MTK, modifikacija china ROMa za MTK bez kineskih appova, sa Store - om i prerootan + Xposed framework već stavljen.
A sorry ja imam sd verziju
Može li se unlock bootloader-a zatražit sa custom ROM-a(7.0.19.0.0) ili se i za postavljanje zahtjeva mora stavit official ROM?