edit: nakon muke, uspio sam instalirati, i sve radi ok
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
heeeelpp! instaliro sam preko kineskog app storea onaj google installer.. sve proslo uredu, i kad zelim nesto skinut uvijek dobijem ovu poruku.. maloprije sam factory reseto mobitel... 7.2.3.0 china stable
Kod mene je slično bilo , remove google acc , u app google play clear cash , ponovno log u play store i proradilo!!! , kada sam bio na china stable 7.2.5.0 (mtk) , sad je custom eu 7.1.8 i došao je google play unaprijed , sve radi kao urica ali đavo mi neda mira sutra probam eu stable 7.2.5.0 isto custom:))))
ni factory reset mi nije rjesio random crashanja aplikacija... znaci normalno nesto radim (u ovom slucaju gmail app) i samo me izbaci na home screen.. prije factry reseta isto to u mnogim aplikacijama.. krenuo sam staviti global rom preko ovog linka no zapnem na koraku gdje u cmd pisem adb devices... prikaze mi poruku da mi je device unathorized. kako preci taj korak? ukljucio sam usb debugging
ni factory reset mi nije rjesio random crashanja aplikacija... znaci normalno nesto radim (u ovom slucaju gmail app) i samo me izbaci na home screen.. prije factry reseta isto to u mnogim aplikacijama.. krenuo sam staviti global rom preko ovog linka no zapnem na koraku gdje u cmd pisem adb devices... prikaze mi poruku da mi je device unathorized. kako preci taj korak? ukljucio sam usb debugging
Pise ti iza "error: device is unauthorized. Please check the confirmation dialog on your device."
Upali ekran na mobu i dozvoli mu da se spoji sa kompom.

Readmi Note 3 pro 3/32 - nije otključan bootloader
Win 7
Pokušao sam staviti preko MiFlash staviti ( prema uputama ) i stao na send command..... i trajalo pola sata i iskuljučio.
Nakon toga više nema bootanja nego se digne na logo MI.
Kada probam opet stane nakon 20 sec ijavlja poruku da nema mjesta za pohranu....
MiPCSuite u fast download ili recovery nađe verziju ali ne dozvoljava inatalaciju.
Ide u fastboot.
Ide i u dovnload mod.
Probao sam sa flash_tool ( sve verzije ) i nikako da se spoji i odradi.
Instalirao/reintaliraosve drivere.
Što mi je dalje činiti jer više namam pojma.
Svaka pomoć je dobro došla.
Hvala unaprijed
Win7 x32 ili x64?
Svaki puta prije spajanja (dok je mob upaljen) mora se odraditi adb korak (preko cmd-a). Dakle, ako stane u bilo kojem trenutku, sve ispocetka od 1. koraka.
Buduci da je tebi mob u bootloopu ako sam dobro shvatio;
Jos jedna nekad banalna stvar, USB kabel najbolje originalni od telefona i UVIJEK u USB utor na maticnoj ploci. Ne kazem da nece raditi i preko kucista, ali smanjuje se rizik i moguci problemi radi preriferije.
evo nesto zanimljivo (s ovim bi uskoro mogli imat ispravan cm13): http://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/development/download-links-miui-7-2-3-0-update-t3358721
nisam stigao probat...
Win7 x32 ili x64?
Svaki puta prije spajanja (dok je mob upaljen) mora se odraditi adb korak (preko cmd-a). Dakle, ako stane u bilo kojem trenutku, sve ispocetka od 1. koraka.
Buduci da je tebi mob u bootloopu ako sam dobro shvatio;
Jos jedna nekad banalna stvar, USB kabel najbolje originalni od telefona i UVIJEK u USB utor na maticnoj ploci. Ne kazem da nece raditi i preko kucista, ali smanjuje se rizik i moguci problemi radi preriferije.
Win 7 32
http://en.miui.com/thread-235865-1-1.html
Piše crvenim ogromnim fontom, "Flashing ROM Part.Windows 64-Bit recommended as users are facing issues on 32-Bit and brick thier devices."
Dakle, probaj na 64bit Windowsima.
Piše još i ovo
NOTE: IT SHOULD SHOW AS DEVICE. IF IT IS SHOWING AS UNAUTHORIZED THIS WILL NOT WORK FOR YOU
E baš mi ideeeeee sve naopako
aj da ne kopam sad, gdje to pise?
mora se moci sflashati.
Osposobio zvucnik, raskopao mob, odvojio modul sa zvucnikom, pregledao kontakte, pazljivo sklopio i proradilo. I to, osjetno jace nego prije. Izgleda da od pocetka nije dobro "sjeo" ili nesto tako.
WTF??
posvađao se s mozgom
pozdrav ljudi,
triba mi jedan savjet od ekipe sa mtk procesorom. Znači imam 3/32 mtk, stable 7.2.5, zaključan bootloader i sve je u principu ok ali triba mi zbog par aplikacija root a i usput bi se rješija mi store-a jer mi google play nikako ne može bit defaultni za skidanje aplikacije preko linka. Koliko sam uspija ode svatit za nas sa mtk procom jedino šta možemo stavit osim kineza je international rom sa xiaomi.eu i tu sam se zapetlja. Neko je ode savjetova rom LINK ([ROM][STABLE] [MTK] Xiaomi.eu MIUI7 v7.2.5 Root+ MultiLang+ Xposed+ ViperAtmos+ Mods) a drugi je reka da se ne stavlja ništa sa modifikacijama i da se stavi čisti eu rom koji je rootan i ima tjedne updateove šta mi paše. E sad, na xiaomi.eu pod rom download mi nudi neki MULTI 6.4.14 ako je to to ali dole u listi stoji note 3 pro a ne obični i koliko sam svatija za njega triba otključat bootloader...
eto toliko, pucajte :)
p.s. samo moje mišljenje al možda bi bilo dobro napravit na forumu dugu temu za vas sa Note 3 Pro verzijom jer je samo zbunjoza za snać se pogotovo za nas mtk-ovce koji smo u manjini
Kad sam ga jučer prvi put flash-ao stao mi na 'Send configure command' i od tada sve isprobavam ali nema šanse.
Preporuka svima da paze jer nije sve tako kako se piše. Uvjek može krenuti naopako.
Možda sam trebao čekat otključavanje bootloadera pa bi išlo lakše.
Sljedeći put koristi pastebin.com, a ne bespotrebno kopirati kilometar teksta u post.
Ovaj put sam ti editirao...
Dal imate kakvu preporuku maskica.. Ova prozirna sta je dosla uz mobitel je ok ali je stvarno debela... Ima li neka tanja? Samo da od ogrebotina stiti dok sam na poslu.. One metalne nikako nebih

ja imam aixuan quicksand upgrade version, crnu i jako sam zadovoljan...
Postoji li ROM sa hrvatskim jezikom za Snapdragon verziju mobitela i zaključan bootloader?
Ima li kakvih naznaka o dodavanju hrvatskog jezika u global?
LP
evo nesto zanimljivo (s ovim bi uskoro mogli imat ispravan cm13): http://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/development/download-links-miui-7-2-3-0-update-t3358721
nisam stigao probat...

Ljudi, moze savjet...
Mjenjao bih mobitel, imam sada Redmi 1s, ali bih nesto novije/vece.
Zapeo sam izmedu Redmi 3 i Redmi note 3.
S tim da bi me redmi note 3, metdiatek proc izasao oko 1600 kn (verzija sa 3 GB rama), a redmi 3 oko 1300, da li se isplati, ili gledati note 3 sa snapdragonom.

plus jos dostava, carina i cuda, nadodaj jos 300 kuna na to i izide me previse, ovaj note 3 bi dobio za 400 KM (cca 200€), ali sam poslje skuzio da je 2 GB verzija, tako da otpada. Izbor je na kraju pao na redmi 3, kupujem direkt u bih, cijena je oko 170 €, znam da mogu jeftinije proci, svjestan sam toga, ali dobijem garanciju 18 mjeseci i mob isti dan, tako da mi je to ok, jos cu samo pricekati sljedeci tjedan da vidim koja bi cijena bila za redmi 3 pro, + 1 gb rama i + 16 gb memorije, ako ne bude bezobrazno uzimam