Xiaomi Redmi Note 3

poruka: 5.327
|
čitano: 897.788
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Xiaomi Redmi Note 3
INCOGNITO99 kaže...

Može li se unlock bootloader-a zatražit sa custom ROM-a(7.0.19.0.0) ili se i za postavljanje zahtjeva mora stavit official ROM?

Unlock možeš zatražiti na kojem god hoćeš ROMu, ali da bi kada dobiješ SMS da ti je omogućen unlock, morati flashati na dev ROM kako bi mogao proći kroz postupak.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.4.2016 15:27 (WackyZG).
15 godina
Nedostaje riječ prevelik ekran!
16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Evo par od meizu m2 note kako sam obecao

1

2

3

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Pozdrav, imam problem s RN3. Skinem ga s punjaca, a on vruć, jako vruć. Nakon nekog vremena se ugasio i sad se vise ne zeli upalit. Imali netko ideju šta napravit?!

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
mungo kaže...

Pozdrav, imam problem s RN3. Skinem ga s punjaca, a on vruć, jako vruć. Nakon nekog vremena se ugasio i sad se vise ne zeli upalit. Imali netko ideju šta napravit?!

1. koji rom ti je gore?

2.  koristis li originalan punjač od Xiaomija?

10 godina
neaktivan
jozak kaže...
O bože, opet ti. Ja sam napisao da imam redmi 3 i objasnio sam čovjeku što se meni dogodilo i kako je unlock prošao jer je upravo to pitao. Nije pitao koji ROM da fleša.

Ako ti ne kužiš koji je razlog za xiaomi.eu ROM, to je tvoja stvar. Isto kao što je naša stvar što hoćemo unlockan bl i drugi ROM na mobitelu.

ne znam zašto se osjećaš prozvanim jer jedini si ti spomenuo redmi (za kojeg vjerojatno vrijedi isto jer pretpostavljam da je i za taj mob službeni global već prisutan)

da, ne kužim razlog za otključavanje bootloadera pored službenog global ROM-a. A kako vidim nisam i jedini koji to ne kuži.

10 godina
neaktivan
antebr kaže...
O kojem ti global Romu pričaš??
Čitaš li ti uopće šta sam ja napisa?

o official global ROM-u za Redmi Note 3 Pro (Snapdragon) pričam. Nema potrebe za otključavanjem bootloadera pored tog ROM-a.

14 godina
neaktivan
skyactive kaže...
mungo kaže...

1. koji rom ti je gore?

Kuhani od selera i da, punjac je njegov,od xiaomia

15 godina
WackyZG kaže...
red_bull kaže...
WackyZG kaže...

Ja za vikend vraćam mob na 7.1.8 ROM. Ovo nije normalno, da ja s ovakvom baterijom na 7.2.5 ne mogu izvući 3 sata SOT-a... 

To je official global rom ili? Ja sad gledam i imam 7.2.3. Verziju 

Xiaomi EU 7.2.5 za MTK, modifikacija china ROMa za MTK bez kineskih appova, sa Store - om i prerootan + Xposed framework već stavljen.

Ta verzija mi wifi isključuje kad je screen off , i vratio sam se na 7.1.8 eu stable!

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.4.2016 22:59 (joyjoy).
15 godina
skyactive kaže...
antebr kaže...

o official global ROM-u za Redmi Note 3 Pro (Snapdragon) pričam. Nema potrebe za otključavanjem bootloadera pored tog ROM-a.

Ajde baš mi je drago šta imaš svoje mišljenje.

Drugi put kad nešto komentiraš onda pročitaj s razumjevanjem!

Ili ti mišliš da postoji samo RN3 sa qualcomm SOC?

13 godina
skyactive kaže...
antebr kaže...

Da, jer je upravo to jedini razlog za njegovo otkljucavanje! Maher...

9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Pozdrav posjedujem redmi note 3 snapdragon dva tjedna  naručen preko to-one , na  njemu sam dobio MIUI Global 7.1 |Stabile 7.1.9.0.0(LHOCNCL) te sam htio staviti Global Stable (V7.1.8.0) po ovome postupku http://en.miui.com/thread-235865-1-1.html ali  kad dođem do dijela gdje bi trebao updejtat  drivere meni se automatski u ports pojavi Relink hs-usb qdloader 9008 umjesto Qualcomm hs-usb qdloader 9008 , te ja tu prekinem jer ne bih htio nešto zeznuti, molim pomoć , što mi je činiti??

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

ja bih izbrisao postojeće diver i instalirao MI PC Suite,trebalo bi onda pokazati pravi driver,

10 godina
neaktivan
mungo kaže...
skyactive kaže...
mungo kaže...

1. koji rom ti je gore?

na nekim romovima se ovaj mob pregrijava, kod mene je to bio slučaj na 7.1.8.0 official global rom-u. Rješenje - probaj instalirati drukciji rom od onoga kojeg sada imas.

antebr kaže...
skyactive kaže...
antebr kaže...

Ajde baš mi je drago šta imaš svoje mišljenje.

Drugi put kad nešto komentiraš onda pročitaj s razumjevanjem!

Ili ti mišliš da postoji samo RN3 sa qualcomm SOC?

dolazimo dakle do toga da ti ne čitaš napisano jer ja o kruškama a ti o jabukama.  Ne znam zašto se osjećaš prozvanim kada se moj post referirao na ljude sa primarno pro verzijom, konkretno na ljude poput blackdragonstory-a koji su išli komplicirati pored vrlo dobrog oficijelnog global rom-a.

Usput kako da vjerujem da ti razumijevaš stvari, kad ne znaš niti tu riječ napisati pravilno?)

Cadus kaže...

skyactive kaže...
antebr kaže...

Da, jer je upravo to jedini razlog za njegovo otkljucavanje! Maher...

Koji su to razlozi za otključavanje ?

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.4.2016 18:31 (skyactive).
15 godina
skyactive kaže...

ne kužim čemu svi komplicirate. Bubnite gore global ROM i gotovo, kakvi bakrači i otključavanje bootloadera

Pametnom dosta.

10 godina
neaktivan
antebr kaže...
skyactive kaže...

ne kužim čemu svi komplicirate. Bubnite gore global ROM i gotovo, kakvi bakrači i otključavanje bootloadera

Pametnom dosta.

tako je, umjesto da se flesa sluzbeni global rom idu komplicirat s otkljucavanjem roma a ne znaju ni flesat romove, kamoli nesto kompliciranije od toga. Osim toga, otkljucavanje nije niti potrebno jer sve radi ok i bez toga.

pametnom dosta :-)

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.4.2016 18:49 (skyactive).
14 godina
neaktivan
skyactive kaže...
mungo kaže...
skyactive kaže...
mungo kaže...

1. koji rom ti je gore?

na nekim romovima se ovaj mob pregrijava, kod mene je to bio slučaj na 7.1.8.0 official global rom-u. Rješenje - probaj instalirati drukciji rom od onoga kojeg sada imas.

Kako cu instalirat drugi rom kad ga ne mogu upalit? 

13 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Nakon par dana da i ja ukratko opišem svoje dojmove. Naručeno kod Top One i stigao za 10 dana. Prije ovoga sam imao LG G3 kome je otišla matična i nije mi se dalo popravljati (ako koga zanima prodajem super očuvani LG g3 2/16 GB sa krepanom matičnom i dvije rezervne baterije neka se javi na PP )

Što se tiče mog prvog kineza moram reći da sam super pozitivno iznenađen kvalitetom izrade, brzinom i fluidnosti MIUI sučelja. Najviše od svega me oduševljava izdržljivost baterije. Od selera sam tražio i dobio global stable 7.2.3.0 u kojem nisam primjetio niti jedan bug, a otisak prsta radi perfektno. Da se vratim na bateriju. Kod LG sam maximalno uspio izvući 3 sata SOT-a do trenutka kada bi se tel ugasio. Na ovome je to potpuno drugačije. Cijelo vrijeme sam imao upaljene mobilne podatke i WiFi uporedo, GPS, sinkronizaciju gmail, svjetlinu na automatski 100 posto jačine, viber i Whatsapp i druge app... i baterija je izgurala 7 sati i 15 minuta SOT-a.

Jedina hajmo reći zamjerka ide na kameru. Nije ona loša daleko od toga ali bi volio da su stavili neku bolju pa tama digli cijenu 20/30 ili nešto više dolara.

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.4.2016 13:53 (MRSKI).
Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Baterija je stvarno izdrzljiva. Cak i s iskljucenim power safe modom... :-)

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
kkrajnik kaže...
Baterija je stvarno izdrzljiva. Cak i s iskljucenim power safe modom... :-)

4 i 39 minuta SOT-a i nije neki vrhunski rezultat, ali imam u vidu da ti je mob bio u pogonu preko 3 dana

10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

da li netko zna da trgovina TOP ONE daje neku garanciju na mobitele osim one od 15 dana

poslo sam im poruku ,ali već par dana ne odgovaraju

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Imam 7.1.6.0 Stable na rn3 Prime...posto mi ne nudi sam update koju verziju predlazete?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
p.s. I ako moze neki pouzdan link...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mbuljuba kaže...

da li netko zna da trgovina TOP ONE daje neku garanciju na mobitele osim one od 15 dana

poslo sam im poruku ,ali već par dana ne odgovaraju

to i mene zanima dali ima garanciju 2 godine na mobitele ako se uzima sa http://www.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-Redmi-3-Pro-3G-RAM-32G-ROM-Fingerprint-ID-Snapdragon-616-Octa-Core-13MP/32646017250.html?spm=2114.13010208.99999999.261.kgkhfE

iz trgovine TOP ONE posto planiram sutra naručivat odande mobitel.

ako nemaju garanciju na mobitele 2 godine u toj trgovini dali znate dali daju na giztop.com mozda 2 godine garanciju na mobitele pa da si odande uzmem ako ovi nista nedaju iz TOP ONE?

http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/299.aspx?page=309&jumpto=4917248&sort=asc&view=flat
16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

2 godine nema nijedan. 1 godina jje na xiaomiforsale i na honorbuy te na grossoshop. Aliexpress ne istice nigdje garanciju te slobodno mozes uzet da je nema.

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Aosp 5.1.1 za pro verziju, rootan i xposed-an.
I da, radi otisak prsta :)
http://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/development/aosp-5-1-1-prerooted-cleaned-t3354682

1 0 hvala 0
15 godina
fpozar kaže...
Aosp 5.1.1 za pro verziju, rootan i xposed-an.
I da, radi otisak prsta :)
http://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/development/aosp-5-1-1-prerooted-cleaned-t3354682

Procitao sam par zadnjih komentara, otisak prsta radi ali lose skroz.. Toliko lose da ga naposlijetku ugase

http://trakt.tv/user/MjezZza
9 godina
neaktivan
Top one daje garanciju na mob. u trajanju od 1 godine. Pitao sam prije par mjeseci...

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
@maxy0 ne znam, nisam skinuo rom. Ali cak je i ovo napredak koji ce se sigurno moci iskoristit za razvijanje cm13.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

otisak prsta radi al nesto sporije nego na miui, prilikom otkljucavanja prvo se pojavi lockscreen a tek onda desktop... 

taj aosp moze se jedino iskoristit za razvoj cm12, koji je skoro pa vec odraden, medutim trenutno su snage usmjerene na cm13, na njemu rade dva odlicna developera, moze se probat al neradi ril...

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.5.2016 23:48 (razorinc).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice