Xiaomi Redmi Note 3

poruka: 5.327
|
čitano: 897.780
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi Note 3
WackyZG kaže...

@Rupert Pupkin : uffff... dogded a bullet što nisam čekao Qualcomma. Nego... razmišljam si AOSP staviti, iako ne radi fingerprint scanner? Mišljenja? 

Ne mora to nista znaciti, tip iz komentara najvjerovatnije sere kvake (bas kao i onaj recentni biser na topicu koji se ovdje umalo poklao tvrdeci da PRO model podrzava QC2.0/3.0 punjenje). Nema ama bas nikakve logike da Qualcommov procesor ne podrzava SP Flashtools. Vele i da ce odmah nakon tog showa u Spanjolskoj svima na zahtjev omoguciti nesmetano otkljucavanje bootloadera. Global ROM bez kineskih sranja isto treba svaki cas stici za PRO model.

16 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Nedavno sam naručio pro model, seller je rekao da će za 2 tjedna moći promjeniti ROM(ja sam uzeo sealed in box kako sam planirao bez obzira na to), tako da će se valjda moći. Inače, ima li nekih problema sa stock ROMom? Mobitel mi je uvijek na engleskom tako da mi drugo i ne treba, a valjda nema malwarea direktno iz tvornice?

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ja kak sam dobio sa giztopa nisam nista mijenjao jer mi sve radi bez problema pa nema mi smisla mijenjati, ali to je obicni note 3 3/32
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
11 godina
protjeran
Xiaomi Redmi Note 3

Dobil sam odobrenje za otkljucavanje BOOTLOADERA (RN3 2 16)

E sad ja skinem mi unlock , udem u fastboot i konektiram mobitel na komp i (mi unlock prepozna ) i stisnem "unlock", i ide ono "verify" do 50% i izbaci error il da acc nije isti (info) na mobu i na kompu (mi account) ili da nemoze dobit informacije,pa da konektiram opet..probal sam 5-6 puta al nis.

Takoder na netu pise volume down+power a u mi unlocku pise vol up+power, a na vol up+power mi komp nece instalirat drivere (mtp)..

tak da neznam sad..

EDIT: Vidim da  treba prvo flasat Kineski DEV rom, ajde sad vi koji ste otkljucali potvrdite to, hvala.

UPDATE: Cant verify update dobivam, preimenovano u "update",ali isto. Kad prebacujem na mob s kompa dode negdje na 70% i nestane ono kaj pokazuje kolko je prebaceno. Sad skidam CHina dev rom (6.1.18) direktno na mob pa da probam..

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.2.2016 12:58 (matija410).

0 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

@matija410

Nista od toga, linkah na prosloj stranici:

The main problem of this phone is the locked bootloader and how Xiaomi handles (or rather not handles) unlocking requests…
I had the Mediatek version for about 4 weeks and after registering and applying (which is basically a very hard “patience trial” while giving out virtually every bit of personal data I usually never would give a company like this), I was finally able to receive the “unlock permission” after 3 weeks of wating… but that DID NOT LET ME UNLOCK THE PHONE at all!!!

The unlock program always counted up to 50% and then gave me an “unable to verify device” error and from reading through the MIUI forums, that was a quite common error and nobody was able to solve it and no official word from Xiaomi either!

So stuck with the abomination that MIUI is, I sold the phone a week later because it was just unuseable for me…

And to add, the problem with the locked bootloader should be MUCH WORSE on the Qualcomm version: With Mediatek atleast you can use SP Flashtools to flash “mildly modified” ROMs on a locked bootloader phone (so I atleast was able to get a rooted, multilanguage enabled an chinese debloated MIUI ROM on the phone) With Qualcomm there IS NO SP Flashtools (and also nothing compareable I am aware of) so you are completely stuck with official stable/dev ROMs!
Hardware and built quality might be 9 or even 10 / 10 on this phone
Software and user support simply is 0 / 10
For people withing asia and liking MIUI this might not be a problem, for everybody else it is a nightmare…

0 0 hvala 0
15 godina
Xiaomi Redmi Note 3

evo malo SOT-a sa pro verzije mobitela... zapanjujućih 8h. u subotu ujutro ga maknuo s punjaca i evo do maloprije. i nisam ga nimalo štedio, igrao sam reckless racing 3 (preporuka) igricu, graficki uzasno zahtjevna, cak mi na nekim stazama dosta i trza igra; chrome, par poziva, whatsapp, fb messenger.. jedino do cega mislim da je toliki SOT je sta sam za vikend bio doma na wifi pa nisam gotovo ni palio 3G osim sta sam otiso u ducan i te neke sitnice. i GPS sam iskljucio, nisam ni primjecivo da mi on prije cijelo vrijeme bio ukljucen. 

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Da li se uopce zna kad bi Pro model mogao dobiti multilanguage verziju? Ima li kakvih naznaka radi zakljucanog bootloadera?

Ako sam ti pomogao, plati pivo ili stisni hvala. ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

kakvi jazavci su ti debili iz xiaomia. sad mi je zao sto sam uzea mob a nisam ga ni dobio

0 0 hvala 0
12 godina
Xiaomi Redmi Note 3

zna li se kada dolazi global rom, da znam kad bi ga mogao uzet bez ovih zajebancija sa njime

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
live4cro kaže...

kakvi jazavci su ti debili iz xiaomia. sad mi je zao sto sam uzea mob a nisam ga ni dobio

Ne treba ocajavati (iako ih moja malenkost prva nabije nakurac), Global (multilanguage) ROM za PRO model stici ce kroz koji tjedan. Treba biti realan, PRO model napravljen je prvenstveno za trziste Indije. Sve je podredjeno njima, ostali (kupci) za Xiaomi kao da i ne postoje. Pocetak prodaje u Indiji je 3. 3. http://en.miui.com/thread-229734-1-1.html

Ujedno i odgovor ostalima, nemojte daviti s jednim te istim pitanjima. Netko ce javiti na topicu cim bude dostupan.

Pritisak korisnika po pitanju zakljucanog bootloadera ogroman je vec i sada, toliki da ugrozava poslovanje citave kompanije. Prvi val prigovora korisnika iz Indije i otkljucat ce ga svima, momentalno. Mark my words. 

13 godina
Rupert Pupkin kaže...

Pritisak korisnika po pitanju zakljucanog bootloadera ogroman je vec i sada, toliki da ugrozava poslovanje citave kompanije. Prvi val prigovora korisnika iz Indije i otkljucat ce ga svima, momentalno. Mark my words. 

Vec su objavili da ce nakon predstavljanja Mi5-ce omoguciti nesmetano otkljucavanje svima bez kojekakvih komplikacija.. 

Ako sam ti pomogao, plati pivo ili stisni hvala. ;)
11 godina
protjeran
Xiaomi Redmi Note 3

Otkljucal sam bl al kad instaliram twrp, i bootam u recovery (power+vol up) ucita se mi recovery a ne twrp,pretrazil sam cijeli net i nema nis..pomocc

0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Redmi Note 3

probaj TWRP 3.0.0

https://mega.nz/#!t8gXzZpI!5uEZzKXUf_UvqQ2WAC8rU1Tcx1VVOqLFYK36w7krSOY

koristi flashify, ja tako napravio

kredit miuipolska za ovaj TWRP

početni zaslon je na poljskom ali imaš opciju promjene u eng

MIUI HR TRANSLATOR

1 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
Pozz,
Kupio sam prije par meseci rn3 i jucer mi padne i razbije se staklo...zna netko mozda gdje u EU mogu naruciti komplet Lcd+screen?? Ili mozda kod nas negdje ali da nije dupla cijena...Iz hong konga vidim ima po cca 40 dolara ali se ceka cca 20-40 dana..to mi je predugo...
Hv i lp
Duc
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Xiaomi Redmi Note 3

Uspel sam instalirat twrp nakon kaj sam updejtal rom na 6.2.18 . Trenutno radim backup pa idem eu rom instalirat. Hvala masva svejedno!

0 0 hvala 1
17 godina
17 godina
Xiaomi Redmi Note 3

I preporučujem da uzmes glass screen protektor!

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Evo da javim,nakon tolke muke uspješno je otkljucan bootloader,instaliran twrp i instaliran xiaomi.EU developer (Weekly) ROM 6.2.18

1 0 hvala 1
11 godina
protjeran

Kad backupam u twrp backup mi ima 3gige a nemam nijednu sliku,video,igrici,pjesmu itd,zbog čega je tak veliki backup a ROM je oko 700mb velik?

Kaj bi bilo da uncheck ono data? Nebudemo imal nijednu aplikaciju kad bi backupal s tog? Ili kaj

Hvala

EDIT: Dal bi imal google service i google app?

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.2.2016 13:21 (matija410).

0 0 hvala 0
15 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Rasklimale su mi se i tipke za glasnocu malo, mogu ih lijevo desno pomicat i malo skripe. Uz to i ova donja plastika malo skripucka, a tek 2 tjedna ga imam.. Valjda mi nece pocet dijelovi ispadat 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Ma ima super Bond ^,^

Glavno da izdrži dulje vrijeme
15 godina
matija410 kaže...
Ma ima super Bond ^,^

Glavno da izdrži dulje vrijeme

valjda do redmi note 4 bude 

9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

evo naručio sam Xiaomi Redmi Note 3, 3/32GB, MediaTek procesor, s Giztopa. ali mi jedna stvar i dalje nije jasna. kad dođe, treba li mi micro-sim ili nano-sim? naime, negdje piše jedno, negdje drugo... pa pitam vas koji već imate mob. hvala unaprijed! ;)

0 0 hvala 0
14 godina
neonatus kaže...

evo naručio sam Xiaomi Redmi Note 3, 3/32GB, MediaTek procesor, s Giztopa. ali mi jedna stvar i dalje nije jasna. kad dođe, treba li mi micro-sim ili nano-sim? naime, negdje piše jedno, negdje drugo... pa pitam vas koji već imate mob. hvala unaprijed! ;)

Micro

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
11 godina
protjeran
Ne sinkronizira mi se GMail..idem tam u postavke/ACC/Google i piše sinkronizirano prije sat vremena...GMail ima sva dopuštenja i zaključan je

0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Da meni se to dogadja isto, nekad i sa whatsuppom i viberom. Mislim da je to jer stalno gasim aplikacije s onom lijevom tipkom... Valjda...

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Znaš da možeš lockat aplikacije na toj lijevoj tipki.? Stisni tipku i povuci ikonicu aplikacije prema gore i više ju nećeš gasiti sa onim iksom
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Znaš da možeš lockat aplikacije na toj lijevoj tipki.? Stisni tipku i povuci ikonicu aplikacije prema gore i više ju nećeš gasiti sa onim iksom
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Prema dole se locka :)

Viber radi ali GMail jede govna nekad
14 godina

Ja sam skinuo onaj myMail i radi dobro

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.2.2016 3:35 (KiCo77).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice