Xiaomi Redmi Note 2

poruka: 4.472
|
čitano: 791.160
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Re: Xiaomi Redmi Note 2
Cromaki kaže...
vajkl1 kaže...

Imaš li neko rješenje, šta mogu napravit?

Eventualno maknuti aplikacije iz Autostartup.

Također probaj staviti u Settings > Additional settings > Battery & performance > Manage apps battery usage > Advanced.

Odmah da se nadovezem, ja nemam uopce Advanced opciju. Postoji li neki drugi nacin kako doci do te opcije? Manage apps battery usage - i u tom meniju ima samo - Manage apps, Restrict apps i Choose apps to restrict.

15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Ne znam stvarno zašto, al od prije par dana mi se baterija počela prebrzo praznit...

Najbolja muška klapa na području Zagreba i okolice :D https://www.facebook.com/klapa.bosket/

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ententini1 kaže...
Vjerojatno zato što je modem p51, a bolji je stariji p37 što se tiče bluetootha. Vidiš to u o telefonu pa na sredini piše na hrvatskom : osbovna verzija moly...... P51.
Dakle romovi sa p37 modemom ako ti je bitan bluetooth, a je uglavnom.
Plus meni se i dalje mi band prekidao pa sam stavio performanse mode , baterija mi sad još bolje drži, a kao trebala bi kraća bit....
Upravo baterija 51%, sot 2.26 minuta

P51 je. Bas mi zbog mibanda i treba.

Probat cu sad s performance modom

15 godina
neaktivan
Koju aplukaciju koristite za gledat koliko vam šta crpi bateriju jer već stvarno danima je moram punit...
Najbolja muška klapa na području Zagreba i okolice :D https://www.facebook.com/klapa.bosket/

0 1 hvala 0
13 godina
1.Lovac kaže...
Koju aplukaciju koristite za gledat koliko vam šta crpi bateriju jer već stvarno danima je moram punit...

better battery stats - placa se (ili nađi na netu apk), wakelock detector je free.

znaci napunis mobitel prije spavanja na 100%. ukljucis npr wakelock detector i ne diras mob do ujutro. preko noci ce ti pokazati sto se tocno pali u pozadini kada se mob ne koristi.

15 godina
neaktivan
GuardianOTB kaže...
1.Lovac kaže...

better battery stats - placa se (ili nađi na netu apk), wakelock detector je free.

znaci napunis mobitel prije spavanja na 100%. ukljucis npr wakelock detector i ne diras mob do ujutro. preko noci ce ti pokazati sto se tocno pali u pozadini kada se mob ne koristi.

Evo danas cijeli dan koristim, spustilo se preko noći sa 69 na 45%, a jučer u par sati toliko potrošilo uz manje korištenje.

Gledam na mobitelu koliko šta koristi baterije od aplikacija i sl. i ne vidim nikakve čudne postotke. Najviše mi odlazi na wifi, al prije nije.

13 godina
1.Lovac kaže...
GuardianOTB kaže...
1.Lovac kaže...

Evo danas cijeli dan koristim, spustilo se preko noći sa 69 na 45%, a jučer u par sati toliko potrošilo uz manje korištenje.

Gledam na mobitelu koliko šta koristi baterije od aplikacija i sl. i ne vidim nikakve čudne postotke. Najviše mi odlazi na wifi, al prije nije.

Skini 1 od ova 2 programa. tako neces nista vidit. nesto ti budi mobitel iz Deep sleepa. previse. meni wifi i 3g nonstop upaljen, te sinoc u 8 sati mobitel bio na 60%, malo igrica i upalio ga na punjac prije spavanja s vise od 50%.

17 godina
neaktivan
GuardianOTB kaže...
1.Lovac kaže...

Hvala na ovome, budem provjerio večeras. Također mi se baterija počela puno brže prazniti s 2 posljednja updatea.

You only got one finger left And its pointing at the door
11 godina
neaktivan
Vulgaris kaže...
GuardianOTB kaže...
1.Lovac kaže...

Hvala na ovome, budem provjerio večeras. Također mi se baterija počela puno brže prazniti s 2 posljednja updatea.

i meni se upravo poslje zadnja dva updatea prazni ubrzano.zato sdma i pitao za preporuku nekog STABLE rom-a ,ali nitko niti slova!!

17 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Ja imam oficijelni stable ROM, potpuno updateovan, i sasvim sam zadovoljan.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

Ja imam oficijelni stable ROM, potpuno updateovan, i sasvim sam zadovoljan.

koju verziju??

17 godina
Xiaomi Redmi Note 2
7.2.3.0
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...
7.2.3.0

odakle si ga skinuo,koliki je SOT?hvala

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.5.2016 7:22 (espltd).
17 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Imaš ga ovde, to su oficijelni ROM-ovi. Doduše, ja sam skinuo neki raniji, pa sam sa par OTA updatea stigao na ovu verziju (updatei su obično mali, do 10MB).

SoT... zavisi šta je u pitanju. Ako uglavnom koristim net i neke aplikacije koje su očigledno malo bolje napisane, onda bude oko 4h, a ako krenem da se igram, očigledno da GPU povuče i onda bude oko 3.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.5.2016 10:32 (Ivan(4)).
Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

Imaš ga ovde, to su oficijelni ROM-ovi. Doduše, ja sam skinuo neki raniji, pa sam sa par OTA updatea stigao na ovu verziju (updatei su obično mali, do 10MB).

SoT... zavisi šta je u pitanju. Ako uglavnom koristim net i neke aplikacije koje su očigledno malo bolje napisane, onda bude oko 4h, a ako krenem da se igram, očigledno da GPU povuče i onda bude oko 3.

da ne lutam,oficijelni rom stable global verzija ima hrvatski izbornik ili??sinoć sam stavio developer verziju xiaomi.eu 6.4.28/beta i ne vidim promjene po pitanju trajnosti baterije!

za sada baterija na 59% a screen on 1h!!

17 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Ne, nema hrvatski meni. :( Da bi imao hrvatski meni, probaj odavde xiaomi.eu_multi_hermes_V7.2.3.0.LHMCNDA_v7-5.0.zip To je xiaomi.eu ROM za RN2 baziran na najnovijem zvaničnom stabilnom (romovi za RN2 imaju u nazivu reč hermes, pošto mu je to kodno ime).

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

Ne, nema hrvatski meni. :( Da bi imao hrvatski meni, probaj odavde xiaomi.eu_multi_hermes_V7.2.3.0.LHMCNDA_v7-5.0.zip To je xiaomi.eu ROM za RN2 baziran na najnovijem zvaničnom stabilnom (romovi za RN2 imaju u nazivu reč hermes, pošto mu je to kodno ime).

da li misliš da su mogućnosti i funkcije jednake?

17 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Nisam probao ovaj sa xiaomi.eu, ali bi trebalo da je vrlo blizak originalu. Čak ni ne dolazi rootan, koliko sam video.

Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

Nisam probao ovaj sa xiaomi.eu, ali bi trebalo da je vrlo blizak originalu. Čak ni ne dolazi rootan, koliko sam video.

ako previše ne gnjavim,da li si rutao mob??

13 godina
@ivan(4)

Mobitel je rootan, samo aplikaciji moras dozvolit root kroz security app.

Ja koristim dev rom. Evo taman idem updateat na zadnji. Meni uredno radi.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
GuardianOTB kaže...
@ivan(4)

a ruta se s supersu??

13 godina
Ja sam onaj "kuhani rom" zamijenio s ovim dev romom s xiaomi.eu i sve stima.
Skinuo rom
Updater app
Click i to je to.

0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
espltd kaže...
GuardianOTB kaže...
@ivan(4)

a ruta se s supersu??

eto ubacio i super su.sad polako čačkati

12 godina
protjeran
Xiaomi Redmi Note 2

Postoji li nacin da se updejta mob sa novim ili vec nekim romom a da se ne izgubi trenutni setup, aplikacije i kontakti? Jesam rutao, nisam jos ni jedan rom probao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

meni je ovakav sot uvijek

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Koji rom
15 godina
neaktivan
Evo noćas bilo na 100% Šta je ovjaj radio, sve sam aplikacije šta sam mislia da me unistavaju unistalira.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

edit: prvi put šaljem s moba nešto pa mi je valjda poslalo 2 poruke za redom -.-'

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2016 15:45 (1.Lovac).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
espltd kaže...
Koji rom

6.1.29

9 godina
neaktivan
Smiui zadnji, danas je dobar dan za sot izgleda

0 0 hvala 0