Bok Redmijevci,
odakle je trenutno najjeftinije naručiti RN2 Prime verziju?
Je li netko probao neslužbeni CM 12.1 i kako funkcionira?
Nemojte mi sad krenuti s tim kak je MIUI super i ne treba mi ništa bolje jer meni ne odgovara :)
Bok Redmijevci,
Nemojte mi sad krenuti s tim kak je MIUI super i ne treba mi ništa bolje jer meni ne odgovara :)
Bok Redmijevci,
xiaomiforsale.com (ja mislim), eu pa ako se nesto i dogodi shippa se tu, a ne u kinu.
mislim da je netko probao CM, vrati se par stranica unazad, sjecam se da je spominjan.
Par ljudi je probalo, ali se ne sećam se da je neko u temi pomenuo i da je biozadovoljan i ostao na CM-u. Ako tražiš "normalan" Android, možda RN2 nije najbolji izbor.
Bok Redmijevci,
Probao,vratio se natrag na MIU,razlog,cuca bateriju,grije se punjač i mobitel prilikom punjenja(nenormalno)
Bez obzira na MIUI, ovo je i dalje daleko najbolja i najpametnija kupnja s obzirom na uloženo/dobiveno, tu je još izmjenjiva baterija i SD tako da mislim da ću povući okidač.
Samo dosta je skuplji na Xiaomiforsale.com nego na ostalim sajtovima (koji se isto diče da šalju iz EU skladišta ili barem prvo u UK tako da isto nema karine).
E sad, je li to zbog toga što u tom slučaju ipak ima nekih dodatnih troškova pa opet izađe na isto ili kaj? Razlika o kojoj pričam je skoro nekih 300 kuna.
Mislim da sam jednom već pitao negdje ali nitko nije odgovorio, s kojim drugim poznatijim mobitelom biste usporedili performanse fotoaparata na RN-u 2? U rangu koga čega je?
a da probaš staviti ovaj zadnji od jučer?
i obavezno wipe cache/dalvik cache
a da probaš staviti ovaj zadnji od jučer?
i obavezno wipe cache/dalvik cache
zadnji rom ima neki bug da kad udjete u dodatne postavke se aplikacija rusi, ne svima, ali dosta ljudima da, imam ovaj zadnji smiui i mogu rec da sve radi dobro, ss-at cu sot opet poslije
ja sad isprobao i u mene sve ok, ne ruši se.
Bit će da sam sretnik
Pozz, imam problema sa povezivanjem moba i MIbanda 1s. U nekim slučajevima super radi, a onda npr. odjednom prekine konekciju i uopce se ne moze spojit vise s Mibandom i moram resetirat mob da proradi, rom je 6.4.7, ali ista situacija mi je bila i na ranije romu.
Pozz, imam problema sa povezivanjem moba i MIbanda 1s. U nekim slučajevima super radi, a onda npr. odjednom prekine konekciju i uopce se ne moze spojit vise s Mibandom i moram resetirat mob da proradi, rom je 6.4.7, ali ista situacija mi je bila i na ranije romu.
http://xiaomi.eu/community/threads/bluetooth-and-mi-band-issues.31026/#post-286821
probaj ovo
hehe
koji ROM?
hehe
koji ROM?
najnoviji smiui, na kraju je ispalo 5 i pol sati cca( samo wifi ) , nije punjen preko noci, danas cu vidjet kako ce bit jer je preko noci bio na punjacu
edit: ovo je od danas kada je preko noci punjen, igrao sam brain it on 20 min pa je na to otislo dosta bat, inace bi vise bilo,
sve radi super, ali u dodatnim postavkama za slusalice mi se srusi aplikacija, to moze bit jer sam stavio dolby atmos
Meni su soft tipke podivljale i prestale radit, kompenzirao sam to appom, ali nakon nekog vremena i 5 mm od ruba je sad pocelo divljat. Top one mi se javio nakon 3 tjedna. poslo sam im odgovor i video problema, ali ako nastave tim tempom morat cu narucit drugi digitajzer sa lcdom
Primjetio sam i jedan bug u verziji: 6.4.21
Ne prebacije mi s automatski mobilnog interneta na wifi kada dođem u područje gdje ima wifi signala. U većini slučajeva moram ručno to odraditi
Može li mi netko potvrditi bug?
jel jos netko primjetio na 6.4.14 bug sa galerijom? nestaju slike pa se onda nekad pojave i tak u krug... skuzio i kod sebe i kod cure to, nadam se da je ispravljeno na 6.4.21
jel jos netko primjetio na 6.4.14 bug sa galerijom? nestaju slike pa se onda nekad pojave i tak u krug... skuzio i kod sebe i kod cure to, nadam se da je ispravljeno na 6.4.21
ne bih znao, koristim QuickPic kao default gallery vec godinama.. :D
sta mi znaci ovo three way call kad prekidam pozive???
jeli primjetio to ko?
imam najnoviji miui 6.4.21
sta mi znaci ovo three way call kad prekidam pozive???
jeli primjetio to ko?
imam najnoviji miui 6.4.21
također i meni... ne znam. idem provjeriti je li kakav call forward upaljen
edit: nemam blage veze sto je to..
Pozdrav, imam problem, dakle na MIUI 7.2.3.0 sam i zadnjih dana mi se konstantno krešaju appovi, u smislu da npr Spotify i Zopim Live Chat jednostavno se ugase, a zapravo su kao upaljeni u memoriji, no glazba očito ne svira a niti primam live chatove, dosta mi je bitno da su mi oba appa potpuno funkcionalna, probao sam im dati maksimalna dopuštenja, ugasiti clear memory, konstantna konekcija, sve, i ništa ne pomaže.
Iman RN2 oko 2 miseca i na njega san odma stavija zadnji rom- eu rom 7.1 stable.
Sa svim san zadovoljan na mobu, jedino me baterija razočarala.
Kako san na forumu pročita da trajnost baterije jako varira o romu, a moj ne nudi nikakav update šta napravit?
Zna li ko svako koliko izlazi update na eu rom?
p.s.baterija mi jedva izdrži jedan dan...
Evo sad gledam, ekran mi je na prvom mistu, bat na 65%, sot 1h36min.
Neznam kako je drugima, koliko traje baterija al ja ne igram igrice i jedva jedan dan.
Dosad najgora baterija od svih mobitela- samo bat, mob je i više nego dobar za ove novce,.
p.s. nadam se da bi update softwarea moga riješit problem...
Evo sad gledam, ekran mi je na prvom mistu, bat na 65%, sot 1h36min.
Neznam kako je drugima, koliko traje baterija al ja ne igram igrice i jedva jedan dan.
Dosad najgora baterija od svih mobitela- samo bat, mob je i više nego dobar za ove novce,.
p.s. nadam se da bi update softwarea moga riješit problem...
Možeš li poslati koji screenshot da vidimo šta ti jede bateriju ?
Nemoguće da imaš tako malen sot sa 3000mah baterijom...
Kod mene 3h sot na cca 50% baterije na prastarom Redmi 1S
Postovani, kupio sam RN2 nedavno (nije rootan, flashan, MIUI 7.0 stable, 7.00.66.00(LHMCNCI)..) i sve super dok nisam primjetio da mi sam skida aplikacije? U pocetku neke igre, danas neki app za racunanje? Na google playu postoje te aplikacije kad ih trazim, ali nisu skinute od tu jer ih nemam na listi pod svojima... Promijenio sam sifru na google accountu da budem siguran, ali ne pomaze. Antivirus ne javlja nikakve probleme... I iskljucena je ona opcija za third party downloade. Nervira tim vise sto skida te aplikacije preko mobilne mreze i jede podatkovni promet. Googlanje mi nije dalo neki konkretan odgovor... Cijenim bilo kakav savjet! P.S. ovo mi je prvi Android uredaj, noob sam po pitanju Androida, XIAOMI-ja i MIUI-ja :)
Postovani, kupio sam RN2 nedavno (nije rootan, flashan, MIUI 7.0 stable, 7.00.66.00(LHMCNCI)..) i sve super dok nisam primjetio da mi sam skida aplikacije? U pocetku neke igre, danas neki app za racunanje? Na google playu postoje te aplikacije kad ih trazim, ali nisu skinute od tu jer ih nemam na listi pod svojima... Promijenio sam sifru na google accountu da budem siguran, ali ne pomaze. Antivirus ne javlja nikakve probleme... I iskljucena je ona opcija za third party downloade. Nervira tim vise sto skida te aplikacije preko mobilne mreze i jede podatkovni promet. Googlanje mi nije dalo neki konkretan odgovor... Cijenim bilo kakav savjet! P.S. ovo mi je prvi Android uredaj, noob sam po pitanju Androida, XIAOMI-ja i MIUI-ja :)
Imaš vendor ROM tako da se niti nemoj čuditi. Instaliraj official ROM