Naročito je zgodan kad imaš futrolu s poklopcem, radi besprijekorno
Xiaomi Redmi Note 2
- poruka: 4.472
- |
- čitano: 791.224
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Naročito je zgodan kad imaš futrolu s poklopcem, radi besprijekorno
Prvi RN 2 sa Giztopa sam čekao oko 15 dana, sada sam naručio drugi 16.02. a link za kretanje mobitela bolje možeš pratiti na SF preko tog tracking broja koji su ti poslali...
jel se miče iz hong konga.moj još tamo
moj je jučer stigo u francusku, nadam se da ce pocetkom iduceg tjedna doc u moje ruke
Prvi RN 2 sa Giztopa sam čekao oko 15 dana, sada sam naručio drugi 16.02. a link za kretanje mobitela bolje možeš pratiti na SF preko tog tracking broja koji su ti poslali...
moj je jučer stigo u francusku, nadam se da ce pocetkom iduceg tjedna doc u moje ruke
pratiš preko http://www.sfb2c.com/?a=trackEn ???
hvala.ima li tko preporuku nekog zaštitnog stakla ..nillkin ima navodno kvalitretna ali ne kužim razliku između ova dva:
http://www.ebay.com/itm/301802099111?_trksid=p2055119.m1438.l2649&var=600611770718&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
http://www.ebay.com/itm/201517947053?_trksid=p2055119.m1438.l2649&var=500700692074&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
Najjeftinije = najisplativije. Odmah kupis dva da imas za zamjenu ako prvo pukne.
Ja uvijek uzimam najjeftinije i otkad ih imam nikad nije nastradao ekran, dvaput je staklo svojim puknucem zastitilo ekran.
Najjeftinije = najisplativije. Odmah kupis dva da imas za zamjenu ako prvo pukne.
Ja uvijek uzimam najjeftinije i otkad ih imam nikad nije nastradao ekran, dvaput je staklo svojim puknucem zastitilo ekran.
znači ne nillkin nedgo obični tempered glass
Nov sam na forumu. Mada sam pratio forum i iscitavao. Imam problem i ne znam kako da ga resim, pa mi je potrebna pomoc nekog strucnijeg. Imam stable rom 7.0.99.99 (LHFNYUN), pise "POLSKA" Miui prilikom boot-a. Hteo sam preko fastboot-a da instaliram 7.1.3 rom, zato sto mi se telefon restartuje sam od sebe ponekad, i imam 2 trojanca koja ne mogu da uklonim. Problem je sto ne mogu da udjem u fastboot, pokusavao sam na razne nacine, nece. Hvala Vam unapred
moj još uvijek u hk, a naručio sam ga prije skywalkera
Postoji li koji VR za redmi note 2?
Mome RN2 Prime otkazao ekran. Mobitel reagira na dodir, ali ekran je crn. Kupljen je u TomTop AliExpress. Šta napravit?
koliko dugo ga imate?jamstvo???
Upravo po prvi put uklučio svoj Redmi Note 2. Prvi utisak mi je to koliko dešavanja na ekranu agilno prate svaki potez prstom. Windows Phone, pojedi se od muke, i ti i fama o tvojoj responzivnosti.
Verzija ROM-a koju mi prijavljuje je 7.0.6.0.0 Stable i navodno nema updatea. Je li to u redu? Bloat nešto ne vidim, imam veliki broj dostupnih jezika, no RAM deluje malo više zauzeto (kaže 921MB slobodan).
Nabavio redmi note 2 prije 15 dana,prezadovoljan sam telefonom,ali danas sam iz nekog razloga resetirao mobitel i nece da se ukljuci, samo se cuje i osjeti neka vibracia svako 20tak sekundi, da li je neko imao slican problem
koliko dugo ga imate?jamstvo???
Iman ga 3 mj. Naručen od Top One (AliExpress) polovinom 11. mj.
Uređaj mi je priredio stres, a epizoda može biti od koristi drugima.
Nakon raspakivanja, uključio sam uređaj i stavio ga da se puni. Odupreću se iskušenju da se rasplinem i samo reći da se to nije dešavalo. Na lockscreenu je pisalo charging, ali se nivo baterije smanjivao, a u Settingsima je čak pisalo not charging. Probao sam sa priloženim originalnim punjačem, drugim kablom priključenim na PC i punjačem stare SE Xperie Mini, i ništa. Na xiaomijevom forumu sam video da je nekima kontakt malo lošije hvatao, i da je bilo potrebno da malo "prodžaraju" konektor, ali nije pomoglo.
Već sam sebe video kako se ****** sa carinom, vadim potvrdu za slanje uređaja van zemlje, šaljem u Kinu, čekam... kad sam potpuno slučajno naleteo na USB kabl od Cubota GT99, koji nikad nisam koristio (jer je punjač bio sklon eksplozijama), ali ga nisam ni bacio, a koji ima ekstremno dugačak micro USB priključak. Uspelo je! Priključak je još (znatno) duži nego što je neophodno, ali to nije problem. Baterija se puni, a ja sam srećan.
Nabavio redmi note 2 prije 15 dana,prezadovoljan sam telefonom,ali danas sam iz nekog razloga resetirao mobitel i nece da se ukljuci, samo se cuje i osjeti neka vibracia svako 20tak sekundi, da li je neko imao slican problem
Možeš li uči u fastboot mode tako da držiš Power button + Volume down ?
Uređaj mi je priredio stres, a epizoda može biti od koristi drugima.
Nakon raspakivanja, uključio sam uređaj i stavio ga da se puni. Odupreću se iskušenju da se rasplinem i samo reći da se to nije dešavalo. Na lockscreenu je pisalo charging, ali se nivo baterije smanjivao, a u Settingsima je čak pisalo not charging. Probao sam sa priloženim originalnim punjačem, drugim kablom priključenim na PC i punjačem stare SE Xperie Mini, i ništa. Na xiaomijevom forumu sam video da je nekima kontakt malo lošije hvatao, i da je bilo potrebno da malo "prodžaraju" konektor, ali nije pomoglo.
Već sam sebe video kako se ****** sa carinom, vadim potvrdu za slanje uređaja van zemlje, šaljem u Kinu, čekam... kad sam potpuno slučajno naleteo na USB kabl od Cubota GT99, koji nikad nisam koristio (jer je punjač bio sklon eksplozijama), ali ga nisam ni bacio, a koji ima ekstremno dugačak micro USB priključak. Uspelo je! Priključak je još (znatno) duži nego što je neophodno, ali to nije problem. Baterija se puni, a ja sam srećan.
"vadim potvrdu za slanje uređaja van zemlje, šaljem u Kinu"........to ničemu ne služi ,tj. carina ne uvažava kod uvoza s popravka ,već ga gleda kao novi uređaj kojeg treba cariniti
Ne moze,samo se cuje neko vibriranje kako sam napisao,samo resetovan telefon i ne moze da se ukljuci
moj još uvijek u hk, a naručio sam ga prije skywalkera
onda se javi ovima na giztop-u, jer meni je već u DPD centru u Njemačkoj, a naručio sam poslije tebe (17.2), evo ti printscreen kretanja moje pošiljke sa sfb2c-a tak da znaš rutu kretanja paketa
poslat cu im mail ali vec vidim odgovor...my dear friend ,blabla bla...wait
I ja već dugo čekam svoj redmi note 2, naručen je sa Giztopa 14.02.2016.
ne znam što su zbrljali..ne vjerujem da brojevi nisu dobri,nego su vjerojatno neke pošiljke primili na obradu ali ih nisu razvrstali i spremili na avion.sad sam im poslao email,ali ne očekujem pametan odgovor
Ok, ajd molim te javi kakv si odgovor dobio.
ok
Ok, ajd molim te javi kakv si odgovor dobio.
hello,
sorry for the delay, we will contact the shipping office to check the package status for you soon, please don;t worry.
Vidiš brzo su odgovorili, ha ništa još ćemo čekati.
stavio sam weekly sa xiaomi eu, ali mi preko updater ne nalazi nikakve update(verzija 6.1.29). mogu mu rucno preko te aplikacije ubacit novi rom, oce bit problema? neda mi se nanovo flashat opet, i opet nanovo sve postavke i aplikacije stavljat...imam twrprecovery
upozorenje s novim romom 6.2.25:
Big change in installation process of our ROMs (Must read it, otherwise you will cry on forum here and we will dont care):
- Xiaomi forced us to generate own keys for signing ROMs if we want continue to use their OTA service (again calling it "security improvement"). That means, our ROMs will not be possible to install via MiRecovery anymore (even on old devices like Mi2 or Redmi 1S) but only via TWRP/CWM...
- Our ROMs now contains TWRP which will install it automatically and overwrite your MiRecovery (If you still use it)
- For manual TWRP installation, we made a flashable ZIPs here so just install it via Updater up like any other update zip... (if it will fail, just unzip it and flash via Flashify app)
- Version 6.2.25 still can be installed via MiRecovery but it will overwrite it to TWRP
- Next versions will require TWRP for all devices
Updateovao sam na zvanični 7.1.3.0, koji bi trebalo da je najnoviji, i vidim da je i on baziran na Androidu 5.0. Da li postoji zvaničan ROM sa Lollipopom 5.1?