Xiaomi Redmi Note 2

poruka: 4.472
|
čitano: 791.228
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi Note 2
Podrzava i jednu i drugu, SDHC je novija brza varijanta pa bolje uzmi to...
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

ekipa, 

molim pomoć izgleda da sam nešto zeznija kod stavljanja novog roma.

Rootanje mi je prošlo ok, skinja sam rom (nisam ga unzipa) i iskopira na mob (preimenova u update i zamjenija postojeći kod kopiranja).

Nakon reboota mi samo stoji logo mi i ništa se ne događa.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Ima li ko iz st-a da mi pomogne riješit ovaj problem?

jel moguće sa san obrisa stari rom a novi se nije instalira?

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.2.2016 20:00 (vajkl1).

0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Redmi Note 2

koji ROM si flešao?

da li imao custom recovery?

MIUI HR TRANSLATOR

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Evo uspija.Iskopira san rom na sd karticu i od tamo ga instalira :)

p.s.btw, reka san obavijestit kad mi paypal vrati lovu pa i to se dogodilo(giztop mi nije isporučija mob 2. miseca).Nakon šta su mi vratili lovu, mob naručen priko xiaomi for sale

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.2.2016 20:50 (vajkl1).

0 0 hvala 0
16 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Evo mijenjao bi Note 2 Prime za neki manji mobitel sličnih karakteristika. S mobitelom sam prezadovoljan, samo jednostavno imam male ruke za jednostavno rukovanje...

Ako je tko zainteresiran nek se javi. Moguća moja nadoplata.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Cao, novi sam, i odmah moram traziti pomoc, pokusao sam rootati mob ali mi na kraju instalacije super su prijavi gresku. 
Od samog starta imam problem sa neki trojanom, ne mogu mu nista, nije sad da mi pravi neke probleme samo iskacu reci mo pop upovi.

Obrisati ga ne mogu pa sam htio sa nekim od programa ali svaki od njih trazi root.

Pomoc

Hvala

13 godina
neaktivan
vajkl1 kaže...

p.s.btw, reka san obavijestit kad mi paypal vrati lovu pa i to se dogodilo(giztop mi nije isporučija mob 2. miseca).Nakon šta su mi vratili lovu, mob naručen priko xiaomi for sale

Daj malo detalja oko xiaomi for sale. Nisam cuo jos nikakva iskustva o njima.

9 godina
neaktivan
Probaj promjenit verziju supersu, recimo v2.46 ili novije i instaliraj preko twrp-a...
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Pozdrav ekipo,

imam pitanje u vezi Giztop-a, naručio sam redmi note 2 17.2.2016, i jučer su mi poslali tracking number, al nigdje ne piše gdje se paket trenutno nalazi na chronopost stranici, nego da je dostava u tijeku.

E sad mene zanima kolko se dugo čeka dostava (tj. kojeg dana bi mogo očekivat mob da mi dođe doma), i da li ovaj chronopost dostavlja iz francuske u hrvatsku ili iz kine za francusku??

evo i slike trenutnog stanja pošiljke sa chronopost-a:

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Probaj na dpd i sfb2c pratit

1 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
matija410 kaže...

probo i piše da se trenutno nalazi u hong kongu, i tracking broj vrijedi i na dpd-u i na sfb2c-u 

9 godina
neaktivan

Nisam strucan toliko, kako sam skapirao ubacim super su u mobilni i tada pokusam da ga pokrenem, tacnije prilikom podizanja sistema mobilnom drzim volume +, dobijem one narandzaste tipke i odabarem engleski i na sledecem meniju opciju instal zip, tada mi zakuca, u samom mobilnom sam mijenjao 3- 4 razliite instalacije super su. Da li radim uopste ispravno?

Pratio sam jedan od prethodnih postova gdje je lijepo objasnjeno. Ali ili ne umijem ili nece.

13 godina
cortoo kaže...

Nisam strucan toliko, kako sam skapirao ubacim super su u mobilni i tada pokusam da ga pokrenem, tacnije prilikom podizanja sistema mobilnom drzim volume +, dobijem one narandzaste tipke i odabarem engleski i na sledecem meniju opciju instal zip, tada mi zakuca, u samom mobilnom sam mijenjao 3- 4 razliite instalacije super su. Da li radim uopste ispravno?

Pratio sam jedan od prethodnih postova gdje je lijepo objasnjeno. Ali ili ne umijem ili nece.

sta tocno pokusavas? instalirati custom rom?

11 godina
neaktivan
Pinhead kaže...
matija410 kaže...

probo i piše da se trenutno nalazi u hong kongu, i tracking broj vrijedi i na dpd-u i na sfb2c-u 

i meni je tako.pacijencije triba

dpd u hr dostavlja

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.2.2016 13:10 (espltd).
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Pokusavam da obrisem glupog trojanca. Najprije da root-jem mobilni, ako je to rijesenje? 

Imate bolji predlog?

0 0 hvala 0
13 godina
cortoo kaže...

Pokusavam da obrisem glupog trojanca. Najprije da root-jem mobilni, ako je to rijesenje? 

Imate bolji predlog?

1. Skinite podatke na komp (slike, videa etc), sync svih kontakata, mailova, backup svih razgovora (waht's up, viber, sms) i onda factory reset moba gdje brise sve s njega. tako se vraca na tvornicko stanje.

2. ako zelite novi rom:

Usao u MiRecovery/Wipe all data/wipe cache (wipe all data brise sve kao gore spomenuto)

skinuo Rom odavde  i stavio ga u root folder mobitela

usao u Updater/3 tockice na vrhu/choose update package

pritisnuo na taj rom

pricekao da odradi svoje

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.2.2016 14:39 (GuardianOTB).
9 godina
neaktivan
GuardianOTB kaže...
cortoo kaže...

Imate bolji predlog?

1. Skinite podatke na komp (slike, videa etc), sync svih kontakata, mailova, backup svih razgovora (waht's up, viber, sms) i onda factory reset moba gdje brise sve s njega. tako se vraca na tvornicko stanje.

2. ako zelite novi rom:

Usao u MiRecovery/Wipe all data/wipe cache (wipe all data brise sve kao gore spomenuto)

skinuo Rom odavde  i stavio ga u root folder mobitela

usao u Updater/3 tockice na vrhu/choose update package

pritisnuo na taj rom

pricekao da odradi svoje

vec odradio factory reset... kao da je dosao uz njega, ni sam nisam svjestan odakle je tu, zove se processor i pronalazi ga malwere bytes. Da li ce ga novi Rom mozda maci? ne znam ni koji rom imam.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.2.2016 15:01 (cortoo).
17 godina
Xiaomi Redmi Note 2

ja bi na tvome mjestu pregazio apsolutno sve na mobu i flešao fastboot ROM

ili

sa spflash tool

MIUI HR TRANSLATOR

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
papinijanus kaže...
vajkl1 kaže...

Daj malo detalja oko xiaomi for sale. Nisam cuo jos nikakva iskustva o njima.

Eu skl u Češkoj, mob stiga za 4. dana od narudžbe.Malo je bija skuplji nego na giztopu (naplaćuju shipping čini mi se oko 7,8 eura-u konačnici skuplji 100 tinjak kuna) al zato imaš

god dana garancije i šalješ ga u EU u servis.

Moje iskustvo je pozitivno u svakom slučaju.

p.s. možda samo jedna opaska, da su mi poslali kineski rom bez obzira šta sam naglasio da mi stave global rom al uspija san ga flešat i stavit EU rom tako da je sve ok ispalo.

Sa mob-om san nakon dan korištenja super zadovoljan :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.2.2016 20:03 (vajkl1).
9 godina
neaktivan
Pinhead kaže...

Pozdrav ekipo,

imam pitanje u vezi Giztop-a, naručio sam redmi note 2 17.2.2016, i jučer su mi poslali tracking number, al nigdje ne piše gdje se paket trenutno nalazi na chronopost stranici, nego da je dostava u tijeku.

E sad mene zanima kolko se dugo čeka dostava (tj. kojeg dana bi mogo očekivat mob da mi dođe doma), i da li ovaj chronopost dostavlja iz francuske u hrvatsku ili iz kine za francusku??

evo i slike trenutnog stanja pošiljke sa chronopost-a:

Iz francuske ti ide u italiju(tamo je skl) i nakon toga u HR.

9 godina
neaktivan
cortoo kaže...

Ja san kopira rom na sd karticu i od tamo pokrenija instalaciju, jer sam se isto tako zahebava sa instal, tj nešto sam fula.

9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Ekipa, 

jel imate prijedlog koji mob bi moga uzet u cjenovnom rangu xiaomi rn2, a da je manji ekran (max 5 inča) i naravno

da se može stavit rom bez kineskih aplik.Nemora bit Xiaomi, iako mi je zanimljiv i redmi 3 al koliko vidim nema zasad eu rom...

0 0 hvala 0
12 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Šta to carinjenje traje cijeli dan?

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.2.2016 18:58 (Klipson).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Bitch, please!

Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Zanima me da li je na telefonu moguće probuditi ekran da se ne stisne power tipka,recimo  sa dodirom ekrana ili sl

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Zasad ne. Nekim aplikacijama da, recimo dodir gornjeg dijela ekrana , senzora blizine jel, pa recimo protreseš mob i još neke fore..
Problem je cuclanje baterije u tom slučaju kad ti senzori rade nažalost, bilo bi bolje da je to u originalnom softweru ali kolko znam za sad ništa još od toga...
Jel još netko probao ovaj 6.1.29 update, preuzimanje mi ga nudi nonstop, iako je bilo da ko ima twrp će morati sam preuzeti novi rom
11 godina
neaktivan

Prvi RN 2 sa Giztopa sam čekao oko 15 dana, sada sam naručio drugi 16.02. a link za kretanje mobitela bolje možeš pratiti na SF preko tog tracking broja koji su ti poslali...

http://www.sfb2c.com/?a=trackEn

13 godina
dtdtdt kaže...
Što je "Go2RreachService"? požderalo mi je 400mb! :(

Nemam Xiaomi ali izgleda da imas nekakav malware na mobu. Najbolje bi bilo ako bi mogao naći aplikaciju na koju je vezan taj proces i deinstalirati/blokirati je. Ali vjerojatno trebaš root prava za to. Možda netko još zna?

11 godina
neaktivan
SkywalkerX kaže...

Prvi RN 2 sa Giztopa sam čekao oko 15 dana, sada sam naručio drugi 16.02. a link za kretanje mobitela bolje možeš pratiti na SF preko tog tracking broja koji su ti poslali...

http://www.sfb2c.com/?a=trackEn

jel se miče iz hong konga.moj još tamo

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice