Xiaomi Redmi Note 2

poruka: 4.472
|
čitano: 791.126
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Evo samo da izvjestim

Sinoć sam instalirao rom; xiaomi.eu_multi_hermes_5.11.5_v7-5.0.zip (hvala još jednom na povratnoj informaciji  @Cromaki )

Sve šljaka ko ,ono, pravi mobitel  :) , daleko bolje nego ono što sam dobio na mobu priliom kupnje (a bio je: verzija sustava 5.0.2LRX22G , MIUI verzion 66.77.55.00(LHMCNCH) STABLE ,  BROJ MEĐUVDERZIJE LRX22G

Inače složio bi se da treba napraviti na prvoj stranici (ili novu temu),kako instalirati  i odakle skinuti rom, da se ne luta po 50 stranica

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Ekipa jel ima tko problema u vidu zvucnika za razgovor. Meni se dogada da ljudi sa kojima pricam kazu da me lose cuju, da im je zvuk ono koda se javljam iz neke cijevi, a kada odmaknem mob i gledam u njega i pricam onda im je normalan zvuk. Neznam kaj da radim.......

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi Note 2
duc77 kaže...

Ekipa jel ima tko problema u vidu zvucnika za razgovor. Meni se dogada da ljudi sa kojima pricam kazu da me lose cuju, da im je zvuk ono koda se javljam iz neke cijevi, a kada odmaknem mob i gledam u njega i pricam onda im je normalan zvuk. Neznam kaj da radim.......

Moguće je da prstom prekriješ mikrofon pa je to razlog.

11 godina
neaktivan
StefanoM kaže...
OS4359KZ kaže...

Pozdrav. Danas dobio RN2 2G rama 32 G roma

-Dali je moguće postaviti rington sa SD kartice ili učitati u internu mem neke ring tonove?

Odes na...

postavke / zvuk&vibracija / zvono ili poruka / izvanmrezno / ostalo

i onda odaberes explorer i iz njega povuces melodiju koju zelis.

Ok. odem na /postavke /zvuk/Zvono ili poruka/ nema izvanmrežno ni ostalo.

Po default-u je namješteno da ide na MI.ogg i ne mogu promijeniti.

15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Da ne listam cijelu temu ima netko da je kupio sa giztop stranice?

http://www.giztop.com/xiaomi/xiaomi-redmi-note2.html

Zanimaju me iskustva ako ima netko. :)

De gustibus non est disputandum.

0 0 hvala 0
13 godina
OS4359KZ kaže...
StefanoM kaže...
OS4359KZ kaže...

-Dali je moguće postaviti rington sa SD kartice ili učitati u internu mem neke ring tonove?

Odes na...

udji u select tone (meni je na engl) i imas na dnu browse i preko File explorera nađi sto ti treba.

9 godina
neaktivan
Ma nije u tome fora, ajmo neki bolji odgovor....
11 godina
neaktivan
MASVA kaže...
OS4359KZ kaže...
MASVA kaže...

probaj Rings Extended, meni pomogla

Nažalost ne pomaže..... :-(

kak ne pomaže

kad ideš na odabir ringtona-ostalo-tu izabereš rings extended i nađeš što želiš

neda mi nikakve druge opcije osim default-a....

Znači odem naPostavke/ Zvuk/melodija zvona telefona/dual SIM setings/ i tu me šalje na MI.ogg da si skinem nešto od ponuđenog na kineskom.Nema druge opcije.

Isto se tako ponaša i na ostalim opcijama : zvuk obavijesti iili zvuk poslane poruke i zvuk promljene poruke.

Jednako mi se tako ponaša i bez rings extended-a.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.11.2015 13:57 (OS4359KZ).
13 godina
OS4359KZ kaže...
MASVA kaže...
OS4359KZ kaže...
MASVA kaže...

kak ne pomaže

Znači odem naPostavke/ Zvuk/melodija zvona telefona/dual SIM setings/ i tu me šalje na MI.ogg da si skinem nešto od ponuđenog na kineskom.Nema druge opcije.

Isto se tako ponaša i na ostalim opcijama : zvuk obavijesti iili zvuk poslane poruke i zvuk promljene poruke.

meni je upaljen dual sim settings i kada kliknem na phone ringtoneotvori mi select tone, na dnu ekranu imam Browse i onda otvara File ex, music, recorder i jos jedan music... 5.11.5

11 godina
neaktivan
GuardianOTB kaže...
OS4359KZ kaže...
StefanoM kaže...
OS4359KZ kaže...

Odes na...

udji u select tone (meni je na engl) i imas na dnu browse i preko File explorera nađi sto ti treba.

evo pogledaj ovo je sve što mi ponudi....

13 godina
OS4359KZ kaže...

Na ovoj zadnjoj slici koju si stavio, stisni na ovu plavu ikonu koja znači "offline ili local" i onda mozes izabrati sta želiš.

Xiaomi Redmi 1S + Mi Band - MIUI Device Team
11 godina
neaktivan
Cromaki kaže...
OS4359KZ kaže...

Na ovoj zadnjoj slici koju si stavio, stisni na ovu plavu ikonu koja znači "offline ili local" i onda mozes izabrati sta želiš.

Yes. ali jbg neznam kineski. OK to je to. TNX 

pitanje znaš li možda zašto mi se aplikacija mesaging ruši kad hoću poslati poruku. Tj ispiše mi poruku : nažalost aplikacija slanje poruka je prekinula s radom.

13 godina
OS4359KZ kaže...

Yes. ali jbg neznam kineski. OK to je to. TNX 

pitanje znaš li možda zašto mi se aplikacija mesaging ruši kad hoću poslati poruku. Tj ispiše mi poruku : nažalost aplikacija slanje poruka je prekinula s radom.

Odi u Settings > Installed apps > "All" i tamo nađi Messaging (Poruke) aplikaciju i odi "clear data". Za svaki slučaj nabaci i wipe cache iz Recoverya.

Xiaomi Redmi 1S + Mi Band - MIUI Device Team
9 godina
neaktivan
duc77 kaže...

Meni je to bilo na V 5.10.22, sada na 5.11.1 je sve super.

S druge strane na 5.11.5 mi ne radi WiFi dok nekima radi...ko ce ga znati!

11 godina
neaktivan
GuardianOTB kaže...
OS4359KZ kaže...
MASVA kaže...
OS4359KZ kaže...
MASVA kaže...

kak ne pomaže

meni je upaljen dual sim settings i kada kliknem na phone ringtoneotvori mi select tone, na dnu ekranu imam Browse i onda otvara File ex, music, recorder i jos jedan music... 5.11.5

i meni je uklju čen dual sim, ja imam 5.0.2 LR22G.   Evo Cromaki riješio. Morat ću naučiti kineski :-D

10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Btw, imate li vi problema sa reklamama za druge aplikacije/igrice, odnosno da svako malo mob hoće instalirat "neki novi super kul app", odnosno ponudi instalaciju pa moram ici "back".

Da li je to do neke predinstalirane aplikacije koju treba disableat ili jednostavno da instaliram novu/drugu verziju Roma/OSa?

0 0 hvala 0
9 godina
Gerontius kaže...
Meni defaultna uredno radi - isprobano na LG, Panasonic i Toshiba televizorima te Yamaha receiveru

Ja koristim AnyMote i rade sva 3 LCD-a koje sam probao...(Grundig, Sharp i Samsung)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
duc77 kaže...

I meni se pozalilo par ljudi da me nekak nerazgovjetno cuju, sad neznam do cega je to.

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
9 godina
neaktivan

Naručio sam i dobio kući za 14dana. Sve bilo kako treba.

15 godina
neaktivan

Dali imaju jamstvo? Jesi dobio kakav garantni list/račun? I koja verzija softvera je kod njih? Isto ova multi-lang kineska sa kojekakvim aplikacijama. Ili stock miui kineski.

9 godina
neaktivan
mario1990 kaže...

Da ne listam cijelu temu ima netko da je kupio sa giztop stranice?

http://www.giztop.com/xiaomi/xiaomi-redmi-note2.html

Zanimaju me iskustva ako ima netko. :)

Gornji odgovor je za ovo!

9 godina
neaktivan
mario1990 kaže...

Dali imaju jamstvo? Jesi dobio kakav garantni list/račun? I koja verzija softvera je kod njih? Isto ova multi-lang kineska sa kojekakvim aplikacijama. Ili stock miui kineski.

Po njima garancija je godinu dana. Naravno, sam vraćaš i plaćaš troškove za Kinu. Budući ne ide na carinu izbjegavaš formulare za izbjegavanje carinjenja u povratu. Softwer je višejezični, no ja sam odmah ubacio smui7 na bazi developer verzije 5.10.22, tako da ga, njihov OS, nisam ni probavao. Sve radi za 10, naravno po meni!

15 godina
neaktivan

Hvala na odgovorima, a to za garanciju ima na stranici negdje da piše? (nisam vidio) ili si privatno pitao? :)

9 godina
neaktivan
mario1990 kaže...

Hvala na odgovorima, a to za garanciju ima na stranici negdje da piše? (nisam vidio) ili si privatno pitao? :)

Zapravo sada vidim da im je garancija 24 mj. Imaš "http://www.giztop.com/warranty" i cijena im je manja za 10$ u odnosu na jučer!

15 godina
neaktivan

Je, cijena je manja uređaj sada dođe 970 kn što je fkt jeftino. Zato se i raspitujem o detaljima jamstvo i to. U svakome slučaju hvala.. 

16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Updateao sam nedavno preko TWRPA na na 5.11.1, i morao sam ponovo instalirati GAPPS, što za posljedico ima to da je nestao gMail (a i ostali gappsi) iz security - permissions - autostart, tako da uopće ne dobijem notification kad mi stigne mail. Ima netko rješenje koje nije reinstall?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Imao sam taj problem da me ljudi cuju ko da govorim iz bunara. Tu mi je netko savjetovao da resetiram mobitel. Nakon toga mi je sve ok :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mario1990 kaže...

Je, cijena je manja uređaj sada dođe 970 kn što je fkt jeftino. Zato se i raspitujem o detaljima jamstvo i to. U svakome slučaju hvala.. 

Malo si se zeznuo za tečaj

15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Tak mi je online konverter izracunao :) osobno nisam gledao koji je tecaj.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mario1990 kaže...

Tak mi je online konverter izracunao :) osobno nisam gledao koji je tecaj.

+100 kn i to ti je to!

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice