Xiaomi Redmi Note 2

poruka: 4.472
|
čitano: 791.235
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Jel se može ovaj 5.10.22 sa xiaomi.eu flashat preko mi recoverya il mora preko twrpa jer sam vidio da dosta njih ne moze preko recoverya?

0 0 hvala 0
16 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Na stranici stoji: 

Xiaomi Redmi Note 2/Prime (hermes) installation:

• Install our ROM via TWRP

Ja nisam ni probao preko MI recoveryja

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi Note 2
berzerker kaže...
Ja imam problem sa stavljanjem.22
Ono sa verifikacijom, a twrp ne mogu stavit jer mi komp ne prepoznaje mob iako sam sve iz onog tutoriala instalirao :S

Svaki put se nasmijem kad vidim da netko u temi napiše SAD :D

Ne znam jesam li dobro skuzio, ali probaj ovo za TWRP:

1. Download 'Flashify' (Play Store) - Allow Root under Security - root access
2. Download TWRP from here: http://en.miui.com/thread-146299-1-1.html
3. Extract Zip file and loading img file to the phone
4. Go into Flashify ( Recovery Image - Choose a File - paste the TWRP file - then yup!)
5. Now turn off phone and go to recovery

nije ni meni nesto htjelo pa sam ovo probo i sve proslo oke.

15 godina
neaktivan
icip kaže...
Jel nosi tko bez maske mob? Brine me ova izbocena kamera da se nebi zgrebala...

Ja ga nosim bez maske. Izrezao sam onu zastitnu foliju od ekrana i stavio iza na kameru.

15 godina
neaktivan
Uspio preko flashifya instalirati twrp, hvala puno :D
17 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Ja sam jučer updateao sa EU 5.10.8 na 5.10.22 iz updater aplikacije. Skinuo sam update sa tog websitea, otvorio updater, kliknuo choose update package, mobitel odradio svoje (nije me ni pitao hoću wipeati kaj... u početku me zbunilo ali ajde de)

10 minuta kasnije evo, sve radi fino.... Baterija nešto dulje traje, mogu reći da sam dosta zadovoljan.

Kada izađe MIUI7 stable.... Onda moram wipeati? Kad prelazim sa EU dev na International stable. Jel tak?

Tko pod drugim jamu, ja mu mamu.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Pa sta ti nije onda slika mutnija?
16 godina
Na koji način prebacuje te aplikacije s mobitela na SD karticu?
Ja nisam još naletio na tu opciju.
Je li moguće namjestiti da se sve nove aplikacije automatski instaliraju na SD karticu?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Gerontius kaže...

Ja sam jučer updateao sa EU 5.10.8 na 5.10.22 iz updater aplikacije. Skinuo sam update sa tog websitea, otvorio updater, kliknuo choose update package, mobitel odradio svoje (nije me ni pitao hoću wipeati kaj... u početku me zbunilo ali ajde de)

10 minuta kasnije evo, sve radi fino.... Baterija nešto dulje traje, mogu reći da sam dosta zadovoljan.

Kada izađe MIUI7 stable.... Onda moram wipeati? Kad prelazim sa EU dev na International stable. Jel tak?

+1

I ja sve isto napravio samo što sam išao sa verzije 15. Zadnje je punjen jučer rano ujutro i sada je na 33%. Stalno na wifi i/ili 3G, nekoliko poziva, messenger, viber, fejs, mail...

Za ovo glede MIUI7 stable ne znam.

14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

jel izasla 7 stable?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
icip kaže...
Pa sta ti nije onda slika mutnija?

Nije. Imam onaj tempered glass na ekranu i on pokriva prednju kameru, tako da nebi trebala biti slika mutnija.

Slikano s folijom.

Slika

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.10.2015 15:13 (ivek_sp).
13 godina
babobabo kaže...

jel izasla 7 stable?

Izašao je China Stable ROM.

http://en.miui.com/thread-176188-1-1.html

Xiaomi Redmi 1S + Mi Band - MIUI Device Team
15 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Sad sam palio navigaciju tocnije google maps i 2 puta mi se crashala tokom voznje.

Razmisljam staviti 5.10.22 sa xiaomi.eu jer je rootan. Sad sam na 5.9.2 kojeg ssam skinuo sa en.miui. Dal cu moc samo updateat preko updater aplikacije da ne brisem sve?

http://trakt.tv/user/MjezZza
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.10.2015 18:04 (maxy0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

evo koliko vidim izasao i multi stable 7

https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=42335

13 godina
neaktivan
To je onaj unofficial sa gappsima i bez bloatwarea?
17 godina
Vraća nam se jačina vibracije u ovo tjednom buildu
MI4W

2 0 hvala 2
9 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Zašto se sa xiaomi.eu romovi trebaju flashat preko twrp-a?

I može neki jednostavni tutorial kak da flasham twrp na mob i download link?

0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Redmi Note 2

zato jer je xiaomi digitalno potpisao svoj rom i multi verzija ne prolazi sa mi recovery i tu nastupa TWRP

jednostavno

http://en.miui.com/thread-152550-1-1.html

TWRP

MI4W
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.10.2015 11:21 (MASVA).

1 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Jel probao tko sad ovaj miui 7 stable? Jel dobro radi? Meni je sad stigao mobitel, probat cu taj stable staviti
Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Btw. I opet mi nisu poslali adapter za eu, i jos k tome nisu mi poslali usd charger nego onaj valjda full kineski.

I nisam dobio one useful gifts sto je pisalo na ali-ju (screen protector i silicon case), a onaj tempered glass sam dobio, al to nit necu stavljat.
Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ja još uvijek ne mogu vjerovati da je ovaj mobitel koštao 1195 kn :)
Moj PC  
5 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
luka_cro kaže...
Jel probao tko sad ovaj miui 7 stable? Jel dobro radi? Meni je sad stigao mobitel, probat cu taj stable staviti

Javi kako radi.

16 godina
neaktivan
gave233 kaže...
luka_cro kaže...

Javi kako radi.

Evo sad sam inst miui 7 stable 7.0.6 i odmah mi je ponudio update na 7.0.7, al nisam to dalje update kad ima 700mb.

Nego, nemam gappse trenutno i ne mogu ic naci.

Probao sam neke sa miui foruma arm-5.1-pico al pise kao da treba 64 bit, a ovo su 32, sad nemam vise vremena za to pa ako netko ima volje traziti il ima link nek posalje. Hvala

17 godina
neaktivan
Nego... Ako usporedimo Xiaomi.EU ROM sa onim službenim globalnim...

Da li je istina da je Xiaomi.eu ROM nastao reverse engineeringom od kineskog, a ne kao modifikacija globalnog.

I da li je netko na svom mobu uspoređivao Xiaomi.eu sa službenim globalnim stable ROMom. Ja sam čim mi je došao mob gore bacio EU i hepi sam, ali me zanima da li ima smisla raditi wipe da bacim stabilni gore.

P.S. Zašto neke fontove ne mogu instalirati ako skinem sa en.miui.com foruma... Kaže da nisu službeni.

Konkretno, zanima me San Francisco font ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Evo ja isprobao sve te miui-e i AOSP-e. Na miui mi je uvijek slabo baterija drzi (oko 4h), a kad stavim aosp, xposed (greenify, amplify),neka battery saving app i underclockam mob na 1,5 gHz i stavim na powersave, mobitel i dalje leti i jos dobijem oko 5 - 5,5 h SOT. Iako vidim da neki imaju i na miui 6h, ali ne znam ja ne mogu ni 4 navuc. :) A sto se tice performansi nema neke razlike.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Gappse sam ove instalirao i rade normalno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Svaki put bez problema izvučem 5h sot. Tu i tamo dođe i do 6h. Ja sam na 5.9.18. sa xiaomi.eu još uvijek, sve mi radi i zadovoljan sam.

0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Stigao i meni mob.I trenutno je na njemu rom 66.77.33.00. Koji je to rom? onak stable ili dev?

Da li mi je bolje stavit ovaj novi stable 7 miui ili da stavim onaj hermes ili kako vec?

i moze li netko samo ukratko proceduru jer koliko sam skuzio ima par nacina koji se razlikuju stavlja li se taj dev ili stable ili nisam uopce dobro skuzio :-)

nine

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Skidam v7.0.6.0 MIUI7 stable pa javim dojmove.

Pingu ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
E da... Čitam na Xiaomi.EU da su sa ovim današnjim ROMom nekaj sfušali pa bateriju cucla u standbyu.

Dakle nemojte se zaletavati ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice