http://www.giztop.com/xiaomi-redmi-note2.html
ovdje imas najjeftinije. Besplatni shipping, nema pdva i carinski troskova
ovdje imas najjeftinije. Besplatni shipping, nema pdva i carinski troskova
Redmi Note 2 has NO Quick Charge function
Hvala forumašu na ovome sa 'o'bigota. Promaklo mi sad skida fino.
Doduše sad je puklo na 191 MB, preloše.
Redmi Note 2 ima quick charge, doduše 9V charger je preporučen od strane Mediateka ako se ne varam.
Uspio sam napokon ,sada sam na 5.10.15, jel to ok?
Konstnatno mi izbacuje Unfortunately, Google Play Services has stopped...
Twilight app mi i dalje ne radi, još nekome?
Ima li koji bolji ROM od ovoga, da pređem na stable? Hoće li mi wipati sve s moba?
je li netko probao 5.10.22?
Ja sam stavio .22, jer mi nijedno računalo više ne prepoznaje mobitel, pa sam mislio da će pomoći. NIsam primijetio nekih problema osim da mi se čini da se sporije puni baterija kada je na punjaču.
Ovo što računalo više ne kuži mobitel izgleda nije vezano za neki ROM, koliko vidim masa ljudi je imala taj problem na Androidima općenito i nije ga rješila ni nakon gaženjaa svega i factory reseta.
Ja sam stavio .22, jer mi nijedno računalo više ne prepoznaje mobitel, pa sam mislio da će pomoći. NIsam primijetio nekih problema osim da mi se čini da se sporije puni baterija kada je na punjaču.
Ovo što računalo više ne kuži mobitel izgleda nije vezano za neki ROM, koliko vidim masa ljudi je imala taj problem na Androidima općenito i nije ga rješila ni nakon gaženjaa svega i factory reseta.
Ja nikada nisam imao problem kod neprepoznavanja moba i racunala. jedino kad bih imao problema je s driverima. ako komp ne prepoznaje mob, potrebno je izbrisati sve drivere koji su instalirani za taj dotični model (postupak se brzo nađe na googleu) restart kompa te ponovna instalacija drivera. Zasto? Zato ako se dogodio kakav problem tijekom instalacije/roota/flasha komp je pomijesao razlicite postupke instalacije drivera pa vjerovatno oni stvaraju problem jer su se stvorili dupli/konfliktni fileovi.
quick charge ide samo na qualcomm. Meditek ima nekakav svoj "pump express" ili tako nesto, ali koliko znam ide sam do 5V, koliko dobro to sve funkcionira ne znam.
ja sam na .22, sve dobro radi, baterija se sporije prazni, napokon :D
3hrs SOT na 50% baterije trenutno, i još je ekran najveći potrošač
Meni je sa ovim zadnjim update-om napokon to sredjeno... Nema vise iritantnog jakog vibriranja... :D
Ja sam imao problem sa vibracijom na 5.10.15. Danas sam ga digao na 5.10.22, vibra se na tipkama smanjila, ali sad je na google tipkovnici moram podići na 50 ms da se osjeti. inače je rom ok. Bateriju još nisam testirao.
Pratim ovu temu od pocetka, planiram uzeti ovaj Xiaomi. U pocetku mi je bas izgledao kao odlican uredjaj po specifikacijama ali citajuci ovdje forum vidim da stalno ima nekakvih problema te ne radi ovo te ne radi ono.
Moze li mi neko reci da li su to samo neki sitni bugovi na koje ne treba obracati puno paznje prilikom kupovine i da li je pametno kupiti ovaj uredjaj?
Planirao sam kupiti uredjaj sa geekbuying.com :http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-2-4G-Smartphone-5-5-Inch-FHD-Screen-2GB-16GB-64bit-Helio-X10-Octa-Core-MIUI-V7-3060mAh-13-0MP---Gray-351517.html
Posto sam iz BiH ne znaci mi nista DHL dostava niti bilo koje druge opcije EU skladista jer svakako ce uredjaj na carinu.
Sada jos jedno pitanje:
Da li je neko kupovao sa geekbuying.com i kakav ROM dodje na uredjaju? Neki selleri otpakuju pa stavljaju romove koji oni hoce, neki selleri prodaju fabricki zapakovan uredjaj, pa me zanima kakav je slucaj sa geekbuyingom ako je neko kupovao tamo?
Hvala vam na odgovorima unaprijed!
Meni mob došao danas.
Odmah sam instalirao TWRP i ubacio zadnji dev rom 5.10.22.
Mob je odličan, sve leti, nisam do sada pronašao nekakvih bugova iako sam ubacio ovu 5.10.22 verziju.
I ja sam se prepao kad sam čitao o pojedinim bugovima pa sam se dvoumio bi li ga naručio.Moguće je da ljudi ubacuju ove dev romove (koji su u biti beta verzije) tako da je moguće da bude bugova. Ovih dana izlazi i MIUI 7 stable.
Kamerom sam poprilično zadovoljan kao i kvalitetom izrade.
Još ga testiram pa možda kasnije napišem malo više
Sve u svemu, razmisli, odluka je na tebi no ja mislim da mob vrijedi tih para, pogotovo za ove šta su prošli bez carine
PS imaš i ovdje jeftinije 10$
Nisam od njih nikad naručivao jer sam tek kasnije otkrio tu stranicu al izgleda da su ok. Ipak malo prosurfaj za više informacija
Možda glupo pitanje…
Imam eu dev ROM verziju 15 na mobu. Koji je postupak ako hoću staviti 22 verziju? Opet brisanje svega i instalacija na novo preko MI recoverya ili mogu nekako bez brisanja samo updejtat?
Ima informacija da će izac Xiaomi Redmi Note 2 Pro sve isto samo metalni i sa otiskom prsta na ledima. Da nije meizu to napravia nebi ni xiaomi. SAD moran vidit ocu ga kupit ili ne....
Možda glupo pitanje…
Imam eu dev ROM verziju 15 na mobu. Koji je postupak ako hoću staviti 22 verziju? Opet brisanje svega i instalacija na novo preko MI recoverya ili mogu nekako bez brisanja samo updejtat?
ne bih htio ispasti neugodan, ali zar je stvarno problem procitati zadnjih 4-5 stranica topica gdje je sve objasnjeno?
ne, ne treba brisati sve, skini .22 i stavi je na mob. Updater/choose update package i to je to.
quick charge ide samo na qualcomm. Meditek ima nekakav svoj "pump express" ili tako nesto, ali koliko znam ide sam do 5V, koliko dobro to sve funkcionira ne znam.
Možda bi ovaj punjač funkcionirao! Ili ipak ne :) Evo za mediatek punjač!
Na najnovijem EU devu nisu popravili music control u notification baru i panorama je još uvijek u banani.
Na whatsappu ako dođu dvije ili više poruka za redom (dok je još upaljen ekran) ugasi se LEDica i više ne blinka, tek kad se ugasi ekran i ako dođe još jedna poruka, onda se ponovo upali...