Jel se može ovaj 5.10.22 sa xiaomi.eu flashat preko mi recoverya il mora preko twrpa jer sam vidio da dosta njih ne moze preko recoverya?
Xiaomi Redmi Note 2
- poruka: 4.472
- |
- čitano: 791.098
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ono sa verifikacijom, a twrp ne mogu stavit jer mi komp ne prepoznaje mob iako sam sve iz onog tutoriala instalirao :S
Svaki put se nasmijem kad vidim da netko u temi napiše SAD :D
Ne znam jesam li dobro skuzio, ali probaj ovo za TWRP:
1. Download 'Flashify' (Play Store) - Allow Root under Security - root access
2. Download TWRP from here: http://en.miui.com/thread-146299-1-1.html
3. Extract Zip file and loading img file to the phone
4. Go into Flashify ( Recovery Image - Choose a File - paste the TWRP file - then yup!)
5. Now turn off phone and go to recovery
nije ni meni nesto htjelo pa sam ovo probo i sve proslo oke.
Ja ga nosim bez maske. Izrezao sam onu zastitnu foliju od ekrana i stavio iza na kameru.
Ja sam jučer updateao sa EU 5.10.8 na 5.10.22 iz updater aplikacije. Skinuo sam update sa tog websitea, otvorio updater, kliknuo choose update package, mobitel odradio svoje (nije me ni pitao hoću wipeati kaj... u početku me zbunilo ali ajde de)
10 minuta kasnije evo, sve radi fino.... Baterija nešto dulje traje, mogu reći da sam dosta zadovoljan.
Kada izađe MIUI7 stable.... Onda moram wipeati? Kad prelazim sa EU dev na International stable. Jel tak?
Ja nisam još naletio na tu opciju.
Je li moguće namjestiti da se sve nove aplikacije automatski instaliraju na SD karticu?
Ja sam jučer updateao sa EU 5.10.8 na 5.10.22 iz updater aplikacije. Skinuo sam update sa tog websitea, otvorio updater, kliknuo choose update package, mobitel odradio svoje (nije me ni pitao hoću wipeati kaj... u početku me zbunilo ali ajde de)
10 minuta kasnije evo, sve radi fino.... Baterija nešto dulje traje, mogu reći da sam dosta zadovoljan.
Kada izađe MIUI7 stable.... Onda moram wipeati? Kad prelazim sa EU dev na International stable. Jel tak?
+1
I ja sve isto napravio samo što sam išao sa verzije 15. Zadnje je punjen jučer rano ujutro i sada je na 33%. Stalno na wifi i/ili 3G, nekoliko poziva, messenger, viber, fejs, mail...
Za ovo glede MIUI7 stable ne znam.
jel izasla 7 stable?
Nije. Imam onaj tempered glass na ekranu i on pokriva prednju kameru, tako da nebi trebala biti slika mutnija.
Slikano s folijom.
jel izasla 7 stable?
Izašao je China Stable ROM.
Sad sam palio navigaciju tocnije google maps i 2 puta mi se crashala tokom voznje.
Razmisljam staviti 5.10.22 sa xiaomi.eu jer je rootan. Sad sam na 5.9.2 kojeg ssam skinuo sa en.miui. Dal cu moc samo updateat preko updater aplikacije da ne brisem sve?

evo koliko vidim izasao i multi stable 7
Zašto se sa xiaomi.eu romovi trebaju flashat preko twrp-a?
I može neki jednostavni tutorial kak da flasham twrp na mob i download link?
zato jer je xiaomi digitalno potpisao svoj rom i multi verzija ne prolazi sa mi recovery i tu nastupa TWRP
jednostavno
http://en.miui.com/thread-152550-1-1.html

I nisam dobio one useful gifts sto je pisalo na ali-ju (screen protector i silicon case), a onaj tempered glass sam dobio, al to nit necu stavljat.

Javi kako radi.
Javi kako radi.
Evo sad sam inst miui 7 stable 7.0.6 i odmah mi je ponudio update na 7.0.7, al nisam to dalje update kad ima 700mb.
Nego, nemam gappse trenutno i ne mogu ic naci.
Probao sam neke sa miui foruma arm-5.1-pico al pise kao da treba 64 bit, a ovo su 32, sad nemam vise vremena za to pa ako netko ima volje traziti il ima link nek posalje. Hvala
Da li je istina da je Xiaomi.eu ROM nastao reverse engineeringom od kineskog, a ne kao modifikacija globalnog.
I da li je netko na svom mobu uspoređivao Xiaomi.eu sa službenim globalnim stable ROMom. Ja sam čim mi je došao mob gore bacio EU i hepi sam, ali me zanima da li ima smisla raditi wipe da bacim stabilni gore.
P.S. Zašto neke fontove ne mogu instalirati ako skinem sa en.miui.com foruma... Kaže da nisu službeni.
Konkretno, zanima me San Francisco font ;)

Evo ja isprobao sve te miui-e i AOSP-e. Na miui mi je uvijek slabo baterija drzi (oko 4h), a kad stavim aosp, xposed (greenify, amplify),neka battery saving app i underclockam mob na 1,5 gHz i stavim na powersave, mobitel i dalje leti i jos dobijem oko 5 - 5,5 h SOT. Iako vidim da neki imaju i na miui 6h, ali ne znam ja ne mogu ni 4 navuc. :) A sto se tice performansi nema neke razlike.
Gappse sam ove instalirao i rade normalno.
Svaki put bez problema izvučem 5h sot. Tu i tamo dođe i do 6h. Ja sam na 5.9.18. sa xiaomi.eu još uvijek, sve mi radi i zadovoljan sam.
Stigao i meni mob.I trenutno je na njemu rom 66.77.33.00. Koji je to rom? onak stable ili dev?
Da li mi je bolje stavit ovaj novi stable 7 miui ili da stavim onaj hermes ili kako vec?
i moze li netko samo ukratko proceduru jer koliko sam skuzio ima par nacina koji se razlikuju stavlja li se taj dev ili stable ili nisam uopce dobro skuzio :-)
Skidam v7.0.6.0 MIUI7 stable pa javim dojmove.
Dakle nemojte se zaletavati ;)