Xiaomi Redmi Note 2

poruka: 4.472
|
čitano: 790.948
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi Note 2
maxy0 kaže...

t-com internet dan 4g opcija 

Ja sam neki dan uzela bonbon samo zbog 4g. Naravno, tamo di trenutno živim je samo 800mhz pokriveno. Ali probala sam u Zaprešiću. Speedtest prvih pol sekunde baci na 34-44Mbit i onda ga locka na 21-22 dl i 6-8 ul. Dakle mater im njihovu, fino su oni to limitirali. Platiš za 4g, dobiješ ga na suho.

M3d0 kaže...
Isprobao sam ja IR remote.ništa posebno.nema baš za puno marki TV-a.

Jesi probao ovo? Predobra stvar. Probala sa LG smart TV-om i staroj Technics liniji. Na ovom drugom sam malo više isprobavala: pali/gasi, prebacuje outpute, mijenja volume. Dalje nisam isprobavala, ali i ovo je jako uslužno.

9 godina
neaktivan
Probao sam.OK je. Ali nema za TV koji ja imam. Najbolji mi je bio IR remote mi je bio na lg g2
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

jel brend Vizio u stock aplikaciji ili je ovaj nešto skinuo? > 

pogledajte na  3:40   i koja je zaštita ekrana?? jel G. Glass 3? :I

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.9.2015 22:37 (dtdtdt).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Xiaomi Redmi Note 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Naručio sam ove 3:

1. http://www.aliexpress.com/item/2015-New-Xiaomi-Redmi-Note-2-Back-Cover-replacement-Aluminum-Metal-Frame-and-mixed-color-plastic/32459278900.html

2. http://www.aliexpress.com/item/Helio-X10-in-stock-2gb-ram-it-s-original-xiaomi-redmi-note-2-case-flip-sabic/32438894027.html

-kožnu

3. http://www.aliexpress.com/item/New-Arrival-Luxury-Xiaomi-Redmi-Note-2-4G-Aluminum-and-Tempered-Glass-Battery-replacement-For-Xiaomi/32449775633.html
- metalna s kaljenim staklom iza

Za sad mi je došla samo ta zadnja metalna s kaljenim staklom. To je zamjenski poklopac, a ne maska. Malo je deblji od originala. Elegantno izgleda, ali nije nikako funkcionalan. Cijeli mobitel dijeluje izuzetno lomljivo s tim. Nema ničeg što bi amortiziralo udarac, a ona besplatna silikonska maskica ne ide na njega jer je deblji od običnog.

Izrada je 90% savršena, a 10% katastrofalna. Dakle sve stvarno lijepo izgleda i nemam nikakvih zamjerki osim rubnog dijela gdje završava taj metalni dio. dakle na onom dijelu najbliže ekranu. E tu je katastrofalno napravljeno. U rucu taj završetak djeluje oštro, možda bi se mogao i porezati na to, uglavnom kao nedovršen proizvod. Ali vizialno jako lijepo izgleda jer je 90% proizvoda super napravljeno. 

Ukupno gledano: samo za šminku i to samo na pogled, ne na dodir.

babobabo kaže...
Userino kaže...
babobabo kaže...

mobitel je super, ali nakon dva tjedna ubija me baterija

verzija je prime 32gb u 7 ujutro skinut sa punjaca a u 13 vec na 15%

3:15 SOT sve drugo minimalno neznam sta guta i kako da provjerim

rom je niui 7 dev eu

ja na 5.9.18 dobivam sad 5h sota sam tak, odi na bateriju i potrosnja baterije pa vidi kaj ti najvise od apps and hardwera trosi.

ja nemogu navuci 5 sota nikako, neznam sta ga ubija toliko,

na koliko ti je posto osvjetljenje ekrana, posto mi on najvise guta pod battery use

help

Meni je SOT svaki dan između 5.15h i 5.56h (to mi je rekord). Uglavnom mi je ekran na 72-77%. 

Izuzetak je bio dan u Zagrebu. Isprobavao sam 4G + napravio sam desetak slika i par videa. Samo taj dan imao sam uključen upload slika i videa na cloud preko WIFI-a.
Taj dan imao sam SOT 3.30h

5.9.18 imam gore

dtdtdt kaže...

jel brend Vizio u stock aplikaciji ili je ovaj nešto skinuo? > 

pogledajte na  3:40   i koja je zaštita ekrana?? jel G. Glass 3? :I

Evo slike svih brendova u stock aplikaciji. Na kraju popisa imaš MODE. Kad klikneš pojavi ti se ogroman popis, s puno kineskih znakova. 3. slika je prikaz tih znakova oko početnog slova V. Vidim sad da ima i universal. Ne znam jel to neka marka ili je to neka univerzalna funkcija.

16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

otvorit ću posebnu temu gdje ćete moći pratit sve vezano uz softvare jer ćemo se ovako pogubit u ovoj šalati...

Edit: evo link http://forum.telekineza.com/viewtopic.php?f=17&t=693

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.9.2015 7:47 (razorinc).

0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
razorinc kaže...

otvorit ću posebnu temu gdje ćete moći pratit sve vezano uz softvare jer ćemo se ovako pogubit u ovoj šalati...

a zakaj bude onda ova tema?pa ako se radi o softveru za taj mob ne vidim razloga da nekome smeta.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Ok, ti prati onda ovdje...

0 1 hvala 0
11 godina
Sunbriel kaže...
maxy0 kaže...

Ja sam neki dan uzela bonbon samo zbog 4g. Naravno, tamo di trenutno živim je samo 800mhz pokriveno. Ali probala sam u Zaprešiću. Speedtest prvih pol sekunde baci na 34-44Mbit i onda ga locka na 21-22 dl i 6-8 ul. Dakle mater im njihovu, fino su oni to limitirali. Platiš za 4g, dobiješ ga na suho.

Nije da ih branim, jer su p1zde ionak. Ali primjera radi: 4g (bonbon) na moru, u Zadru ( valjda top destinacija ove godine :D) isto max brzine bile 25mbit. Tu u ZG do 60mbit ko od sale. Ocu rec, ne znaci da nuzno limitiraju, nego ima vise korisnika i prometa na tom tvom repetitoru pa mora brzina padati sto se i vidi iz speedtesta.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.9.2015 8:30 (srcipesak).
10 godina
neaktivan
srcipesak kaže...
Sunbriel kaže...
maxy0 kaže...

Nije da ih branim, jer su p1zde ionak. Ali primjera radi: 4g (bonbon) na moru, u Zadru ( valjda top destinacija ove godine :D) isto max brzine bile 25mbit. Tu u ZG do 60mbit ko od sale. Ocu rec, ne znaci da nuzno limitiraju, nego ima vise korisnika i prometa na tom tvom repetitoru pa mora brzina padati sto se i vidi iz speedtesta.

Zanimljivo, jer kad sam kontaktirala njihov support (lol, da, šta sam očekivala). Kaže cura "naravno da je nisko jer nije aktiviran 'push prometa', sad ću ti ja to omogućiti". I kao omogući ona to i naravno ništa se ne promijeni s moje strane. Pitam koji vrag, a cura se samo disconnecta sa chata. Support za 5.

On-topic. Došla mi zaštitna maska, ona (navodno) originalna Xiaomi. Nije loša, plave boje, ugodna u ruci, ima izbočene dijelove za power i volume tipke. Sve u svemu, nadam se da će služiti svrsi za tih $10.

9 godina
neaktivan
Jel ima tko problema sa kalendarom?? Meni ni na 5.9.24 ne radi kalendar.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Kojeg da kupim? Ne vidim neku razliku.

Xiaomi Redmi NOTE 2 TD 4G LTE (US $ 149.99 - 175.99)
Xiaomi Redmi NOTE 2 TDD 4G LTE (US $ 153.99 - 170.99)

Ili da idem na sigurno i odaberem:
Xiaomi Redmi Note 2G (US $ 169.99 - 192.99) FDD

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ja osobno bi uzeo fdd 169$. Ali navodno ova td 149$ verzija radi i kod nas. Samo što na sim 2 radi 2g.na fdd drugi sim radi na 2g/3g. Ovaj od 153$ je isti ko i ovaj od 149
15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Naručio sam mobitel preko WOW shopa. Danas mi je došao. Sve odlično radi ali me previše nerviraju te kineske aplikacije koje dolaze sa mobitelom .Dolaze mi notifikacije stalno . Jeli to ikako moguće maknuti ?

Concordia parve res crescunt , discordia maximae dilabunter.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
wallis62 kaže...

Xiaomi Redmi NOTE 2 TD 4G LTE (US $ 149.99 - 175.99)

Xiaomi Redmi NOTE 2 TDD 4G LTE (US $ 153.99 - 170.99)

I mene zanima koja bi razlika 'trebala' biti izmedju ova dva? Pa je jedan skuplji od drugoga.

De gustibus non est disputandum.
9 godina
neaktivan
Možeš maknuti... Instaliraj multi ROM na njega. Imaš na forumu napisano kako instalirati ROM.samo malo prolistaj
17 godina
M3d0 kaže...
Jel ima tko problema sa kalendarom?? Meni ni na 5.9.24 ne radi kalendar.

stavi na eng

settings/installed apps/calendar-clear app data 

pokreni/ugasi kalendar

stavi na hr

pokreni kalendar

ovo je provjereno da radi a zašto, nemam pojma al radi

MI4W
9 godina
neaktivan
Probao.nece opet radit

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ugasio i upalio mob. i radi

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Ja sam naručio FDD preko Honorbuya, obje kartice mi rade na 3G i na 4G

12 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

danas mi je stigao ovaj telefon zanima me ovo da li vrijedi stavljat ovaj room http://xiaomi.eu/community/threads/5-9-24.28459/

koje su prednosti, mane?

www.oklop.me
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.9.2015 21:59 (Sceko).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ja mislim da na fdd radi samo prva kartica na 4g a druga samo 3g . probaoj utipkati onaj kod pa ćeš vidjeti. Imaš ga par komentara prije
10 godina
neaktivan
M3d0 kaže...
Ja mislim da na fdd radi samo prva kartica na 4g a druga samo 3g . probaoj utipkati onaj kod pa ćeš vidjeti. Imaš ga par komentara prije

Imam bonbon na drugom slotu i 4g radi bez problema.

13 godina
@M3do
Ja sam stavio widget od kalendara i uredno radi.

0 0 hvala 0
13 godina
@Sceko
Ja koristim taj rom ima 3 dana. 1 put mi je blokao kada mi se alarm upalio, odnosno zvonio je, ali nije htio ekran upalit. Reboot, sve 5 opet. Van toga nisam primjetio nikakve probleme.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
GuardianOTB kaže...
@Sceko
Ja koristim taj rom ima 3 dana. 1 put mi je blokao kada mi se alarm upalio, odnosno zvonio je, ali nije htio ekran upalit. Reboot, sve 5 opet. Van toga nisam primjetio nikakve probleme.

http://xiaomi.eu/community/index.php?threads/28354/

Kao što sam napisala u tom threadu, napravit ću logcat kad se opet dogodi. Netko je ovdje rekao da je u dirketnom kontaktu sa devovima pa ako bi mogao proslijediti taj logcat direktno njima, bilo bi odlično.

11 godina
Sunbriel kaže...

Netko je ovdje rekao da je u dirketnom kontaktu sa devovima pa ako bi mogao proslijediti taj logcat direktno njima, bilo bi odlično.

Mislis na Cromaki-ja, tu je u temi...

Inace black screen dogodio se i sestri, 5.9.18 rom s hrvatskim...

P.S. osim gasenja pristupa lokaciji/gps-a, nema nekih novih savjeta za trajanje baterije? 

13 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Mogu reportati bug samo ako se dešava na official ROM-u od Xiaomi-a.

Sve ostale un-official i fan made stranice tipa Xiaomi.eu Smiui.net, Miuipro.ru i slične stranice re-compilaju romove, brišu neke sistemske aplikacije i po potrebi sami dodavaju neke stvari zbog kojih mogu doći razni problemi. Cijenim njihov trud ali za mene je official - official.

Xiaomi Redmi 1S + Mi Band
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Koji offical rom bi stavio, a da nije prepun kineskog bloata?
13 godina
Xiaomi Redmi Note 2

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice