Xiaomi Redmi Note 2

poruka: 4.472
|
čitano: 791.149
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: Xiaomi Redmi Note 2
berzerker kaže...

Naručio u subotu predvečer svoj, još sam u fazi dopisivanja sa kinezom. Vidio sam da su po netu ljudi stavljali slike gdje su uspjeli natjerat da radi 64gb kartica u njemu. Zanim me ima li tko još iskustva s time pa da znam jel da kupim karticu ili ne :) 

http://www.bug.hr/forum/post/mobiteli/xiaomi-redmi-note-2/4764976.aspx

16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Da li je netko uopće naručio i dobio prime verziju? Ako je, može neki benchmark?

isto, potpisujem pitanje o sd kartici, tj. da li radi s 64gb karticom, jer koliko vidim selleri navode do 32gb.

edit: hvala za link, valjda sam preskočio taj post u moru informacija o trackingu

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.9.2015 9:00 (jozak).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
explo kaže...
Bash kaže...

Danas ujutro je poslan u 5:51. Na stranici pise da je DHL dostava 4-8 dana. Vi neki ste cekali sada vise jer navodno im je bio neki neradni tjedan ili tako nesto? Mi moze ovo doc do petka ako je sve kako treba?

U idealnom slučaju može, vidio sam da je nekima stizalo do petka ako su im u ponedjeljak poslali. Ja npr. jos uvijek čekam, a naručio sam 31.8. Trebalo im je 6 dana da shippaju i onda je stajao za vikend. U petak je došao u UK i tamo je stajao do sinoć. Na kraju ću ga dobiti sutra, a to znači od narudžbe to primitka 15 dana. :-(

Ja sam narucio i odma shippali sljedeci dan ujutro rano,danas pise da je predvidena dostava znaci tocno 7 dana od placanja uredaja,jako brzo.

OT: 
Pise da je : Napustilo ured u <Service Area> BERGAMO - ITALY

Da li da se nadam danas mobu na kucna vrata? :D

12 godina
neaktivan
nixa2210 kaže...
explo kaže...
Bash kaže...

Danas ujutro je poslan u 5:51. Na stranici pise da je DHL dostava 4-8 dana. Vi neki ste cekali sada vise jer navodno im je bio neki neradni tjedan ili tako nesto? Mi moze ovo doc do petka ako je sve kako treba?

U idealnom slučaju može, vidio sam da je nekima stizalo do petka ako su im u ponedjeljak poslali. Ja npr. jos uvijek čekam, a naručio sam 31.8. Trebalo im je 6 dana da shippaju i onda je stajao za vikend. U petak je došao u UK i tamo je stajao do sinoć. Na kraju ću ga dobiti sutra, a to znači od narudžbe to primitka 15 dana. :-(

Ja sam narucio i odma shippali sljedeci dan ujutro rano,danas pise da je predvidena dostava znaci tocno 7 dana od placanja uredaja,jako brzo.

OT: 
Pise da je : Napustilo ured u <Service Area> BERGAMO - ITALY

Da li da se nadam danas mobu na kucna vrata? :D

Meni je u jednom danu uspjelo doci iz Italije, u ZG, i onda do OS... Ali sam morao otici u DHL centar pokupit paket ako sam htio isti dan... Tako da provjeri gdje ti je DHL centar i pred kraj radnog vremena odi pokupiti... :D (Ja nisam mogao cekati iduci dan da mi donesu na kucna vrata...)

13 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Hvala ti na opseznom odgovoru :)
btw.Bas stigao mob u ZG na sortiranje kaze DHL :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

naručio uređaj dhl-om s merimobiles stranice (trebalo im je 5 dana da uopće pošalju)... e sad me zanima dal ima tko da mu je paket poslan dhl-om završio na carini? 

0 0 hvala 0
11 godina
razorinc kaže...

naručio uređaj dhl-om s merimobiles stranice (trebalo im je 5 dana da uopće pošalju)... e sad me zanima dal ima tko da mu je paket poslan dhl-om završio na carini? 

Ajde da lijepo otvorimo novu temu za dostavu jer ovo je vec smijesno, nemos nac pametne informacije o uredjaju jer svaki drugi post je dhl :D 

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/xiaomi-note-2-dostavashipping-only/230229.aspx

9 godina
neaktivan
Ljudi pišite o problemima sa miui 7, o kvalitetama ili manama navedenog uređaja i slično. Ja sam nabasao na problem u softveru 5.9.11. miui Adria a nikako nije moguće skinuti global ROM sa miui stranice!?

0 0 hvala 0
16 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Koji rom koristite ?

2 s kojim je mob došao
1 global stable (official) MIUI6
3 global dev (official) MIUI7
8 international EU dev MIUI7
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Meni je sa novim 5.9.11. SOT pa za ~1h. Tako sam na 5.9.10. ima 4:30, sada 3:30. Iako sada nisam napravia full wipe.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Xiaomi Redmi Note 2

jel vam se synca gmail? meni ponekad uredno dolaze mailovi ali vecinu vremena jako kasne obavijesti i ne prikazu se dok ja ne odem na aplikaciju. dev miui7 koristim, ukljucio sam sinkronizaciju i autostart

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Xiaomi Redmi Note 2

ak imas permission manager ukljucen, vjerojatno koji jos nedostaje. Probaj za test iskljuciti permission manager pa vidi kak se onda ponasa. Ako ne pomaze, onda u security appu pod notifikacijama provjeri kaj ti je tocno podeseno od notifikacija za gmail.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
srcipesak kaže...

aah hvala puno, radim od 6 ujutro do 7 navečer pa mi je glava malo puna za tražit previše

dobio popodne poruku da je u UK, sad čekam. Nadam se da će do petka stić :D

17 godina

ne

poželjno je full wipe s dev na stable i obrnuto

MI4W
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Flashala 5.9.11 dev miui, ali sad mi root uopće ne radi. Probala preko recoveryja flashat supersu, ali kad ga otvori kaže mi da ne može instalirati binary. A onaj ugrađeni root access ne radi, makar kroz taj Security app dala root permission Titanium Backup-u.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

jel neko od vas narucio neki flip-case.za ovaj mob? imate kakve preporuke?

0 0 hvala 0
12 godina
berzerker kaže...

... ljudi stavljali slike gdje su uspjeli natjerat da radi 64gb kartica u njemu. Zanim me ima li tko još iskustva s time pa da znam jel da kupim karticu ili ne :) 

Danas mi je stigao RN 2 Prime. Stavio sam u njega Samsung 64 GB SD karticu koju sam imao u RN 4G.

Mogu potvrditi da radi normalno, bez ikakvih problema ili naznaka da nije podržana...

11 godina
Nikola_Cro kaže...

jel neko od vas narucio neki flip-case.za ovaj mob? imate kakve preporuke?

Za lenovo k3 note sam uzeo mofi leather flipcase. Rade za sve telefone, ima i za RM2. Kolko sam gledo ima otvoreni model da vidis pol ekrana i zatvoreni da je sve pokriveno. Nije prava koza nazalost nego PU ali evo dva mjeseca koristim i jos izgleda kao prvog dana. Cijena oko 6-10usd

16 godina
neaktivan
Darko150 kaže...
berzerker kaže...

... ljudi stavljali slike gdje su uspjeli natjerat da radi 64gb kartica u njemu. Zanim me ima li tko još iskustva s time pa da znam jel da kupim karticu ili ne :) 

Danas mi je stigao RN 2 Prime. Stavio sam u njega Samsung 64 GB SD karticu koju sam imao u RN 4G.

Mogu potvrditi da radi normalno, bez ikakvih problema ili naznaka da nije podržana...

odlično, hvala!

jesi možda probao odvrtit koji benchmark? ako nije problem da postaš par rezultata.

16 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Je li podnošljiv taj dev s obzirom na bugove? Sutra dolazi mobitel , pa nikako odlučiti koji rom staviti...

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Evo stanja s baterijom, sad je vec proslo tjedan i nesto od kako je mob kod mene.

Zadnji dev, je da ima malo problemcica, titranje zaslona dok si na yt i neke sitnice, ali nije neki problem koji mob stavlja u neupotrebljivo.

2 sim kartice, bonbon, tele2. Ja sa baterijom pre zadovoljan, kao i sa samim uređajem, kad uzmem u obzir da je kosto tocno 1261,48 kn

Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
Moj PC  
0 0 hvala 3
9 godina
neaktivan
Da baterija je sasvim OK, ja ga imam tjedan dana i uz normalno korištenje traje cijeli dan.Mene muči dev ROM , a pokušavam skinuti sa miui official ROM, dođe na 20mb i javi grešku? Isto se dešava i na računalu! Može mi netko pomoči gdje da nađem druge izvore?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
MrMor kaže...
Da baterija je sasvim OK, ja ga imam tjedan dana i uz normalno korištenje traje cijeli dan.Mene muči dev ROM , a pokušavam skinuti sa miui official ROM, dođe na 20mb i javi grešku? Isto se dešava i na računalu! Može mi netko pomoči gdje da nađem druge izvore?

Instaliraj na komp neki DL manager... Tako ce sigurno skinuti... Barem meni je... :D (a isto mi je pucalo bez DL managera)

9 godina
neaktivan
OK, hvala na preporuci budem probao!

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Pozdrav svima. Vec je provjereno (valjda) da td-lte verzija (2015052) podržava i fdd-lte ferkvencije, (barem na jedoj sim kartici), a mene zanima dali netko možda zna da li se i na tu td-lte verziju može stavljati isti romovi kao i za fdd verziju. Npr. xiaomi_eu multi hermes 5.9.xx??

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.9.2015 10:17 (kdokma).

0 0 hvala 0
12 godina
Xiaomi Redmi Note 2 Prime

Ja sam također s baterijom više nego zadovoljan. Jučer sam ga napunio do kraja, te krenuo instalirati programe, ekran cijelo vrijeme upaljen, Wifi stalno u max. pogonu, nekoliko tel. razgovora...

Rezultat je ovo: 3,35sati SOT, baterija još 50%.

Što se Roma tiče, odmah sam stavio "onaj naš" -xiaomi.eu_multi_hermes_5.9.11_v7-5.0 i prezadovoljan sam... nikakvih problema i radi super. Stavio sam i Twrp 2.8.7

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.9.2015 11:42 (Darko150).
9 godina
neaktivan
Instalirao sam dl manager na mob. i kod skidanja roma-a dođe do 15 ili 20 MB i nakon toga napiše can't download! Puca veza! Zato sam uspio skinuti Hermes 5.9.11, da ga samo instaliran ili moram raditi wipe data?

0 0 hvala 0
12 godina

Pa gle, vjerojatno ćeš morati... no što te košta instalirati ga bez Wipe, pa ako nije dobro napraviš wipe...

11 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

jel ko kupovao preko Fantacy Technology? link
da li se placa pdv i carina ako se stavi dostava dhl? vidim da je cijena od 16gb znatno manja u odnosu na ponudu kod shenzena.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
berzerker kaže...
srcipesak kaže...

aah hvala puno, radim od 6 ujutro do 7 navečer pa mi je glava malo puna za tražit previše

dobio popodne poruku da je u UK, sad čekam. Nadam se da će do petka stić :D

I meni je jučer popodne dostavljen u UK. Dali su ti poslali u Hrvatsku? 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice