Xiaomi Redmi Note 2
- poruka: 4.472
- |
- čitano: 791.165
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
U pravilu bi trebalo radit ako je njemacka verzija,dalje ne znam...
Feedback 0,hmm,ne znam,nebi se bas zaje**avao
OFF topic malo,ekipa opet ja s dhl-om (znam dosadan sam sorry,necete mi zamjerit nadam se :D )
Jel ovo napokon znaci da su mi poslali mob u HRV ili da ce se tek poslat?
hvala lijepa :)
Koliko se ja razumijem poslan ti je iz ENG u HRV,ocekuj ga oko ponedjeljka,utorka ja mislim

kod mene je isto td lte, mislim da to nije bitno. ono što mi je čudno što na sim2 "band" nema LTE.
na chigonu me uvjeravaju kako je to sve ok, tj ako stavim karticu u sim2 da mogu imati lte (samo ne mogu imati obje lte) a ja sam na tele2 he he...
možda bi neko mogao staviti karticu u sim2 pa da vidimo da li ima lte ili ne

dialer -> ukucaj *#*#3646633#*#* -> telephony -> bandmode -> sim1 (ili 2 koja je za net oznacena) -> skrollat dole do LTE Mode -> sve gdi su kvačice je PODRŽANO. LTE FDD su pod LTE mode Band 1,3,7 dok su TD LTE Band 38-41. Čak se može taj 38-41 dole odselektirat da bezveze mobitel ne skenira i te bandove. Ak ste micali nesto, SET dole stisnut pa REBOOT napraviti.
PS: Trebam pomoć s MI appsima na Redmi 2. Ja sam ili konj ili je neko lud jer nema ih na mobitelu a nemogu ih naci. Mi notes, mi music i te aplikacije koje navodno dolaze na miuiju?? Kak i otkud se to skida pobogu. Rom je standardni kineski valjda, ako to igra kakvu ulogu.
Nakon zadnje nadogradnje mi nekad treperi ekran... A na internetu vidim da ima jos takvih slucajeva. Kao do softwarea je...

Radi se na problemu, upravo raspravljam o tome sa ostalim članovima Device Teama.
Ako imate bilo kakav bug slobodno mi napišite ili pošaljite pp da prijavim.
Narucen od Shazena danas za frenda.
Nakon zadnje nadogradnje mi nekad treperi ekran... A na internetu vidim da ima jos takvih slucajeva. Kao do softwarea je...
Takodjer... Primjetio sam to nakon zadnje EU dev...
3rd pary aplikacije ne probude uređaj!!! Ne radi alarm koji imam kupljen, ne radi whatsapp kad se mob ne koristi neko vrijeme (npr preko noći).
To sa dolaznim porukama od aplikacija je stara glavobolja od RedMI 1S i tu nema ljeka.
Imao dva komada 1S jedan pored drugog isti softver na oba dva i kako koji hoče kad mu se da nekad javi nekad ne ali i kad javi kasni poruka u obavjesti barem pola sata pa non stop gledaš jer ima što ili ne.
Jedino je alarm radio savršeno ali sve su verzije rom-a na njima kineske.
Pozz imam pitanje u vezi romova.
U cem je razlika izmedju"MIUI Official : 5.9.11 (MIUI7)" i unoffical "Rdmi Note 2 Multilanguage Rom[5.9.11][Hermes]MIUI V7 - 5.0"?
U hermesu ima vise jezika? Zar nije bolje staviti offical rom?
Probaj izbrisati cache iz recoverya.
Jel itko ima problema sa prašinom u front facing kameri? I škripavim poklopcem?

Imam pitanje za instaliranje romova, da li trebam imat twrp ili je onaj njihov mi recovery sve kaj trebam?
Zbrisem tam data, cache, dalvik i flasham?
Isto tako vidim dosta ljudi prica o bugovima na eu romu, mozda bolje da stavim onda developer njihov kad ocu miui 7?
Tolko smo zaspammali chigon da je podignuo DHL shipping na 21 dolar. Ajajaja
Naručio u subotu predvečer svoj, još sam u fazi dopisivanja sa kinezom. Vidio sam da su po netu ljudi stavljali slike gdje su uspjeli natjerat da radi 64gb kartica u njemu. Zanim me ima li tko još iskustva s time pa da znam jel da kupim karticu ili ne :)
Danas ujutro je poslan u 5:51. Na stranici pise da je DHL dostava 4-8 dana. Vi neki ste cekali sada vise jer navodno im je bio neki neradni tjedan ili tako nesto? Mi moze ovo doc do petka ako je sve kako treba?
Danas ujutro je poslan u 5:51. Na stranici pise da je DHL dostava 4-8 dana. Vi neki ste cekali sada vise jer navodno im je bio neki neradni tjedan ili tako nesto? Mi moze ovo doc do petka ako je sve kako treba?
U idealnom slučaju može, vidio sam da je nekima stizalo do petka ako su im u ponedjeljak poslali. Ja npr. jos uvijek čekam, a naručio sam 31.8. Trebalo im je 6 dana da shippaju i onda je stajao za vikend. U petak je došao u UK i tamo je stajao do sinoć. Na kraju ću ga dobiti sutra, a to znači od narudžbe to primitka 15 dana. :-(