Xiaomi Redmi 3
- poruka: 2.089
- |
- čitano: 398.936
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da javim da sam uspjesno updejtao sa 7.3.10.0.0 na 8.0.3.0. Mobitel kupljen u nutrinu nisam ni provjeravao dal je zakljucan bootloader.
Koristio sam upute koje sam nasao ovdje:
Jel netko dobio ota uptate na miui 8 za Redmi 3S. Ja na MIUI8 global developer nemogu disableati aplikacije, opcija disable je zasivljena. Dali je isto na global romu?
Jel ima tko problema sa prošlotjednim Global Dev 6.9.22 MIUI8 romom na Redmi 3S?
Danas mi se po treći put u tjedan dana dogodilo da nađem mob ugašen, moram držati power tipku 10-15 sekundi i onda tek zavibrira i upali se, inače se pali u roku 3 sekunde kad se normalno ugasi..
da li za redmi 3s postoji rom da ima hrvatski jezik
da li za redmi 3s postoji rom da ima hrvatski jezik
Global Developer ROM ili Xiaomi.EU ROM.
Jel ima tko problema sa prošlotjednim Global Dev 6.9.22 MIUI8 romom na Redmi 3S?
Danas mi se po treći put u tjedan dana dogodilo da nađem mob ugašen, moram držati power tipku 10-15 sekundi i onda tek zavibrira i upali se, inače se pali u roku 3 sekunde kad se normalno ugasi..
Meni je po tom pitanju radio ok imao sam drugih problema s njim
vibra neradi uopce a ukljucena je u postavkama?
A SOT?
SOT ovisi od osobe do osobe i na koji način koristiš mobitel.
Na primjer ja mogu izgurati i preko 10h SOT jer koristim ograničen broj aplikacija umjesto nekoliko 5-6 različitih aplikacija koje rade jednu te istu stvar... Naravno za tako visok SOT moram biti na WiFi, korištenjem data connectiona to ide znatno manje.
Meni na note3 je sot i do 10h u 2 dana, al ja koristim vecinom za pozive, messenger, wap, chrome.. i acad po potrebi
Moj redmi note 3 je ušao u fastboot mod kada sam ga stavljao u maskicu.Stisnuo sampower +vol-+ i rebooto se u android i tada mi je tražio pin koji sam ukucao ali ga nije primio, i svaki put kad ukucam pin on se zaključava na duže vrijeme(sada je pola sata).Otisak prsta ne prihvaća .Što da radim pomagajte!
factory reset
Telefon ne starta,piše da je zaključan ,kako resetirati?
Daj neku sliku mobitela, tj ekrana
Ja sam updateao redmi 3s na 8030 miui 8, još uvijek nemogu disableati aplikacije. Na miui 7.5 sam to mogao bez problema.
EDIT: izgleda da je na svim Xiaomijiima disable opcija isključena za stog google aplikacije.
Ja ga imam skoro 5 mjeseci, i dalje je SOT kao i prvih dana, dakle baterija dobra.
Btw. Primjetio sam, a i logično je donekle, da nije isto kada mob iskopčamo s punjača čim dođe do 100%, ili kada ga nakon 100% držimo još sat vremena ili duže na punjaču. U ovom drugom slučaju se sporije troši i nešto je duži SOT.

Ja ga imam skoro 5 mjeseci, i dalje je SOT kao i prvih dana, dakle baterija dobra.
Btw. Primjetio sam, a i logično je donekle, da nije isto kada mob iskopčamo s punjača čim dođe do 100%, ili kada ga nakon 100% držimo još sat vremena ili duže na punjaču. U ovom drugom slučaju se sporije troši i nešto je duži SOT.
Nisam baš zadovoljna, samo mi je prvo punjenje držao kako ljudi navode da drži, od onda mi je SOT oko 4-5 sati. Baš je oslabio u zadnje vrijeme, mislim da ću morati vratiti službeni ROM, pa makar mi zaključalo bootloader.
Zdravo, na redmi 3s imam istaliran xiaomi.eu ROM, pa me zaima kako da ga updejtujem i dali cu izgubiti slike i ostale stvari? Hvala
Proucavaju vidim da je na xiaomi4sale najjeftinija cijena za Redmi 3s jaci model, ispada oko 1150 kn sa shippingom. Na HonorBuy-u je 200 kn skuplji.
Jel oke taj xiaomi4sale?
U praksi mi se čini više. Znam da ako ga skinem s punjača iste sekunde kada je došao do 100%, onda do 90% padne značajno brže nego li kad ga držim dulje na punjaču. Probajte pa vidite, kod mene je tako.
Nisam baš zadovoljna, samo mi je prvo punjenje držao kako ljudi navode da drži, od onda mi je SOT oko 4-5 sati. Baš je oslabio u zadnje vrijeme, mislim da ću morati vratiti službeni ROM, pa makar mi zaključalo bootloader.
Zvuči kao neki problem, ili imaš baš sve moguće stvari uključene na njemu stalno. Meni je SOT uvijek oko 8-9 sati, kroz dva tri dana bez punjenja, koristim uvijek samo mobile data, automatic brightness ekrana, isključene sve vibracije i sinhronizacije. Od aplikacija samo mi je Viber stalno online aktivan, facebook lite uključujem po potrebi, kao i sve što mi ne treba stalno.
Inače ovog Redmi 3s, kojeg većina sada kupuje, bih i ja radije odabrao nego svoj Redmi 3 PRO, da je tada bio u prodaji.
Valjda sve isto osim procesora, a ovaj kod S verzije je još štedljiviji pa baterija još dulje traje. Razlika u performansama je minimalna, i meni to ne znači toliko.