Xiaomi Redmi 3

poruka: 2.089
|
čitano: 398.936
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi 3
izasao global stable MIUI8 za 3s eto vrijeme da i ja pocnem fleshat :)

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Da javim da sam uspjesno updejtao sa 7.3.10.0.0 na 8.0.3.0. Mobitel kupljen u nutrinu nisam ni provjeravao dal je zakljucan bootloader.

Koristio sam upute koje sam nasao ovdje:

http://en.miui.com/thread-326548-1-1.html

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Jel netko dobio ota uptate na miui 8 za Redmi 3S. Ja na MIUI8 global developer nemogu disableati aplikacije, opcija disable je zasivljena. Dali je isto na global romu?

pero_HR
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.9.2016 17:04 (peroko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Jel ima tko problema sa prošlotjednim Global Dev 6.9.22 MIUI8 romom na Redmi 3S?

Danas mi se po treći put u tjedan dana dogodilo da nađem mob ugašen, moram držati power tipku 10-15 sekundi i onda tek zavibrira i upali se, inače se pali u roku 3 sekunde kad se normalno ugasi..

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.9.2016 17:51 (Ico_Zg).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

da li za redmi 3s  postoji rom da ima hrvatski jezik

0 0 hvala 0
13 godina
payo kaže...

da li za redmi 3s  postoji rom da ima hrvatski jezik

Global Developer ROM ili Xiaomi.EU ROM.

Xiaomi Redmi 3S + Mi Wifi Router + Mi Band 2 - MIUI General Moderator
15 godina
neaktivan
Ico_Zg kaže...

Jel ima tko problema sa prošlotjednim Global Dev 6.9.22 MIUI8 romom na Redmi 3S?

Danas mi se po treći put u tjedan dana dogodilo da nađem mob ugašen, moram držati power tipku 10-15 sekundi i onda tek zavibrira i upali se, inače se pali u roku 3 sekunde kad se normalno ugasi..

Meni je po tom pitanju radio ok imao sam drugih problema s njim

pero_HR
10 godina
neaktivan
Poz, tati sam micao onaj unofficial MIUI ROM i odmah stavio MIUI 8. Primjetio sam da nema vibracije pa nez jel to do ROMa ili hardverski, jel jos nekom tako?

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

vibra neradi uopce a ukljucena je u postavkama?

10 godina
Meni radi bez problema na miui 8 global
15 godina
neaktivan
bikerdays kaže...
Meni radi bez problema na miui 8 global

A SOT?

pero_HR
10 godina
Pa SOT za mene nije toliko bitan meni mob izdrži 36-48h korištenja.zasto meni SOT nije toliko bitan zato što smatram da to nije mjerodavan način za mjerenje koliko kome traje baterija.primijer ako jačinu osvjetljenja ekrana smanjite na najmanje normalno je da će SOT biti veći nego kad je ekran stavljen na maksimum.jos jedan primjer ja se bavim iptv streamingom koji troši puno baterije.tko zna sta je iptv zna o čemu pričam i provjeravanje linkova koji rade a koji ne.svi ste čuli za xbmc(kodi) i Croatia on demand addon ja u slobodno vrijeme uredujem bikerdays free listu.po meni moj SOT bi bio oko 4h koliko sam ja vidi ali mog načina korištenja moba.cuo sam od nekih da imaju 9h sot-a ali ne znam sta onda oni rade s mobom?????
13 godina
bikerdays kaže...
po meni moj SOT bi bio oko 4h koliko sam ja vidi ali mog načina korištenja moba.cuo sam od nekih da imaju 9h sot-a ali ne znam sta onda oni rade s mobom?????

SOT ovisi od osobe do osobe i na koji način koristiš mobitel.

Na primjer ja mogu izgurati i preko 10h SOT jer koristim ograničen broj aplikacija umjesto nekoliko 5-6 različitih aplikacija koje rade jednu te istu stvar... Naravno za tako visok SOT moram biti na WiFi, korištenjem data connectiona to ide znatno manje.

Xiaomi Redmi 3S + Mi Wifi Router + Mi Band 2 - MIUI General Moderator
9 godina
Naravno da znamo kaj je kodi, i sam ga povremeno koristim :D
Meni na note3 je sot i do 10h u 2 dana, al ja koristim vecinom za pozive, messenger, wap, chrome.. i acad po potrebi
10 godina
To sam i htjeo reći sve ovisi kako se koristi mob ima tu puno čimbenika o kojima bi se dalo razglabati.
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Moj redmi note 3 je ušao u fastboot mod kada sam ga stavljao u maskicu.Stisnuo sampower +vol-+ i rebooto se u android i tada mi je tražio pin koji sam ukucao ali ga nije primio, i svaki put kad ukucam pin on se zaključava na duže vrijeme(sada je pola sata).Otisak prsta ne prihvaća .Što da radim pomagajte!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

factory reset

pero_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Telefon ne starta,piše da je zaključan ,kako resetirati?

15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Daj neku sliku mobitela, tj ekrana

pero_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
@zicko da, ukljucena je i samo tu i tamo zna zavibrirat kad stisne home tipku. Jel se to jos nekome dogodilo? Mislim da cu mu probat staviti china debeloper pa ak ne radi sva sreca da ima garanciju u hr.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
@zicko da, ukljucena je i samo tu i tamo zna zavibrirat kad stisne home tipku. Jel se to jos nekome dogodilo? Mislim da cu mu probat staviti china debeloper pa ak ne radi sva sreca da ima garanciju u hr.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Ja sam updateao redmi 3s na 8030 miui 8, još uvijek nemogu disableati aplikacije. Na miui 7.5 sam to mogao bez problema.

EDIT: izgleda da je na svim Xiaomijiima disable opcija isključena za stog google aplikacije.

pero_HR
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2016 21:36 (peroko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kako se vama koji imate duže ovaj mobitel drži baterija ?

Ja ga imam skoro 5 mjeseci, i dalje je SOT kao i prvih dana, dakle baterija dobra.

Btw. Primjetio sam, a i logično je donekle, da nije isto kada mob iskopčamo s punjača čim dođe do 100%, ili kada ga nakon 100% držimo još sat vremena ili duže na punjaču. U ovom drugom slučaju se sporije troši i nešto je duži SOT.

0 0 hvala 0
17 godina
Dobit ces max mozda jos 30-50mah a to ti je cca 1% baterije.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
11 godina
neaktivan
ALVIN kaže...
Kako se vama koji imate duže ovaj mobitel drži baterija ?

Ja ga imam skoro 5 mjeseci, i dalje je SOT kao i prvih dana, dakle baterija dobra.

Btw. Primjetio sam, a i logično je donekle, da nije isto kada mob iskopčamo s punjača čim dođe do 100%, ili kada ga nakon 100% držimo još sat vremena ili duže na punjaču. U ovom drugom slučaju se sporije troši i nešto je duži SOT.

Nisam baš zadovoljna, samo mi je prvo punjenje držao kako ljudi navode da drži, od onda mi je SOT oko 4-5 sati. Baš je oslabio u zadnje vrijeme, mislim da ću morati vratiti službeni ROM, pa makar mi zaključalo bootloader. 

9 godina
Ak ti ga i zakljuca nije neki problem, posto se navodno moze jednom mjesecno otkljucat s istim mi accom
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Zdravo, na redmi 3s imam istaliran xiaomi.eu ROM, pa me zaima kako da ga updejtujem i dali cu izgubiti slike i ostale stvari? Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Xiaomi Redmi 3

Proucavaju vidim da je na xiaomi4sale najjeftinija cijena za Redmi 3s jaci model, ispada oko 1150 kn sa shippingom. Na HonorBuy-u je 200 kn skuplji.

Jel oke taj xiaomi4sale?

0 0 hvala 0
15 godina
Patrick_cro kaže...
Dobit ces max mozda jos 30-50mah a to ti je cca 1% baterije.

U praksi mi se čini više. Znam da ako ga skinem s punjača iste sekunde kada je došao do 100%, onda do 90% padne značajno brže nego li kad ga držim dulje na punjaču. Probajte pa vidite, kod mene je tako.

lumy kaže...

Nisam baš zadovoljna, samo mi je prvo punjenje držao kako ljudi navode da drži, od onda mi je SOT oko 4-5 sati. Baš je oslabio u zadnje vrijeme, mislim da ću morati vratiti službeni ROM, pa makar mi zaključalo bootloader. 

Zvuči kao neki problem, ili imaš baš sve moguće stvari uključene na njemu stalno. Meni je SOT uvijek oko 8-9 sati, kroz dva tri dana bez punjenja, koristim uvijek samo mobile data, automatic brightness ekrana, isključene sve vibracije i sinhronizacije. Od aplikacija samo mi je Viber stalno online aktivan, facebook lite uključujem po potrebi, kao i sve što mi ne treba stalno.

15 godina
Xiaomi Redmi 3

Inače ovog Redmi 3s, kojeg većina sada kupuje, bih i ja radije odabrao nego svoj Redmi 3 PRO, da je tada bio u prodaji.

Valjda sve isto osim procesora, a ovaj kod S verzije je još štedljiviji pa baterija još dulje traje. Razlika u performansama je minimalna, i meni to ne znači toliko.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice