Xiaomi Mi5

poruka: 2.282
|
čitano: 486.685
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Xiaomi Mi5

Ja imam global. Ok mi radi osim sto zeza taj playstore..

13 godina
Ivan_cno kaže...

Ja imam global. Ok mi radi osim sto zeza taj playstore..

Ispravljen je bug već, čekaj sljedeći update.

Xiaomi MIX 6/256GB 24K Gold Special Edition +Xiaomi Redmi 3S + Mi Wifi Router + Mi Band 2 - MIUI Super Moderator
14 godina

Jel mi mozes reci koja je razlika tog eu roma i ovog global dev. A koliko sam procitao dev i stable je razlika samo u cescim update-ovima?

13 godina
Ivan_cno kaže...

Jel mi mozes reci koja je razlika tog eu roma i ovog global dev. A koliko sam procitao dev i stable je razlika samo u cescim update-ovima?

Xiaomi.eu je unofficial ROM, prije dok nije bilo hrvatskog jezika bio je neophodan za većinu korisnika.

Sada otkada je hrvatski jezik dostupan na official Global Developer ROM-u stvarno ne vidim razloga zašto ga koristiti kada na official ROM-u od Xiaomi-a  imaš sve isto + OTA update svaki petak.

Developer ROM se ažurira svaki petak i ima sve najnovije značajke i security patcheve za razliku od Stable ROM-a koji se updata svakih 2-3 mjeseca.

Xiaomi MIX 6/256GB 24K Gold Special Edition +Xiaomi Redmi 3S + Mi Wifi Router + Mi Band 2 - MIUI Super Moderator
8 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

A i od updatea 8.2.1.0 i global stable rom ima hrvatski jezil S time da sam se ja preporodio nakon prelaska sa beta na stable rom. Hladno ide do 2 sata vise SOT-a.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Stigao fix...
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
@Cromaki

Je da, onda mi global dev. zaključa bootloader pa kad hoću neki custom rom onda ponovo unlock !!!
Sa Eu je to riješeno i imaš sve, a razlika skoro nikakva u odnosu na global minus kineske aplikacije.

0 0 hvala 0
8 godina
Xiaomi Mi5

Stigao Nougat s 8.2.2.0, dobio hrvatski jezik napokon.

Mene zanima jedno samo, kako da "otkrijem" ostale poruke bez otvaranja kad ih ima vise, ako razumijete sta hocu reci..

I na lockscreenu i ovako kad spustim status traku pa npr. imam 3 poruke od Pere Perića no ne mogu prstom onako spustiti, ima li to negdje u opcijama da se namjesti ili? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RenyDB kaže...

Mene zanima jedno samo, kako da "otkrijem" ostale poruke bez otvaranja kad ih ima vise, ako razumijete sta hocu reci..

I na lockscreenu i ovako kad spustim status traku pa npr. imam 3 poruke od Pere Perića no ne mogu prstom onako spustiti, ima li to negdje u opcijama da se namjesti ili? 

E to i mene zanima. Tražim to već duže vrijeme i sve si kontam da je nemoguće na miui-u. Iritanto je baš!

BF Nick: Xtreme_Switch
8 godina
neaktivan

Otvoris sa tri prsta umjesto sa jednim, i ide ko mlijeko

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.4.2017 22:14 (pajaro19).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

Nisam probao s tri prsta, al dva prsta staviš na notifikaciju i razmakneš ih kao da zumiraš u galeriji (pinch in)

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Tri prsta provjereno rade, barem ja tako od prvog dana

0 0 hvala 0
8 godina
Xiaomi Mi5

Aha, evo upravo testirao, na zakljucanom zaslonu definitivno ne mogu spustit nista nego se prikaze samo jedna poruka ( zadnja ) a dok je otkljucan, jednostavno s dva prsta spustis i pokazu se sve.

Znaci nema potrebe za tzv. "pinch in" niti s tri prsta ( sto je ustvari screenshot ko ima to u opcijama ) , sve u svemu eto sve sam bio pokusavao no ne bih se nikako sjetio za spustanje s dva prsta.. hvala :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Da na lockscreenu ne mozes prosirit obavijest tako, jedino u status baru mozes a ja sa ovom temom koju koristim trenutno cak ni obavijesti na lockscreenu nemam, prelose.. na lineage i rr romu je to brutalno, mozes si prosirit i odma odgovorit na poruku ili mail direkt iz lockscreena, na miui sam se vratio jedino zbog bolje kamere
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

Čisto me zanima pa da bacimo mali poll, koju verziju softvera imate na vašem Mi5 uređaju 

9 MIUI Global Stable
5 MIUI Global Dev
1 MIUI China Stable
1 MIUI China Dev
6 Xiaomi.eu Dev
1 Xiaomi.eu Stable
1 LineageOS
0 RR
0 Ostali?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
@domac5
Pa ima onaj miui 8 stock apps collection pa si samo skines kameru ali neznam dal to funkcionira na ostalim romovima...ili uopce nije do toga?
http://en.miui.com/thread-563883-1-1.html
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Motorino kaže...
@domac5
Pa ima onaj miui 8 stock apps collection pa si samo skines kameru ali neznam dal to funkcionira na ostalim romovima...ili uopce nije do toga?
http://en.miui.com/thread-563883-1-1.html

Mislim da mora bit framework i još neke lib i slično datoteke u system-u da bi šljakalo, al ni tad nije garancija. 

8 godina
neaktivan

Ja sam presao sa Beta na Stable. Mislim da je vecina na stable/beta kombinaciji.

I da, bilo bi dobro da se moze u lockscreenu procitat obavijest, to nisam nigdje naisao.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.4.2017 8:16 (pajaro19).
14 godina
Xiaomi Mi5

Ekipa jel istina da je straznji dio od stakla na 32gb modelu. Meni izgleda kao plastika. 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ivan_cno kaže...

Ekipa jel istina da je straznji dio od stakla na 32gb modelu. Meni izgleda kao plastika. 

Ima i od plastike i od stakla .

10 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

Upravo i ja radim update nakon što sam prebacio na India, baš me zanima šta je novoga na 8.2.2.0 global. Kako ste zadovoljni vi koji ste na njemu?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
J1mCarrey kaže...

Upravo i ja radim update nakon što sam prebacio na India, baš me zanima šta je novoga na 8.2.2.0 global. Kako ste zadovoljni vi koji ste na njemu?

Meni je sve isto, samo je popravljen "waiting for wifi" u play storeu.

10 godina
neaktivan

Baterija, brzina isto? Nadao sam se možda tu nekim poboljšanjima. Jako sporo mi skida, možda do sutra bude :)

EDIT: Ja prelazim sa 8.1.2.0 verzije, nisam to napisao gore.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.4.2017 21:31 (J1mCarrey).
8 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

Cisto ovako informativno, koliko SOT-a uhvatite na global stable?

0 0 hvala 0
14 godina

Mislim curi naručiti zlatnu verziju sa geekbuyinga, ili minideal kakva su iskustva sad u zadnje vrijeme. Ovo je sa hongkong warehouse-a.  Oko 1659 kn + pdv= cca 2100.

Edit, našao sam i minideal ponudu valjda eu.

Može i na pp da ne spamam temu. Hvala

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.4.2017 22:52 (Ivan_cno).
8 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
14 godina
pajaro19 kaže...

Nema, već sam gledao u dolasku dostupnost 11.4 vjerojatno ih nisu ni nabavili :D

14 godina
Sto se sot-a tice na global stable tesko preko 5h sad, nemam pojma zasto jer sam imao bez beda 6-6,5h a par puta cak 8h sot u jednom danu od 7 ujutro do 11 navecer... na resurrection romu mi je takav sot bio nes sasvim normalno.. nekaj tu ne valja s tim miui, skoro 3h mi je sustav android aktivno, pri vrhu biometrics proces neki vjerujem da ima veze sa senzorom za otiske ali mi nema smisla da stalno radi u pozadini kad svejedno tipku moram pritisnut da bi se otkljucao dok na mobitelima sa okruglim senzorom na zadnjoj strani uredaja rade tako da se samo dodirne i mob se otkljuca pa mogu razumijet kod takvih da je taj proces non stop ukljucen.. ali ovdje mi to nema logike jer se mob ne otkljucava ako samo dodirnem senzor
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

I meni na cusotm EU SOT slabije zadnjih par ROM-ova... u biti sve od nadogradnje na nougat

najbolji je bio 6.11.3, po 6h sot-a i više, sada je to nedostižno

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Motorino kaže...
J1mCarrey kaže...

Meni je sve isto, samo je popravljen "waiting for wifi" u play storeu.

Meni se čini dosta brži, štoviše siguran sam da je brži. Prije mi je bio na Antutu 104 400 sada je 121 400. Za bateriju još ne znam, vidit ću nakon par dana korištenja.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice