Xiaomi Max

poruka: 229
|
čitano: 60.049
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Xiaomi Max

Uzmi ga,odlican mob,neces pozaliti,kamera je solidna,tj vrlo dobra po meni.

Stavis ga na MIUI8 a dobit ce i android novi update negdje u Q1 2017.

2 0 hvala 1
8 godina
neaktivan
Xiaomi Max

Uzeo sam Xiaomi Mi Max 3GB RAM, 64GB, sa honorbuya, došao je za 4 dana iz Italije.

Uz njega sam uzeo masku i kaljeno staklo, te quick charger.

Mobitel je odličan, odmah sam napravio novi update, MIUI8 ima dosta novosti i super je. Dobio sam mobitel bez kineskih aplikacija i gluposti, odmah je bio Play Store instaliran i hrpa ostalih korisnih stvari.

Kamera je solidna, i prednja i zadnja. Naravno da ne može biti kao pravi fotić ali je impresivno za jedan ovakav mobitel... racunalo.com je napravio review sa hrpom fotki i snimljenim videom i meni je bilo dovoljno dobro što sam vidio

Ako nekome smeta što je "prevelik" ima One-Handed Mode gdje sve možete raditi jednom rukom (može se podesiti i za ljevaka i dešnjaka), tako da se veličina ekrana prilagodi na 3,5; 4, ili 4,5 inča.

Meni je odličan kakav je tako da ne koristim one handed mode, upravo zbog veličine i izabrao taj mobitel.

Za sada sve pohvale, nemam zamjerki... da ne dužim puno, ima dosta reviewa na internetu i tips 'n' tricks za Xiami Max na youtube-u ako nekoga zanima više. Isplati se pogledati ako ste ozbiljno zagrizli za ovaj uređaj.

Slobodno pitajte ako vas nešto zanima.

Toplo preporučujem!

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
Re: Xiaomi Max

Pozdrav,

možeš fotkati kako ti kaljeno satklo izgleda na mobu. Razmišljao sam o kupovini istog, ali su iskustva ljudi po forumima podvojena...ima modela koji ne idu od ruba do rubu do nekih točkica koje se vide kad ekran nije upaljen.

Hvala unaprijed!

14 godina
neaktivan
Xiaomi Max

Ovaj ti jedini ide od ruba do ruba i pokrije ti cijelu prednju stranu tako da nema onaj napuhani efekt na rubovima

http://www.ebay.com/itm/311633726254?_trksid=p2060353.m2748.l2649&var=610565464514&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

ima zato te točkice i rainbow efekt na sredini kad je ugašen ekran, meni osobno ne smeta jer ne gledam u ekran dok je ugašen. Kad je upaljen one se ni ne vide

zadovoljan sam, sve one plastične folije su u roku od par dana bile izgrebane, ovdje je barem ekran čist kak spada, opcija ti je to ili na golo...

Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina

OK, hvala.

Jel može koja fotka kad je ugašen? Zanima me kako to izgleda...Unaprijed hvala!

13 godina
juwa kaže...

Ovaj ti jedini ide od ruba do ruba i pokrije ti cijelu prednju stranu tako da nema onaj napuhani efekt na rubovima

http://www.ebay.com/itm/311633726254?_trksid=p2060353.m2748.l2649&var=610565464514&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

ima zato te točkice i rainbow efekt na sredini kad je ugašen ekran, meni osobno ne smeta jer ne gledam u ekran dok je ugašen. Kad je upaljen one se ni ne vide

zadovoljan sam, sve one plastične folije su u roku od par dana bile izgrebane, ovdje je barem ekran čist kak spada, opcija ti je to ili na golo...

Hvala, baš sam u potrazi za zaštitom za ekran.

Ako ti nije problem možeš slikati te točkice i rainbow efekt, kako to izgleda u stvarnosti. 

14 godina
neaktivan
Xiaomi Max

evo točkice

rainbow efekt nemogu pogodit, vidi se pod određenim kutem ali ne preko kamere :D  guglaj, možda je netko uspio

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
juwa kaže...

rainbow efekt nemogu pogodit, vidi se pod određenim kutem ali ne preko kamere :D  guglaj, možda je netko uspio

Našao sam, nije to tako strašno.

Thnx

11 godina

@ juwa -  Hvala!

@Tiby - može link?

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.1.2017 15:08 (mo75).
8 godina
Dvoumim se između Max-a i RN4.
Ima netko prijedlog ?

0 0 hvala 0
13 godina
mo75 kaže...

@Tiby - može link?

Googlaj raibowefekt i odaberi picture, svašta ti izbaci ali imaš sliku s ekranom od mobitela s duginim bojama (gledano pod određenim kutom i zelena prevladava).

edit:gogo222 ako imaš veliku šaku uzimaj maxa i ako ti treba veliki display, osobno sam se preporodio jer mogu pisati sms bez brisanja nakon 2 slova jer sam stisnuo krivo slovo ili broj.

bdw nije max toliko širok koliko je dugačak.

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.1.2017 15:05 (Tiby).
8 godina
Nemam neku veliku šaku ali probao sam ga i super mi je.
Definitivno kupujem.

1 0 hvala 0
8 godina
@Tiby

Hvala, nego reci koji si case uzeo ?
13 godina
Gogo222 kaže...
@Tiby

Hvala, nego reci koji si case uzeo ?

Ipaky s ebay, dobiješ silikonsku maskicu koja je pomalo hrapava s zadnje strane + zaštitni okvir za stranice u slučaju pada.

Osobno sam prezadovoljan.

http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-2016-iPaky-Hybrid-Shockproof-Hard-Bumper-TPU-Case-Cover-For-Xiaomi-Mi-Max-/222201878260?var=&hash=item33bc4396f4:m:mCPcY4VfCq_xb1y86-TSrBQ

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.2.2017 10:43 (Tiby).
8 godina
@Tiby

Izgleda hebeno, btw koji rom imaš gore i jesi li otkčjučao bootloader ?
8 godina
Koji je točno rom bio sa Hoborvuy-a ? Jesi otključavao bootloader ?
Ja sam sa Mi4c dobio eu stable 7.2.4.0. Hvala i pozdrav
Btw. moj je na putu :)
8 godina
neaktivan

Pozdrav,

evo šaljem sliku sa kaljenim staklom i ugašenim ekranom...

nije baš dobro ispala fotka, prijatelj je slikao dok smo na poslu...

Zanemarite što je malo zamuljan, igram igre cijeli dan danas i prčkam po njemu :D

16 godina
Xiaomi Max

Odakle naručiti da stigne što prije, i gdje je najpovoljnije trenutno?

Bit će!
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2017 15:48 (unique83).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
moderator

Sa Honorbuy-a dolazi za 3 dana DHL-om (barem meni svaki put)

http://www.honorbuy.com/110-xiaomi-max

Želite zaraditi dok kupujete preko interneta? Registrirajte se. http://bit.ly/mcashback
8 godina
Evo stigao i moj :) uplaćen u utorak u 11h i stigao u četvrtak oko 14h sa Honorbuy-a.
Mob je prebrutalan, gore je global stable 8.1.6.0 i radi odlično. Poklon je i soft silicon case, 2/16 verzija meni dosta.
Display jako dobar, čak mi se čini da mob nije prevelik za every day use.

1 0 hvala 0
16 godina
Xiaomi Max

Stiže mob...ali nije mi nimalo jasan ovaj DHL...slika sve govori. Čemu toliko šetanje paketa?

Bit će!
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
Šta ima veze kad stiže za 2-3 dana ?
16 godina

Ma nema veze što se mene tiče...ali mi nije uopće jasno čemu tolika šetnja. Očito DHL ima čudan proces obrade pošiljki, jer ovo je apsolutno nelogično.

Bit će!
15 godina
moderator
unique83 kaže...

Stiže mob...ali nije mi nimalo jasan ovaj DHL...slika sve govori. Čemu toliko šetanje paketa?

Identična situacija bila s mojim Redmi 4 Prime.

Do sad sam bio uvjeren da su zabunom poslali u DE.

Želite zaraditi dok kupujete preko interneta? Registrirajte se. http://bit.ly/mcashback
7 godina
neaktivan

Pozdrav,

da li na mobitelu imaš hrvatsk ijezik

7 godina
neaktivan
Gogo222 kaže...
Evo stigao i moj :) uplaćen u utorak u 11h i stigao u četvrtak oko 14h sa Honorbuy-a.
Mob je prebrutalan, gore je global stable 8.1.6.0 i radi odlično. Poklon je i soft silicon case, 2/16 verzija meni dosta.
Display jako dobar, čak mi se čini da mob nije prevelik za every day use.

Pozdrav,

da li na mobitelu imaš hrvatsk ijezik

8 godina
@Kizo8

Imaš ako staviš global developer ili eu. rom ili AOSP CM, RR, Lineageos...

14 godina
neaktivan
juwa kaže...

ok, kaljeno staklo je must have za ovaj mob, jučer sam prilikom saginjanja čuo krc u džepu i molio boga da je kičma

kaljeno staklo popucalo na rubovima i po sredini, ekran čitav.

ne znam što bi bilo da sam imao foliju 

16 godina
Xiaomi Max

Pozdrav, kupio sam curi ovaj mob, na njemu je MIUI 8 Global 7.2.16 beta. Jel' to može tako ostati ili bi bilo bolje staviti neki drugi rom. 

I kako rootati taj mob?

Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
@dejo6

To je najnoviji global beta rom.
Ne diraj ništa, pošalji zahtjev za unlock bootloadera.
Sve imaš na webu.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice