Xiaomi Hongmi (Red Rice) WCDMA 3G - review

poruka: 1.242
|
čitano: 283.273
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Xiaomi Hongmi (Red Rice) WCDMA 3G - review

u procesoru {#}

13 godina
TomekK kaže...

u procesoru {#}

Koji je bolji :)

17 godina

Mali trol... :-D

Pogledati da je Hongmi iz 2013. godine, a Hongmi 1S iz 2014. Mudrome dosta.

Basic je osnovna verzija i najeftinija opcija,

TF solution ti je sa dodatkom microsd kartice,

i još imaš verziju sa "kožnom zaštitom" za mobitel.

magistar prava
13 godina

Nemoj ga zbunjivat s verzijama :) Isti je mobitel, razlika je jedino u dodatnoj opremi

14 godina

Vi koji imate 1S; da li bi ga preporučili za kupnju u tom cjenovnom rangu?

0 0 hvala 0
15 godina
Janer kaže...

Vi koji imate 1S; da li bi ga preporučili za kupnju u tom cjenovnom rangu?

apsolutno da {#}

14 godina

Ako ti nije problem, možeš li mi reći koje si još kineze imao ili su ti prošli kroz ruke a od kojih ti se 1S pokazao kao bolji.

0 0 hvala 0
15 godina
Janer kaže...

Ako ti nije problem, možeš li mi reći koje si još kineze imao ili su ti prošli kroz ruke a od kojih ti se 1S pokazao kao bolji.

nisam imao "kineze" ali sam imao s3 te mi se 1s cini klasu bolji 

14 godina

Pa eto, dao si mi još bolji primjer nego sam očekivao. Hvala!

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.6.2014 11:55 (Janer).

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pozzz raja

korisnik sam ove zvjerke od telefona vec mjesec dana i mogu samo da kazem da sam prezadovoljan ovim telefonom posle koristenja iphona 4S.

zelio bi da vam preporucim najeftiniju stranicu za narucivanje xiaomi 1S 

http://www.minideal.net/original-xiaomi-hongmi-red-rice-1s-dual-sim-wcdma-quad-core-smartphone-with-4-7inch-screen.html

1 0 hvala 0
15 godina

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pozdrav. Zanima me koji ROM vi trenutno imate gore na na hongmiju? (prva verzija)

e.BugaTeam @ebugateam.vacau.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pozz raja 

mogu li zamoliti nekog da odvoji malo vremena i napravi za nas koji nismo upuceni u konfigurisanje tel. mali tutorial clip kako da postavimo novi MIUI. {#}

P.S, znam da sve imam na ovom forumu,,,,al puno mi je lakse i sigurnije kad gledam clip.{#}

0 0 hvala 0
15 godina
loxem kaže...

Pozz raja 

mogu li zamoliti nekog da odvoji malo vremena i napravi za nas koji nismo upuceni u konfigurisanje tel. mali tutorial clip kako da postavimo novi MIUI. {#}

P.S, znam da sve imam na ovom forumu,,,,al puno mi je lakse i sigurnije kad gledam clip.{#}

Evo ti za install recoverija

- kombiniraj tutorial + ovaj video, i pazi koji recovery skidaš. Tebi treba WCDMA - prvi na listi.

Ovo ti je za rom (ne miui) al je postupak isti

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.6.2014 18:05 (SolidSnakeCRO).
16 godina
neaktivan

Hvala na prijedlogu ali koliko vidim to je obični android. Mene bi interesiralo za MIUI jer sam poprilično zbog njega i kupio taj mobitel.

e.BugaTeam @ebugateam.vacau.com
13 godina
Fixcar kaže...

Hvala na prijedlogu ali koliko vidim to je obični android. Mene bi interesiralo za MIUI jer sam poprilično zbog njega i kupio taj mobitel.

Stavi zadnju verziju MIUI-a, s xiaomi.eu stranice, i miran to je to, nema tu previse kombiniranja jer kernel source nije dostupan pa ni developeri nemaju sta raditi kako spada..

A i slaze se s tobom, Xiaomi se ne kupuje da se na njega stavi Sony launcher ili tako nesto, doslovno osakatiš MIUI telefon, po meni grijeh..

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
13 godina

Sta je bolje xiaomi 1s ili iocean x7 hd? Iskustva...

Narucit cu s to2c.com-a mob, rootan, zanima me koja verzija operativnog sustava dolazi s njim?

Pozdrav

0 0 hvala 0
13 godina

Kazu o ukusima se ne raspravlja, ali iskreno, Snapdragon je Snapdragon, ja bih prije isao na Hogmija 1S, jer po meni je bolji usudim se reci cak mozda i u svakom segmentu nego iOcean.. 

Iocean je MTK6582 koji je slabiji nego MTK koji je u obicnom Hongmiju, video snimanje na 1S je 1080p, na X7 720p, itd.. Pametnom dosta.. Izbor je na tebi.. ;)

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
13 godina
Ajd fala ti, ma odluka je pala ranije a mob mi se stvarno čini best bus za ove pare. Samo me jos zanima ovaj os, hoće li ga odma tribat minjat ili ne

0 0 hvala 0
13 godina

Moja preporuka svima, pa tako i tebi, cim ga dobijes, flashas iznova ROM, zadnji ponuđeni hoces sluzbeni hoces multilanguage, (prevelike rezlike nema, na multiju su ubaceni vise manje svi svijetski jezici, i izbacene neke od aplikacija), rotas ga i pobrises sve nepotrebno i uzivas u koristenju mobitela jos dugo dugo dugo.. :)

Ne vjerujem kinezicima tima koji preprodaju toliko i u to sto mi oni flashaju, pogotovo nakon onih shema sa star mobitelima sto su instalirane apk koje sve tvoje podatke prosljedjuju na servere u kini, ovako kad sam napravis cistu instalaciju da cisca ne moze biti, najsigurniji si, a i najzadovoljniji.. Al o svemu tome kad mob ti stigne, i root nemoj placati, to je posao od 30 sec, isto tako i flashanje, sve skupa da mob naredis od-do, ap-tap ili kako god hoces nazvati to, ti je posao od svega 30 min max ako ne znas sta radis i pocetnik si pa moras lagano ici korak po korak..

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.6.2014 22:20 (majdo).
13 godina

Sta nisi siguran u njih?,tih 3 $ rootanja mi ne znaci nista, pogotovo ako me rjese muka jer nikad se nisan bavija s tim(jedan od razloga kupovanja od njih je cijena i mogucnost rootanja, s tim da cu i ovu katricu od 16 gb uzet)

0 0 hvala 0
13 godina

Pa gle, moja instalacija je moja instalacija, i znam tocno sta sam stavio, i vise vjerujem sebi nego njima.. Previse sam skeptican prema preprodavacima i tome sto oni nakrkaju aplikacija na mob, plus ako ti stize s to2c, racunaj da ces imati njihovu verziju multilanguage roma, ona ima oznaku 29.0 ili tako nesto ako se ne varam, to je sto su oni sklepali pa isporucuju ljudima s tim romom mob.. U suštini je to ista stvar kao i ovaj s en.miui ili xiaomi.eu stranice samo starija verzija i nisam siguran podrzava li update, ali opet napominjem meni je draze cistu instalaciju odraditi i u tom slucaju zapravo sam ja jedini koji je nesto cackao po mobu..

Tih 3$ je po meni bacanje novaca, jer rotanje je proces jednak crtanju paralelnih linija, jedno kad ti netko objasni to ide ko od šale.. U krajnju ruku kad mob stine, pitat ces tu sve sto te zanima i vjerujem da svi korisnici ce ti drage volje pomoci da se sto prije snadjes i uzivas u mobitelu.. ;)

13 godina

Evo vidim da je na xiaomishopu sad cijena 170 $

http://www.xiaomishop.com/100-xiaomi-hongmi-redmi-1s-quad-core-1-6ghz-8gb-wcdma-black.htmlcim 

Ako narucim s ove stranice s ovim najeftinijim shippingom(20 $) hoće li mi naplatiti PDV, znam da je s to2.com ta mogućnost postoji, a ovdje?

0 0 hvala 0
13 godina

Ako odaberes slanje s "kartice" EU direct, tada ti stize s Europskog slkadista, i tu je postarina nesto visa, 48$, znaci sve skupa te telefon izadje u tom slucaju 217,99$, nema placanja PDV-a i mob je kod tebe u rukamaza 3-5 dana max..

13 godina

Ipak mi je to velika razlika jer mi nije prisa velika za mobitel dobit, ipak cu s to2.com-a :) 

Veceras narucujem svima fala na pomoći, kad dođe, opet cemo se cut :)

0 0 hvala 0
15 godina
majdo kaže...

Ako odaberes slanje s "kartice" EU direct, tada ti stize s Europskog slkadista, i tu je postarina nesto visa, 48$, znaci sve skupa te telefon izadje u tom slucaju 217,99$, nema placanja PDV-a i mob je kod tebe u rukamaza 3-5 dana max..

i imas garanciju u europi

12 godina

koristi li netko multi verziju roma?ima li bugova?

0 0 hvala 0
13 godina

Ista je kao i obicna, jer za Hogmi postoji samo stable verzija, samo su obrisane neke od apk, i ubaceni vise manje svi svjetski jezici.. 

11 godina
neaktivan
SolidSnakeCRO kaže...

Evo ti za install recoverija

- kombiniraj tutorial + ovaj video, i pazi koji recovery skidaš. Tebi treba WCDMA - prvi na listi.

Ovo ti je za rom (ne miui) al je postupak isti

hvala drug...{#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice