Xiaomi Hongmi (Red Rice) WCDMA 3G - review

poruka: 1.242
|
čitano: 283.269
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Xiaomi Hongmi (Red Rice) WCDMA 3G - review
ja il sam glup ta opcija nema kod mene.... kak
av sistem?? mb ne vibrira ni kad me se zove. u factoryu mi o avetno gresku jsvi kad pro am neki rom install.. krene i jaci gresku..
R33mba#2892
15 godina
ne jer na to ne nadjem.. pod setting batgery nema ni slicno nista,a mb ne vibrira ni na poziv..
R33mba#2892
16 godina
Fixcar kaže...

Pozdrav planiram si kupiti Xiaomijeve slušalice za svoj hongmi. Je li netko naručio ili zna gdje da ih kupim da budem siguran da ne dobim kopiju?
LP 

Ja sam kupio te slušalice ovdje. Prije nego li sam se odlučio za kupnju čitao sam dosta na net-u o tim slušalicama i vidio da su izrazito kvalitetne za svoju cijenu. Naravno, kako postoje i kopije tražio sam i pouzdanog prodavača. Slobodno naruči sa ove stranice koju sam stavio. Slušalice su vrhunske izrade a kvaliteta zvuka je preodlična. Daljinski upravljač radi bez problema na Galaxy S4. Mislim da su te slušalice najbolje što možeš kupiti za tako malo novaca. Ukratko, ja sam oduševljen! Meni su stigle za točno 10 dana nakon što sam ih naručio.

Scorp21
11 godina
neaktivan
R3nchi kaže...
ja il sam glup ta opcija nema kod mene.... kak
av sistem?? mb ne vibrira ni kad me se zove. u factoryu mi o avetno gresku jsvi kad pro am neki rom install.. krene i jaci gresku..

Dakle ides do Foldera "System", nalazi ti se na "desktopu", jedino ako nisi nesto mijenjao, u System imas ikonicu applikacije Security i tad ti pise ili "Power" ili "Battery", klikni na nju pa idi na Battery configuration, zatim stisni "add configuration" i imat ces ove opcije na koje te kolega navodi.

Sta se tice tipkovnice dali si izbriso iz Root njegovu original tipkovnicu kad si mozda mijenjao ili instalirao neku verzije svoje?

Hong / RedMi 1 - Hong / RedMi 1S
11 godina
neaktivan
Scorp21 kaže...
Fixcar kaže...

Pozdrav planiram si kupiti Xiaomijeve slušalice za svoj hongmi. Je li netko naručio ili zna gdje da ih kupim da budem siguran da ne dobim kopiju?
LP 

Ja sam kupio te slušalice ovdje. Prije nego li sam se odlučio za kupnju čitao sam dosta na net-u o tim slušalicama i vidio da su izrazito kvalitetne za svoju cijenu. Naravno, kako postoje i kopije tražio sam i pouzdanog prodavača. Slobodno naruči sa ove stranice koju sam stavio. Slušalice su vrhunske izrade a kvaliteta zvuka je preodlična. Daljinski upravljač radi bez problema na Galaxy S4. Mislim da su te slušalice najbolje što možeš kupiti za tako malo novaca. Ukratko, ja sam oduševljen! Meni su stigle za točno 10 dana nakon što sam ih naručio.

Dali su sluske teske, tipa dali bi mogao trcati sa njima a da ne ispadaju iz uha, jer vidim ove metalne dijelove?

13 godina

Koliko su te izasle ukupno s postarinom?

Ekipa: Ukoliko vas ima registriranih na en.miui forumu i imate 3 min slobodnog vremena, bio bih zahvalan svima koji bi podrzali, ocijenili i komentirali moj REVIEW na istom forumu koji je dio "nagradne igre" da probam i ja nesto osvojiti ako se bude dalo.. ;)

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.6.2014 22:33 (majdo).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Pasko505 kaže...

Dali su sluske teske, tipa dali bi mogao trcati sa njima a da ne ispadaju iz uha, jer vidim ove metalne dijelove?

Ne treba te težina zabrinjavati jer imaju samo 11g, dok npr. originalne slušalice koje su od plastike od Samsung Galaxy S4 imaju 13g. Meni te slušalice od Samsunga nisu odgovarale pri trčanju jer je ona plastika na koju se natakne guma što ide u uho dosta debela pa i kad stavim najmanji nastavak ispada mi iz uha a i nakon dužeg vremena nošenja zaboli uho. Ove Xiaomi Piston imaju tu plastiku dosta užu i tako nisam morao ovaj puta uzimati najmanji nastavak za uho već mi i srednji odgovara. Uz 3 para tih nastavaka što su u kutiji sa slušalicama ja sam dobio još 3 drugačijih para van kutije tako sam sam se ugodno iznenadio.

Meni ove Xiaomi Piston ne ispadaju pri trčanju a i ako ti imalo budu ispadale možeš ih nositi kao dolje na slici jer im je kabel dosta savitljiv.

Edit: izašle su me oko 182 kn. Poštarina je besplatna.

Edit: slušalice su teške 12g a ne 11g kako sam gore napisao - fulao tipku dok sam pisao :)

Scorp21
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.6.2014 14:38 (Scorp21).
15 godina

moze preporuka neke tipkovnice za hongmi 1s, bitno je da sadrzi emoji i dali netko zna kako flashati tipkovnicu od xperie z1 na hongmi 1s, kada sam pokusao preko recoverya javlja error: signature verification failed

0 0 hvala 0
14 godina

za Xperia tipkovnicu probaj pogledaj ovdje: http://en.miui.com/thread-12284-1-1.html iako je to meni osobno najgora tipkovnica, inače koristim Smart Keyboard Pro s HTC skinom.

Također majdo, odličan review na forumu :)

Samo bi zamolio ako tamo komentirate, komentirajte na engleskom jel će vam maknuti post.

Slobodno me dodajte na friend listu na miui forumu pod nickom Manwex, rado ću vam dati rating na post i nabacit favorite :)

Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan

Koristim Multiling tipkovnicu, zadovoljna sam, ali je u zadnjih par verzija počela gurati neke oglase.

0 0 hvala 0
13 godina

Google tipkovnica i nema oglasa, nema nikakvih budalastina, radi perfektno.. 

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
15 godina

Koristim je trenutno ali nemam podrzane sve emoji-e.

13 godina
Scorp21 kaže...
Pasko505 kaže...

Ne treba te težina zabrinjavati jer imaju samo 11g, dok npr. originalne slušalice koje su od plastike od Samsung Galaxy S4 imaju 13g. Meni te slušalice od Samsunga nisu odgovarale pri trčanju jer je ona plastika na koju se natakne guma što ide u uho dosta debela pa i kad stavim najmanji nastavak ispada mi iz uha a i nakon dužeg vremena nošenja zaboli uho. Ove Xiaomi Piston imaju tu plastiku dosta užu i tako nisam morao ovaj puta uzimati najmanji nastavak za uho već mi i srednji odgovara. Uz 3 para tih nastavaka što su u kutiji sa slušalicama ja sam dobio još 3 drugačijih para van kutije tako sam sam se ugodno iznenadio.

Meni ove Xiaomi Piston ne ispadaju pri trčanju a i ako ti imalo budu ispadale možeš ih nositi kao dolje na slici jer im je kabel dosta savitljiv.

Edit: izašle su me oko 182 kn. Poštarina je besplatna.

Ja kupio nedavno na Merimobiles, 20$. Piše gore da imaju masu od 12g, te sam ja dobio, original su prema svim opisima na netu koje sam našao. Mislim da su starije (srebrne) bile 11g. Jesi i provjerio da si original dobio?

Ne znam da li još imaju po toj cijeni, tad su imali akciju na to i powerbank. 

17 godina

Ljudine, gdje je sada najjeftiniji Hongmi 1S?

magistar prava
11 godina
neaktivan
Korny1603987 kaže...

Ljudine, gdje je sada najjeftiniji Hongmi 1S?

Usporedi sta ti odgovara, mislim da su to najpovoljniji, vidi tko ti sta jos poklanja uz mob.

http://www.minideal.net/cell-phone/brand-cell-phone/xiaomi-smartphone.html

http://www.to2c.com/xiaomi-phone/xiaomi-phone.html

14 godina
Scorp21 kaže...
Fixcar kaže...

LP 

Sada tek vidim da si kupio ove slušalice.
Možeš li molim te pogledati na kutiji koja masa piše?
Original su 12g, a vidim da na linku tvom piše 11g.

Također molim te fotografiraju kutiju u kojoj su došle te je li kutija mirisala na čokoladu?
Tj. miriše li ovo u čemu su bile zapakovane?

Ove mi djeluju kao jako dobar fake. 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || Xiaomi MI3 user ||
16 godina
sudy_freak kaže...

Također molim te fotografiraju kutiju u kojoj su došle te je li kutija mirisala na čokoladu?

Sry, ja sam fulao tipke dok sam pisao težinu. Nisu 11g već 12g (vidi sliku).

Upravo sam otvorio kutiju i kada pomirišem više mi miriše na čokoladu nego na plastiku :) to nisam ni skužio dok nisi napisao

Scorp21
17 godina

e ovako, jucer sam dobio mobitel, i sinoc mi se se odjedjom sam restartao, kontam nesto mu sunio, nov je, bio sinoc na punjacu bez problema sve jutros u krevetu supam nesto opet reset, poslje toga jos 2 puta jednostavno se u sred rada restarta i to je to, ukucam pin na jednoj kartici, druga nema pin i on nastavi normlano raditi. Jel netko zna u cemu je problem, 1s je u pitanju, miui JHCCNBD24.0

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

zna li netko kakav je ovaj novi update 15.0.0 stabilno izdanje da li se isplati ažurirati

0 0 hvala 0
13 godina
sudy_freak kaže...
Scorp21 kaže...
Fixcar kaže...

LP 

Ostalo mi nešto dolara na PayPalu pa si ubo ovo. S obzirom na cijenu, vjerojatno fejk (iako ovi s Focala tvrde da su original), ali bolje da sam spiska pare na to nego na neku igru na Steam sale koju nikad neću zaigrat :)

11 godina
neaktivan
goodye kaže...

e ovako, jucer sam dobio mobitel, i sinoc mi se se odjedjom sam restartao, kontam nesto mu sunio, nov je, bio sinoc na punjacu bez problema sve jutros u krevetu supam nesto opet reset, poslje toga jos 2 puta jednostavno se u sred rada restarta i to je to, ukucam pin na jednoj kartici, druga nema pin i on nastavi normlano raditi. Jel netko zna u cemu je problem, 1s je u pitanju, miui JHCCNBD24.0

Hmmm... malo je cudno, gdje si ga kupio?

15 godina

citao sam po xiaomi.eu forumu znaci nisam jedini kojem se dogada da se baterija trosi brzo, a kako ne dobivamo tjedne updateove iz miui-a ima li tko kakvo drugo rjesenje?

0 0 hvala 0
13 godina
Grom kaže...

citao sam po xiaomi.eu forumu znaci nisam jedini kojem se dogada da se baterija trosi brzo, a kako ne dobivamo tjedne updateove iz miui-a ima li tko kakvo drugo rjesenje?

Instaliraj wakelock detector, cpu spy a mozes i gsam battery monitor, i vidjet ces sta ti te aplikacije pokazuju sto je uzrok nemilog trosenja baterije.. Ako je neka od stock aplikacija, odmah je obrises i to je to..

Lista apk koje su sigurne za obrisati je:

1. Xiaomi sync
2. Magic smoke wallpaper
3. Feedback
4. Assist
5. Weather provider
6. Weather
6.Transfer
7. Tags
8. Readme
9. PonPon Tile
10. Payment service
11. Mail
12. Market
13. Google Piny Input
14. Baidu input

Recimo kod mene na MI3 je weather app pravila probleme i cjedila bateriju ajme, sada sam postigo da za 8 sati standbya mob potrosi ili nista, ili 1% max..

15 godina

kad ga to testiram? jel mogu kad napunim mobitel na 100% i onda ga restartam te ispraznim bateriju pa vidim sto najvise trosi?

edit: cini mi se da se mobitel nekako prebrzo napuni, dali moze biti do punjaca?

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.6.2014 21:51 (Grom).
13 godina

Dap, napunis ga do kraja, pokrenes aplikacije, izadjes iz njih, i pred kraj same baterije ili sutra ujutro vec mozes upaliti i pogledati sta kaze sta ga je budilo za vrijeme deep sleep-a ako ga je ista budilo..

Nije iskljuceno i da je do punjaca, ukoliko ne puni kvalitetno, moze i zato biti da se brze prazni.. Svasta je moguce..

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.6.2014 21:55 (majdo).
15 godina

Budem pokusao to a evo idem naci drugi punjac pa cu vidit da nije do njega, jer sam dobio neki uz mobitel ali samo usb kabel i uzeo sam neki adapter neznam ni sam kakav je haha

17 godina
Pasko505 kaže...
goodye kaže...

Hmmm... malo je cudno, gdje si ga kupio?

na to2c.com provjerio sam imei na xiaomi stranici i ok je, ali kada sam htio u aparatu vidjeti imei izbacio mi je invalid imei error. Posto mi je multilanguage sustav gore sada cu probati restore na orginal.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
15 godina

zanima me da li je netko naručivao sa ove stranice,jel to genuine ili ?

http://www.xiaomiworld.com/

našao sam i ovo : http://www.banggood.com/Xiaomi-Hongmi-1S-4_7-inch-1GB-RAM-Snapdragon-400-Quad-core-Smartphone-p-928242.html

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.6.2014 19:59 (TomekK).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Update :D

Kao sto sam rekao imam random reboot i invalid imei, jos sam imao problem da se ne mogu logirati na facebook acc u igrama, samo ugasi igru i to je to, i search mi ne radi, ono klikam ja na njega ali nista se ne desava.

Probao sam factory reset i imei se sada vidi normalno, i facebook u igrama radi bez problema, jos uvijek imam random reboot i search ne radi... Nikako mi nije jasno

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

pokušaj novi recovery staviti. Obriši sav cache i sve što je sačuvano u mobu i natakari englesko kineski Miui i google apps. Mislim da će to riješiti sve probleme.

magistar prava
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice