Kod bete vam se sve instalira, ništa se ne može birati. Tek kada dođe finalna verzija, onda će biti kao i što je sada u stabilnoj inačici.
Netočno
Sve dostupne verzije bete imaju automatsku i ručnu instalaciju
Kod bete vam se sve instalira, ništa se ne može birati. Tek kada dođe finalna verzija, onda će biti kao i što je sada u stabilnoj inačici.
Netočno
Sve dostupne verzije bete imaju automatsku i ručnu instalaciju
:))) Sori znam da sam ja skino i onda je sve instaliralo isto tako sam gledao video na youtubu i opet je bilo rečeno da se sve samo instalira. Ovo manualno nisam znao
Nije istina, kod bete se automatski updateaju oni programi koji već jesu instalirani na tvoje računalo i to ne možeš birati. Što se ostalih stvari tiće možeš odabrati što želiš a što ne.
Dajte neke ss-ove za ove na XP-u -.-
Meni se iz prve instaliralo bez ikakvih problema.
Evo za one koji koriste windows 7 ima par sitnica koje bi ih mogle usrećit...
Postoji nekakav "full" view i compact view.
Meni se sviđa. Nije nešto revolucionaran pomak ali dobar je. Integracija sa društvenim mrežama mi je čisto ok jer sad barem možeš na jednom mistu vidit sve novosti. To znači da ne moran palit chrome pa se logirat na sve i svašta nego samo na msn.
Zasad nije bilo nikakvih problema pri dopisivanju, izmjenjivanju slika niti ičemu što sa kontaktima obično radin.
ja sam još na 2009, ali pralniram da probam i 2010....
Meni izgleda kao 2009 bloatan nepotrebnim glupostima.. gdje god se okreneš, facebook.. Onaj Full view izgleda katastrofalno..
Probao sam ju prije par mjeseci kad je beta procurila na net jer mi 2009. nije radila, instalirao 2010., probao ju, pobrisao i opet stavio "staru" verziju pa je iz nekog razloga proradila.
Zna li netko kad otprilike izlazi finalna verzija?
Da li se moze na ovaj msn instalirati messenger discovery, odnosno da li uopste ima za ovaj msn :D
Da li se moze na ovaj msn instalirati messenger discovery, odnosno da li uopste ima za ovaj msn :D
ne
e, sad, kad bi se moglo povezati s ovim forumom... milina. ovako je samo ok
EDIT: PA DI JE MRTVI "ABOUT"!?!? zašto, o zašto uvijek kad postavim pitanje na forumu, nakon polusatnog mučenja, UVIJEK isti tren pronađem rješenje!? u menu baru je pod help
Dajte neke ss-ove za ove na XP-u -.-
Nema za XP nece raditi na njemu...
E, ekipa, jel radi messenger plus na 2010, il ćemo morat čekat cijelu verziju?
E, ekipa, jel radi messenger plus na 2010, il ćemo morat čekat cijelu verziju?
Meni ne radi. Nisan ga proba ponovo instalirat nego san samo ostavija.
Kako stavit igre na msn, da mogu igrat s drugima? jer kad uprem *Games* kaže no available games or activities.
Evo, imam betu 2 gore, i kad god se sign in-am, dobijem error 80048848.
Da li itko zna kako bih mogao riješiti taj problem?
Hvala unaprijed.
Da li su na beti 2 napokon uveli mogućnost da se ima više imena istovremeno?
Kako misliš?
I nebih znao, nisam se baš stigao ulogirat, zbog tog errora :D
Kako misliš?
I nebih znao, nisam se baš stigao ulogirat, zbog tog errora :D
Da imam više imena a ne jedno i da mogu odabrati koji kontakt će vidjeti koje ime.
npr.
Kontakti koji mi spadaju u grupu Posao vide mi puno ime i prezime
Kontakti koji mi spadaju u grupu Call of Duty vide mi klanski nadimak
Kontakti koji mi spadaju u grupu Bug Forum vide mi nadimak s foruma
Kontakti koji mi spadaju u grupu obitelj ili prijatelji vide moj osobni nadimak u stvarnom životu ili samo ime
Jel netko uspio slike nekom poslat preko te bete?Jer meni nece slat:/
Mislin da se nemože imat više imena tako šta si ti da primjer. Može se npr pojavit offline za jednu grupu a za drugu ne ali ovo ja mislin da se ne može.
Sliku san uspija poslat sasvin normalno ka i na prošloj beti i 2009.
Ovako po mojin prvin dojmovima ne vidin neke posebne promjene osim šta su animacije dosta uglađene, fluidnije se izvode. Kad se dopisuje sa favoritom stoji zvijezdica kraj njegovog imena.
Dobro, da li itko zna riješenje? :D