Windows Live Messenger 2010 BETA

poruka: 53
|
čitano: 11.327
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Windows Live Messenger 2010. Microsoft je objavio prvu beta verziju popularnog Messengera: Windows Live Messenger 2010 Beta.

Kao i prethodne verzije, tako je i novi Messenger dio Windows Live Essentials suite-a, koji sadrži popularne aplikacije kao što su Mail, Writer, Sync, Companion, Family Safety, Photo Gallery te Movie Maker, kao i Bing Bar za brzu i jednostavnu pretragu web-a.

Windows Live Messenger Beta odlikuje se novim korisničkim sučeljem. Nakon pokretanja aplikacije, zahvaljujući integraciji sa drugim servisima kao što su Facebook, MySpace i YouTube, tzv. "Social Highlights" omogućavaju jednostavnu provjeru aktivnosti prijatelja, novosti i poruka.

Ukoliko želite da vratite prethodni izgled Messengera, ne brigaj te, to možete učiniti u par klikova.

Jedna od novih mogućnosti Windows Live Messenger Beta 2010 je razgovor sa prijateljima u tabovima. Tako možete otvoriti više tabova u jednom prozoru.

Windows Live Messenger 2010 je dugo očekivana nova verzija popularnog Microsoft-ovog Instant Messenger-a, integrisan sa socijalnim mrežama i drugim popularnim servisima.

Licenca: Freeware
Verzija:  2010 Beta
Velicina: 1,15 MB
Publisher: Website Microsoft

Detaljnije:

Mirror 1: Windows Live Messenger 2010 Download

Mirror 2: Windows Live Messenger 2010

P.S: Novi Windows Live Messenger nije kompatibilan sa Windows XP OS-om. :(

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.6.2010 10:30 (b0sAnChE).

8 0 hvala 7
16 godina

opet Microsoft forsira prelazak na novije Os-eve, ponajprije na 7, a i finalna verzija neće podržavati XP

edit: nikako nemogu instalirat, stalno neki error izbacuje..

Znate vec http://rapidshare.com/files/401344392/Sprdanje_mate_ivanovca.zip
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.6.2010 10:48 (mind_challenge).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Windows Live Messenger 2010 BETA
mind_challenge kaže...

opet Microsoft forsira prelazak na novije Os-eve, ponajprije na 7, a i finalna verzija neće podržavati XP

a mora se i to jednom dogoditi,neće ljudi zauvijek ostati na xp-u

osim toga,to je bilo i za očekivati

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.6.2010 10:41 (patch123).
16 godina
neaktivan

to si u pravu. ne znam tačno koji je udio XP-ova u globalnom tržištu, ali svakako ovaj potez ne podržavam :(

www.DOWNLOAD.ba | www.wallpapers.ba | www.info.co.ba | www.games.co.ba | www.MOBILNI.co.ba
16 godina

Lol vec mi se bio srusio prije nego li je zapocela instalacija ali evo sad iz drugog puta radi :)

http://hr-invites.com/ - jedini pravi Hrvatski sajt na kojem nema chitera, trejdera i ostale gamadi :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

meni niti iz trećeg puta ne radi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
b0sAnChE kaže...

to si u pravu. ne znam tačno koji je udio XP-ova u globalnom tržištu, ali svakako ovaj potez ne podržavam :(

E pa jarane neće doživotno podržavat OS star skoro deset godina.

16 godina
neaktivan
escobar_ kaže...
b0sAnChE kaže...

svjestan sam toga. ali mislim da je ovo pre-rano. za jedno godinu dana pa ok. :)

www.DOWNLOAD.ba | www.wallpapers.ba | www.info.co.ba | www.games.co.ba | www.MOBILNI.co.ba
16 godina

stalno ova greška se javlja, ima li itko sličan problem?

edit: i ja isto mislim da nije prerano i da su xp trebali skroz odbaciti kada je windows 7 izašao, ljudi govore  kako je nekompatibilan i šta ja znam, kao sto su govorilki i za Vistu, a zapravo je problem u njim, sto ne zele odbaciti staro i prihvatiti novo, bolje

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.6.2010 10:59 (mind_challenge).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
b0sAnChE kaže...
escobar_ kaže...
b0sAnChE kaže...

svjestan sam toga. ali mislim da je ovo pre-rano. za jedno godinu dana pa ok. :)

Meni je još smiješnije to što čak ni Vista bez SP2 i Platform Updatea nije podržana.

Što se Messengera tiče, čudno, ili ja ne znam ili kod mene zaista ne funkcioniše ona opcija povezivanja Facebook profila sa Windows Live uslugama?!

16 godina
Upravo instalirah.
Instalacija prošla bezbolno,bez ikakvih errora na kakve ste se žalili :)
Sve u svemu zanimljiva nadogradnja.
Novi smajlići i mogućnosti pri razgovoru su dobrodošle.
Totalno novo sučelje i mogućnosti koje traže navikavanje.
U prvi mah sve izgleda pretrpano ali u roku 10 min sve sam pohvatao.
Kao minus naveo bih to što pri loginu messanger pamti email zajedno sa passom a ne onako pojedinačno kao na prošloj verziji.
Death has a thousand faces,evil only one.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

nece pa nece, da nije mozda zato sto nemam legalne windowse?

Znate vec http://bit.ly/9PlRyP
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Nemam ni ja legalne windowse pa mi radi bez frke.
Nije u tome problem 100%.
Death has a thousand faces,evil only one.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

slijedio sam njihove pute, iskljucio sam firewall, ne koristim proxy, imam dovoljno mjesta na hardu (iako ne kuzim zasto traze 400 mb), probao sam pokrenuti kao administrator, nista ne pomaze stalno ta greska

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Zgodno. Dobro izgleda, instalacija prošla bez problema, switch na "Compact view" u roku od 15 sekundi (ne sviđa mi se onaj prvi Full view).

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

zna li ko kako da promijenim ime na messengeru,prije je,na starom sa Plus dodatkom pisalo "junuz"(nadimak :P) i iza ono personal message,a sada mi pise ime i prezime i personal message,kako promijeniti :D,tj vratiti na staro

I got my weed from the west,my pills form the east....Young Money
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

evo probao sam instalirat stari paket windows essential, pa da ih ovaj samo update-a, i poiskljucivao sam sve programe, da mu nebi mozda nesto zasmetalo, i nikako ne radi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ovo je beta tako da nije savrseno.
16 godina

nije kriva beta, vec Microshrot, pretjerali su s forsiranjem svojih proizvoda, naime windows firewall mora biti ukljucen prilikom instalacije, a poslije se moze iskljuciti...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nyxem kaže...

zna li ko kako da promijenim ime na messengeru,prije je,na starom sa Plus dodatkom pisalo "junuz"(nadimak :P) i iza ono personal message,a sada mi pise ime i prezime i personal message,kako promijeniti :D,tj vratiti na staro

Jedino ako promijeniš ime i prezime, a ako to ne želiš onda možeš namjestiti u opcijama da nitko ne može vidjeti tvoje ime (a onda neznam što će ti pisati - vjerovatno samo mail na kojem ti je messenger).

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
Paolo2612 kaže...
Nyxem kaže...

Jedino ako promijeniš ime i prezime, a ako to ne želiš onda možeš namjestiti u opcijama da nitko ne može vidjeti tvoje ime (a onda neznam što će ti pisati - vjerovatno samo mail na kojem ti je messenger).

da, isto vrijedi i za poruku, nadam se da to nece ostati tako kad izade iz bete, i ja sam isto prebacio na compact verziju, cijeli program mi se nimalo ne svida, vracam se ja na svoj Digsby

16 godina
odjavljen

Ljudi i dalje vide vaš stari nick, samo vi vidite svoje puno ime i prezime.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Ljudi i dalje vide vaš stari nick, samo vi vidite svoje puno ime i prezime.

da upravo sam posao to da napisem,sad mi prijatelj posla SS,i pise i to ostalo jos i ono od Plus-a,samo mi daje skontat kako se mijenja

I got my weed from the west,my pills form the east....Young Money
16 godina
odjavljen
Nyxem kaže...

da upravo sam posao to da napisem,sad mi prijatelj posla SS,i pise i to ostalo jos i ono od Plus-a,samo mi daje skontat kako se mijenja

Koliko ja vidim, ne može se promijenit. Valjda će to ubacit u idućem buildu...

15 godina
neaktivan

jel se vama auotomatski instalirao i bing toolbar u browser ?

meni jest i nemogu ga nikako maknut grrrrr mrzim ga ...

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.6.2010 15:33 (luka.miskovic).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
luka.miskovic kaže...

Mislim da se to može isključiti prilikom instalacije da se ne instalirava.

16 godina
odjavljen
luka.miskovic kaže...

Pa ti klikaj ko divlji ;). Mogao si samo msn odabrati kod instalacije.

Toolbar se može maknuti. Koji browser koristiš?

15 godina
neaktivan
foi kaže...
luka.miskovic kaže...

Mislim da se to može isključiti prilikom instalacije da se ne instalirava.

nije mi se nista pojavilo kod instalacije da izaberem nego samo se instaliralo ..

e i tek sad sam vidio u minefieldu da ga mogu iskljucit .. :) sad je dobro

15 godina
neaktivan

Kod bete vam se sve instalira, ništa se ne može birati. Tek kada dođe finalna verzija, onda će biti kao i što je sada u stabilnoj inačici.

0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
n00bina22 kaže...

Kod bete vam se sve instalira, ništa se ne može birati. Tek kada dođe finalna verzija, onda će biti kao i što je sada u stabilnoj inačici.

Ja sam kod instalacije imao mogućnost biranja što hoću a što neću instalirati.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice