Windows 8 i 8.1 - općenito izdvojena tema

poruka: 8.531
|
čitano: 4.521.091
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
14 godina
Re: Windows 8
Oldy kaže...

Stick za internet od vipa radi od moje instalacije RTM-a u osmom mjesecu. :)

Govorio sam za T-Com, jer su oni uvijek, blago rečeno, loši.

Say hello to my little friend
15 godina
Windows 8

Iman staru ati graficku koja nema drivera za win 8? Mogu li umjesto instalirati drivere za windows 7?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
frcko kaže...

Misliš?! ili znaš... :)

Znam.

Moja greška, ponuda vrijedi do 31. siječnja ove godine!

Da, ali da li se do tada key mora aktivirati ili može i kasnije?

14 godina
kizo2703 kaže...
frcko kaže...

Znam.

Ali ,kupljeni ključevi ne propadaju ,nego samo neiskorišteni WMC upgrade ključevi.

Je! Pričali smo o aktivaciji pa sam se zbunio. Ponuda za nadogradnju, odnosno kupnju ključeva vrijedi do 31. siječnja. Naravno, kupljeni ključevi vrijede i dalje.

16 godina
frcko kaže...

Frajeru!!!  Prvo dobro pročitaj pa i ponovi ako treba. Moj Windows je aktiviran MAK keyem 18. kolovoza, a 1. studenog mu je dodan i WMC pomoću besplatnog ključa. Ako i danas imaš problema sa aktivacijom javi se na znaš već!

Ja nemam problema sa aktivacijom a ti bi mogao naučiti multiquotati..... ;)

bug caruje, um klade valja
14 godina
kizo2703 kaže...
frcko kaže...

Znam.

Ali ,kupljeni ključevi ne propadaju ,nego samo neiskorišteni WMC upgrade ključevi.

BlackEagle kaže...

Iman staru ati graficku koja nema drivera za win 8? Mogu li umjesto instalirati drivere za windows 7?

Oldy kaže...
frcko kaže...

Frajeru!!!  Prvo dobro pročitaj pa i ponovi ako treba. Moj Windows je aktiviran MAK keyem 18. kolovoza, a 1. studenog mu je dodan i WMC pomoću besplatnog ključa. Ako i danas imaš problema sa aktivacijom javi se na znaš već!

Ja nemam problema sa aktivacijom a ti bi mogao naučiti multiquotati..... ;)

Multiquotati!? Kaj je pak to?{#}

16 godina
Windows 8

NIsam uspio pronac odgovor koji mi je potreban pa cu ipak postavit pitanje....imam original Win xp koji nije instaliran...dali ja trebam instalirat xp da bih mogao napravit update na win 8 ili mogu nekako samo preko keyeva?

hvala unaprijed

Remember my friends, God is dead. Marx is also dead. But the market lives. The market must become your new God.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Srednji kaže...

NIsam uspio pronac odgovor koji mi je potreban pa cu ipak postavit pitanje....imam original Win xp koji nije instaliran...dali ja trebam instalirat xp da bih mogao napravit update na win 8 ili mogu nekako samo preko keyeva?

hvala unaprijed

Moraš instalirati XP.

13 godina
Windows 8

Dali netko ima problem sa win 8 cesto mi se desava jednom ili svaki drugi dan da mi internet exploreri nece otvarati stranice nikakve i moram raditi restart sustava.

Imam original win 8 64 bit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Windows 8

prvo bih htio cestita bozic i novu godinu 2013 ,i sve dobro mira i veselja svim forumasima.

no ovako imam instaliranu windows 7 ultimate,i windows 8 64bit,sad me zanima kaj bih trebao radit,a da mi racunalo ponudi

koje cu windowse,jer ovako ako zelim 7,onda moram da iskljucim hard s osmicom,a ako hocu windows 8 onda moram iskljucit

hard s windows 7,dalči sam sto trebao podesit u biosima ili ima neko rijesenje bez toga molim pomoc i objasnjenje.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
fight kaže...

prvo bih htio cestita bozic i novu godinu 2013 ,i sve dobro mira i veselja svim forumasima.

no ovako imam instaliranu windows 7 ultimate,i windows 8 64bit,sad me zanima kaj bih trebao radit,a da mi racunalo ponudi

koje cu windowse,jer ovako ako zelim 7,onda moram da iskljucim hard s osmicom,a ako hocu windows 8 onda moram iskljucit

hard s windows 7,dalči sam sto trebao podesit u biosima ili ima neko rijesenje bez toga molim pomoc i objasnjenje.{#}

Možda EasyBCD?

On bez ikakvih problema radi na Sedmici ,dok se na Osmici ne preporuča ,ako hoćeš imati novi ,grafički boot manager.

Zbog čega bi moral išta isključivati?  Ako imaš PC noviji od 8 godina ,vjojatno imaš i boot meni ,do kojeg dolaziš klikom na neku od F tipki i tu biraš disk sa kojeg ćeš bootat?

(naravno ,uvjet je da su sistemi instalirani neovisno jedan o drugom i da na svakom disku imaš boot manager) ,a koliko te kužim uprvo to imaš).

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.1.2013 12:49 (kizo2703).
14 godina
fight kaže...

EasyBCD je rješenje!

14 godina
Windows 8

Nove dvije reklame za Windows 8.

Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Windows 8

Kako obrisati system tray ikone od deinstaliranih programa u notification area icons, a koje se još uvijek pojavljuju ondje iako su određeni programi deinstalirani? To mi je bilo problem u sedmici, a sada i u osmici. Guglam i vidim savjete tipa open registry editor i slično.. Ima li nešto jednostavnije ili sam stuck sa tim ikonama zauvijek? {#}

0 0 hvala 0
16 godina
Windows 8

pa odi na hide icon and notifications recimo za sve što ne želiš da se pojavljuje...

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.1.2013 13:30 (Oldy).

1 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
Oldy kaže...

pa odi na hide icon and notifications recimo za sve što ne želiš da se pojavljuje...

Ne to. Pa znam za hide, jel. Tko ne zna.
Kako maknuti ikone od programa koji su deinstalirani  ali se njihove ikone ipak pokazuju ovdje? To je problem... bio sa sedmicom a sada i s osmicom.

16 godina
Windows 8

A i meni su tu od deinstaliranih što te to toliko j... u životu ne znam.... Ionako se ne bi trebale pojavljivati ako nema više programa.... :)

0 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
Windows 8

Pa zanima me kako ih maknuti! Jednostavno me zanima, pa ako netko zna neka odgovori ako želi, jel tako. Mene to iritira, što ih se nakon nekog vremena nakupi a ne mogu ih obrisati.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tomytheboss kaže...

Ne to. Pa znam za hide, jel. Tko ne zna.
Kako maknuti ikone od programa koji su deinstalirani  ali se njihove ikone ipak pokazuju ovdje? To je problem... bio sa sedmicom a sada i s osmicom.

Evo ovo je meni pomoglo za to

Link

Let them taste the triple guns... Aye, Captain
16 godina
tomytheboss kaže...

Pa zanima me kako ih maknuti! Jednostavno me zanima, pa ako netko zna neka odgovori ako želi, jel tako. Mene to iritira, što ih se nakon nekog vremena nakupi a ne mogu ih obrisati.

Hajde dobro svakoga nešto smeta... kako god ti kažeš..... Piši Majkrosoftu... mene to ne dira. :)

16 godina
odjavljen
Flying Dutchman kaže...

Evo ovo je meni pomoglo za to

Link

Radi {#} Pobrisan junk. Many thanks.

15 godina

pozdrav ljudi i svima sve najbolje u 2013,mene zanima dali se moze windows 8 instalirat na drugi poseban

hard i da mogu koristit i jedan i drugi os,ako mi je sedmica na driugom hardu,aosmica na drugom ili moram strpat sve na jedan hard,da boota.

ja sam isprobao da mi mi je svaka os na posebnom disku,al imam problem nece da boota ono da mogu birat hoculi 7 ili 8,jednostavno moram izbacit jedan hard

ynaci ako hocu 7 moram iskljucit hard s 8,ili ak hocu 8,onda moram iskljucit hard s sedmicom,gdije sam pogrijesio,i sto moram uradit i dali moram nesto u  postavkama biosa

napravit ili sto molim pomoc,

16 godina
fight kaže...

pozdrav ljudi i svima sve najbolje u 2013,mene zanima dali se moze windows 8 instalirat na drugi poseban

hard i da mogu koristit i jedan i drugi os,ako mi je sedmica na driugom hardu,aosmica na drugom ili moram strpat sve na jedan hard,da boota.

Već si pital istu stvar danas i dobil odgovor!!

15 godina
frcko kaže...
fight kaže...

EasyBCD je rješenje! hvala a kak se s tim to radi....{#}

16 godina
fight kaže...

A o tome je već toliko puta pisano na forumu da mi je dosadno opet ponavljati - upotrebi tražilicu!!

17 godina
kizo2703 kaže...
fight kaže...

A o tome je već toliko puta pisano na forumu da mi je dosadno opet ponavljati - upotrebi tražilicu!!

YouTube {#}

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao
16 godina
Windows 8

Kolko puta mogu instalirati Windowse s originalnim keyem?Ako mogu samo 1put,kako omogućiti da se može više puta?

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
emerik kaže...

Kolko puta mogu instalirati Windowse s originalnim keyem?Ako mogu samo 1put,kako omogućiti da se može više puta?

Koliko god puta hoćeš: ali ,ako si ga kupio online (kroz upgrade advisor) ,samo na PC-u na kojem je aktiviran.

16 godina

Da,kupujema ga kroz upgrader.Znači,na svom kompu koliko god puta želim ga mogu aktivirat?

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
16 godina

Tako je.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice