Stick za internet od vipa radi od moje instalacije RTM-a u osmom mjesecu. :)
Govorio sam za T-Com, jer su oni uvijek, blago rečeno, loši.
Stick za internet od vipa radi od moje instalacije RTM-a u osmom mjesecu. :)
Govorio sam za T-Com, jer su oni uvijek, blago rečeno, loši.
Iman staru ati graficku koja nema drivera za win 8? Mogu li umjesto instalirati drivere za windows 7?
Misliš?! ili znaš... :)
Znam.
Moja greška, ponuda vrijedi do 31. siječnja ove godine!
Da, ali da li se do tada key mora aktivirati ili može i kasnije?
Znam.
Ali ,kupljeni ključevi ne propadaju ,nego samo neiskorišteni WMC upgrade ključevi.
Je! Pričali smo o aktivaciji pa sam se zbunio. Ponuda za nadogradnju, odnosno kupnju ključeva vrijedi do 31. siječnja. Naravno, kupljeni ključevi vrijede i dalje.
Frajeru!!! Prvo dobro pročitaj pa i ponovi ako treba. Moj Windows je aktiviran MAK keyem 18. kolovoza, a 1. studenog mu je dodan i WMC pomoću besplatnog ključa. Ako i danas imaš problema sa aktivacijom javi se na znaš već!
Ja nemam problema sa aktivacijom a ti bi mogao naučiti multiquotati..... ;)
Znam.
Ali ,kupljeni ključevi ne propadaju ,nego samo neiskorišteni WMC upgrade ključevi.
Iman staru ati graficku koja nema drivera za win 8? Mogu li umjesto instalirati drivere za windows 7?
Frajeru!!! Prvo dobro pročitaj pa i ponovi ako treba. Moj Windows je aktiviran MAK keyem 18. kolovoza, a 1. studenog mu je dodan i WMC pomoću besplatnog ključa. Ako i danas imaš problema sa aktivacijom javi se na znaš već!
Ja nemam problema sa aktivacijom a ti bi mogao naučiti multiquotati..... ;)
Multiquotati!? Kaj je pak to?
NIsam uspio pronac odgovor koji mi je potreban pa cu ipak postavit pitanje....imam original Win xp koji nije instaliran...dali ja trebam instalirat xp da bih mogao napravit update na win 8 ili mogu nekako samo preko keyeva?
hvala unaprijed
NIsam uspio pronac odgovor koji mi je potreban pa cu ipak postavit pitanje....imam original Win xp koji nije instaliran...dali ja trebam instalirat xp da bih mogao napravit update na win 8 ili mogu nekako samo preko keyeva?
hvala unaprijed
Moraš instalirati XP.
Dali netko ima problem sa win 8 cesto mi se desava jednom ili svaki drugi dan da mi internet exploreri nece otvarati stranice nikakve i moram raditi restart sustava.
Imam original win 8 64 bit.
prvo bih htio cestita bozic i novu godinu 2013 ,i sve dobro mira i veselja svim forumasima.
no ovako imam instaliranu windows 7 ultimate,i windows 8 64bit,sad me zanima kaj bih trebao radit,a da mi racunalo ponudi
koje cu windowse,jer ovako ako zelim 7,onda moram da iskljucim hard s osmicom,a ako hocu windows 8 onda moram iskljucit
hard s windows 7,dalči sam sto trebao podesit u biosima ili ima neko rijesenje bez toga molim pomoc i objasnjenje.
prvo bih htio cestita bozic i novu godinu 2013 ,i sve dobro mira i veselja svim forumasima.
no ovako imam instaliranu windows 7 ultimate,i windows 8 64bit,sad me zanima kaj bih trebao radit,a da mi racunalo ponudi
koje cu windowse,jer ovako ako zelim 7,onda moram da iskljucim hard s osmicom,a ako hocu windows 8 onda moram iskljucit
hard s windows 7,dalči sam sto trebao podesit u biosima ili ima neko rijesenje bez toga molim pomoc i objasnjenje.
Možda EasyBCD?
On bez ikakvih problema radi na Sedmici ,dok se na Osmici ne preporuča ,ako hoćeš imati novi ,grafički boot manager.
Zbog čega bi moral išta isključivati? Ako imaš PC noviji od 8 godina ,vjojatno imaš i boot meni ,do kojeg dolaziš klikom na neku od F tipki i tu biraš disk sa kojeg ćeš bootat?
(naravno ,uvjet je da su sistemi instalirani neovisno jedan o drugom i da na svakom disku imaš boot manager) ,a koliko te kužim uprvo to imaš).
EasyBCD je rješenje!
Kako obrisati system tray ikone od deinstaliranih programa u notification area icons, a koje se još uvijek pojavljuju ondje iako su određeni programi deinstalirani? To mi je bilo problem u sedmici, a sada i u osmici. Guglam i vidim savjete tipa open registry editor i slično.. Ima li nešto jednostavnije ili sam stuck sa tim ikonama zauvijek?
pa odi na hide icon and notifications recimo za sve što ne želiš da se pojavljuje...
Ne to. Pa znam za hide, jel. Tko ne zna.
Kako maknuti ikone od programa koji su deinstalirani ali se njihove ikone ipak pokazuju ovdje? To je problem... bio sa sedmicom a sada i s osmicom.
A i meni su tu od deinstaliranih što te to toliko j... u životu ne znam.... Ionako se ne bi trebale pojavljivati ako nema više programa.... :)
Pa zanima me kako ih maknuti! Jednostavno me zanima, pa ako netko zna neka odgovori ako želi, jel tako. Mene to iritira, što ih se nakon nekog vremena nakupi a ne mogu ih obrisati.
Ne to. Pa znam za hide, jel. Tko ne zna.
Kako maknuti ikone od programa koji su deinstalirani ali se njihove ikone ipak pokazuju ovdje? To je problem... bio sa sedmicom a sada i s osmicom.
Evo ovo je meni pomoglo za to
Pa zanima me kako ih maknuti! Jednostavno me zanima, pa ako netko zna neka odgovori ako želi, jel tako. Mene to iritira, što ih se nakon nekog vremena nakupi a ne mogu ih obrisati.
Hajde dobro svakoga nešto smeta... kako god ti kažeš..... Piši Majkrosoftu... mene to ne dira. :)
Radi Pobrisan junk. Many thanks.
pozdrav ljudi i svima sve najbolje u 2013,mene zanima dali se moze windows 8 instalirat na drugi poseban
hard i da mogu koristit i jedan i drugi os,ako mi je sedmica na driugom hardu,aosmica na drugom ili moram strpat sve na jedan hard,da boota.
ja sam isprobao da mi mi je svaka os na posebnom disku,al imam problem nece da boota ono da mogu birat hoculi 7 ili 8,jednostavno moram izbacit jedan hard
ynaci ako hocu 7 moram iskljucit hard s 8,ili ak hocu 8,onda moram iskljucit hard s sedmicom,gdije sam pogrijesio,i sto moram uradit i dali moram nesto u postavkama biosa
napravit ili sto molim pomoc,
pozdrav ljudi i svima sve najbolje u 2013,mene zanima dali se moze windows 8 instalirat na drugi poseban
hard i da mogu koristit i jedan i drugi os,ako mi je sedmica na driugom hardu,aosmica na drugom ili moram strpat sve na jedan hard,da boota.
Već si pital istu stvar danas i dobil odgovor!!
EasyBCD je rješenje! hvala a kak se s tim to radi....
A o tome je već toliko puta pisano na forumu da mi je dosadno opet ponavljati - upotrebi tražilicu!!
A o tome je već toliko puta pisano na forumu da mi je dosadno opet ponavljati - upotrebi tražilicu!!
Kolko puta mogu instalirati Windowse s originalnim keyem?Ako mogu samo 1put,kako omogućiti da se može više puta?
Kolko puta mogu instalirati Windowse s originalnim keyem?Ako mogu samo 1put,kako omogućiti da se može više puta?
Koliko god puta hoćeš: ali ,ako si ga kupio online (kroz upgrade advisor) ,samo na PC-u na kojem je aktiviran.
Da,kupujema ga kroz upgrader.Znači,na svom kompu koliko god puta želim ga mogu aktivirat?
Tako je.