Windows 8 i 8.1 - općenito izdvojena tema

poruka: 8.531
|
čitano: 4.521.036
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
16 godina
Re: Windows 8
matija656 kaže...

što je najbolje imao sam aktivirane legalno sa WMC ključem od početka 12. mj, i nakon tjedan dana mi je prdnuo hard, a novi sam dobio 13.12. i nisam više mogao ništa napravit -.-

I naravno ,nisi napravil backup aktivacije ,iako smo to spominjali u svakom trećem postu?!

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
15 godina
kizo2703 kaže...

I naravno ,nisi napravil backup aktivacije ,iako smo to spominjali u svakom trećem postu?!

e da sam imao pristup disku bih, jer mi je particija sa windowsima jedva radila i blokirala cijeli OS, nisam mogao ni uć u windowse -.-

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
16 godina
matija656 kaže...

e da sam imao pristup disku bih, jer mi je particija sa windowsima jedva radila i blokirala cijeli OS, nisam mogao ni uć u windowse -.-

Nisam ni mislil da radiš backup kad ti je disk već krepal ,nego odmah nakon (prve) instalacije. Tada se rade backupovi ,za slučaj ''ne daj bože'' kak se tebi dogodilo.

16 godina
neaktivan
Windows 8

Ako kojim slučajem imam aktiviran Windows 8 sa WMC ključem :), mogu li bez problema raditi update?

Noi siamo come la nostra fede...Immortali...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Champollion kaže...

Ako kojim slučajem imam aktiviran Windows 8 sa WMC ključem :), mogu li bez problema raditi update?

Da.

15 godina
kizo2703 kaže...

Nisam ni mislil da radiš backup kad ti je disk već krepal ,nego odmah nakon (prve) instalacije. Tada se rade backupovi ,za slučaj ''ne daj bože'' kak se tebi dogodilo.

jbg, da sam znao prije za to, napravio bih, ali tu opciju sam prvi put vidio tu od vas dok ja nisam mogao napravit to :(

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
14 godina

Ko je jamio ,jamio je. {#}

A bilo je ohoho vremena i opcija za finu instalaciju i potpunu legalizaciju ,for free!!

Ne postoji aktivator za Windows 8!! KMS nije prava aktivacija!!

A kaj fali KMS aktivaciji za običnog korisnika? Automatski apdejt prolazi za sada bez problema (tako će sigurno i ostat)! Sistemske datoteke su netaknute nakon sfc /scannow. Jedino može biti da netko misli da je među rijetkima koji imaju "legalno iliti pravo" aktivirani Windows 8. Pozdrav!

16 godina
Windows 8
Imam problem s originalnim win 8 pro. Naime kad sam restartao računalo kod dizanja mi je bio samo crni ekran. I sad nakon pokušaja restore-a kod dizanja se pojavi win 8 logo i tako stoji.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Windows 8

Kako da dodam igrice sa Win 7 na Win 8?

One karte,šah i to ..

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
14 godina
Intelovac123 kaže...

One karte,šah i to ..

Teško ili gotovo nikako.

16 godina
Intelovac123 kaže...

One karte,šah i to ..

Možda ovako? How to Geek

Možeš instalirati sa Storea ili ih kopirati iz Sedmice i onda ih patchirati zbog provjera verzije u Osmici.

frcko kaže...

Teško ili gotovo nikako.

Ustvari ,puno je lakše nego misliš.

15 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
Intelovac123 kaže...

One karte,šah i to ..

Možda ovako? How to Geek

Možeš instalirati sa Storea ili ih kopirati iz Sedmice i onda ih patchirati zbog provjera verzije u Osmici.

frcko kaže...

Teško ili gotovo nikako.

Gdje ima na storeu ima šah ?

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.1.2013 18:58 (Intelovac123).
16 godina
Intelovac123 kaže...

Gdje ima na storeu ima šah ?

Games:

Naravno ,to su Windows 8 ,full screen verzije.

Nisam ni tvrdil da ima sve - ali ti je zato opisan postupak prijenosa starih igara sa Windowsa 7 na 8.

Evo ,i šah je tu!! KLIK

frcko kaže...

A kaj fali KMS aktivaciji za običnog korisnika?

To da se u svakom trenutku mogu blokirati svi nelegalni KMS serveri. (naravno ,osim onih lokalnih ,za koje moraš imati neki VM software - znači nije za svakoga).

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.1.2013 19:38 (kizo2703).
14 godina
kizo2703 kaže...

To da se u svakom trenutku mogu blokirati svi nelegalni KMS serveri. (naravno ,osim onih lokalnih ,za koje moraš imati neki VM software - znači nije za svakoga).

Nije za svakoga ali je svima dostupno.

14 godina
kizo2703 kaže...
Intelovac123 kaže...

One karte,šah i to ..

Možda ovako? How to Geek

frcko kaže...

Teško ili gotovo nikako.

Stvarno jednostavno?! Baš ću probat!

16 godina
frcko kaže...

A kaj fali KMS aktivaciji za običnog korisnika? Automatski apdejt prolazi za sada bez problema (tako će sigurno i ostat)! Sistemske datoteke su netaknute nakon sfc /scannow. Jedino može biti da netko misli da je među rijetkima koji imaju "legalno iliti pravo" aktivirani Windows 8. Pozdrav!

Fali joj jer odbrojava dane meni ništa ne odbrojava. :)

bug caruje, um klade valja
14 godina
Windows 8

Izbacivanje starog start gumba i ubacivanje ovog gadnog sučelja je za mene neoprostivo, jedva da sam skužio kako se gasi (jest da sam ja idiot, al šta je je).

No na netu sam našao neka uspoređivanja sedmice i osmice, i bijah iznenađen kad vidih da rezultate (osmica je u većini rezultata bolja).

Ja nisam osmicu nešto zaozbiljno shvaćao jer mislih da je to isključivo za mobilne telefone.

I još komaptibilnost. U hrvatskoj gotovo ništa nije kompatibilno s osmicom (npr. stick za internet T-coma). Ali može pokrenuti starije igrice (San Andreas, BF2...).

Zaključak: Pričekajte još par godina prije kupnje.

Say hello to my little friend
Moj PC  
0 7 hvala 0
16 godina
Windows 8

Stick za internet od vipa radi od moje instalacije RTM-a u osmom mjesecu. :)

1 0 hvala 0
16 godina
Windows 8

Sumnjam da bude netko nakon nekoliko godina išao kupovat "stari" OS. U biti ne da neće, nego neće moći jer se zasigurno neće ni prodavati i neće više imati podršku od strane Microsofta kao sad i XP i stariji..

Ja sam stvarno zadovoljan sa 8com. Volim isprobavat nove stvari, ali i ovako mi je stvarno ok.  Sve radi brzo i fluidno, a na sučelje sam se brzo priviknuo i opće mi ne fali stari start izbornik. Njega sam svejedno u većini slučajeva koristio samo za gašenje računala, a ovaj novi start izbornik se stvarno može prilagoditi i posložiti, tako da mi ni ne pada na pamet da se vraćam na 7-icu (makar i ona radi super).

mag.inf
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.1.2013 20:02 (bugi.kc).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Oldy kaže...

I u svakom trenutku ,bilo koji KMS ključ može biti blacklistan ,a to za sobom povlači masovna isključivanja Windowsa

,za razliku od onih aktiviranih retail ključevima ,Skype aktivacijama ,pa čak i onih aktiviranih WMC ključevima do 11. 12. 2012.!!

14 godina

Au, to je stvarno veliki problem! Nisam ni skužio da ni meni ništa ne odbrojava{#}. A i MAK još uvijek dobro radi!

14 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
Lazarus Long kaže...

Do 15 Jan. Taj je krajni rok za kupovinu dzaba OS-a i aktivaciju.

Nakon 15-og kljucevi koji nisu aktivirani propadaju (kizo? ihush?)

''Offer valid from October 26, 2012 until January 31, 2013 and is for individuals and small businesses needing to upgrade up to five devices. If you are a business customer looking to upgrade more than five devices to Windows 8 Pro, contact your Microsoft partner for more information. To install Windows 8 Pro, customers must be running Windows XP SP3, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 Consumer Preview, or Windows 8 Release Preview. Pricing varies by region and reseller, and depends on a variety of factors including exchange rate, local taxes, duties, fees, local market conditions, and other pricing considerations. The actual price you pay may be more than the advertised price. Transaction may require an international credit card.''

Buy Windows 8

Propadaju samo neaktivirani WMC ključevi.

Lazarus Long kaže...

Naime, osmica ponekad previse tupi sa ovlastima i neki programi ipak ne umiju zapisivati u Program Files unatoc tome sto ih pogonim kao admin (na primjer Flight Simulator X ne pamti postavke zato sto mu OS zabranjuje pristup P.Files)

Pa jel ti radi alat? I na koju to foru ne može pisati u Program files?? Ne može u System32 ,ali s Program filesima ne bi smjelo biti problema!!

Da li sam sad dobro shvatio slijedeće: key za Win8 Pro kupljen preko Windows Upgrade Assistanta se može iskoristiti za instalaciju bilo kada, tj. NE propada? Naime, uzeo sam key neki dan, ali trenutno nemam vremena za reinstall sustava i instalaciju 8-ice (zasad imam legalne 7 Pro) pa da ne bi key slučajno propao...

14 godina

Da li sam sad dobro shvatio slijedeće: key za Win8 Pro kupljen preko Windows Upgrade Assistanta se može iskoristiti za instalaciju bilo kada, tj. NE propada? Naime, uzeo sam key neki dan, ali trenutno nemam vremena za reinstall sustava i instalaciju 8-ice (zasad imam legalne 7 Pro) pa da ne bi key slučajno propao...

Sigurno neće propasti, ali naravno vrijedi samo za hardver na kojem ga prvi puta aktiviraš!

16 godina
frcko kaže...

Au, to je stvarno veliki problem! Nisam ni skužio da ni meni ništa ne odbrojava{#}. A i MAK još uvijek dobro radi!

Frajeru hajde kada se već praviš važan sa svojom KMS akrivacijom pokaži nam i slmgr /xpr

:p

16 godina
frcko kaže...

Sad već riskiram i karton ,ali evo: sistem aktiviran MAK retail ključem ''Skype metodom'' u kolovozu:

slmgr /xpr
slmgr /ato - online aktivacija

Inače ,ako ne odbrojava nije KMS!!

Oldy kaže...

Frajeru hajde kada se već praviš važan sa svojom KMS akrivacijom pokaži nam i slmgr /xpr

Troll?!

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.1.2013 20:54 (kizo2703).
16 godina
odjavljen
frcko kaže...

Sigurno neće propasti, ali naravno vrijedi samo za hardver na kojem ga prvi puta aktiviraš!

Misliš?! ili znaš... :)

14 godina
Oldy kaže...
frcko kaže...

Frajeru!!!  Prvo dobro pročitaj pa i ponovi ako treba. Moj Windows je aktiviran MAK keyem 18. kolovoza, a 1. studenog mu je dodan i WMC pomoću besplatnog ključa. Ako i danas imaš problema sa aktivacijom javi se na znaš već!

14 godina
tomytheboss kaže...
frcko kaže...

Znam.

14 godina

Znam.

Moja greška, ponuda vrijedi do 31. siječnja ove godine!

16 godina
frcko kaže...

Znam.

Moja greška, ponuda vrijedi do 31. siječnja ove godine!

Ali ,kupljeni ključevi ne propadaju ,nego samo neiskorišteni WMC upgrade ključevi.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice