Windows 7 service pack 1 problem pri instalaciji

poruka: 76
|
čitano: 33.200
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Windows 7 service pack 1 problem pri instalaci

Ma preko update-a sam skidala sve, samo sam prvo morala instalirati sve update koje nisam instalirala i onda service pack. Ako imaš neki dobar link do tutorijala za gašenje servisa postaj, start up programe sam riješila ccleanerom.

16 godina

Ja bih ti savjetovao da ne diraš servise jer nikad ne znaš što isključuješ. Kasnije zaboraviš a onda u dogledno vrijeme nešto javlja error code a ti ne znaš da je uzrok zapravo u isključenom servisu...

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
protjeran

imam :D
http://www.blackviper.com/2010/12/17/black-vipers-windows-7-service-pack-1-service-configurations/

Scrollaj dole nize imas kak koji pogasis....
Najbolje ti je da ih stavis "pod safe"
Znaci vecinu ces sam prebacit pod manual
Ako sta zeznes evo ti sam skines i pokrenes vratit ce ti ih sve pod default
http://www.blackviper.com/downloads/Win7/Registry_Files/Archive/Default_W7_Ultimate_32_Start_v004.zip

http://www.soundstream.com/

0 0 hvala 2
14 godina
neaktivan

error 80073712

Poštovane(i)!

24.02.2011. instalirao sam putem Windows Update Alat za provjeru spremnosti za ažuriranje sustava Windovs 7 (KB947821). Odmah nakon toga pokušao sam instalirati Service Pack 1(KB976932) za W7. Instaliranje tada, i par puta kasnije, nije uspjelo zbog stalno pronalažene pogreške 80073712.

Gospodin kizo2703 mi je savjetovao 09.03.2011. da ću najbrže i najlakše otkloniti ovu pogerešku ako reinstaliram W 7. Zahvaljujem mu se na savjetu. Ali ja to ne mogu učiniti zato što imam OEM verziju Windows 7 Professional koju je na PC instalirao prodavatelj. Ja nemam retail verziju W7 (DVD u kutiji s intaliranim W7). Ima li neki drugi način da otklonim pogrešku 80073712, a da ne moram platiti Servisu tj. prodavatelju PC-a reinstaliranje W7? Unaprijed Vam puno hvala na savjetima.

Đuro Lađević
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

@ dladjev1,

-predinstalirana verzija se nalazi na HDDu, obično zasebna skrivena recovery particija... tako da imaš instalaciju (poželjno je tu particiju kopirati recimo zbog kvara HDDa, na njoj se nalazi sve potrebno kao i driveri).

-uzrok problema nije njajasniji, SP1 bi morao normalno proći, nova-čista instalacija vjerojatno nebi ništa izmijenila.

-Mogući razlozi recimo nema KB971033, za legalnu verziju nema razloga izbjegavati taj 'update', u suprotnom objašnjenje je logično.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.3.2011 20:12 (ihush).
15 godina

nemam ni ja 033 pa sam povukao preostalih 61mb do sp1, i opalio mi je i 033 unutra i nakon 4 dana se javio da nije genuine, i svejedno opet je aktiviran, i sa i bez tog 033 :p

zašto se uvijek hvatate toga objašnjenja ako nešto ne znate je to je jer je ilegalno nije original,

tako isto kad sam pitao zašto mi ne radi system restore, jer imam pirata, nije istina, sad opet imam istog pirata i radi mi system restore u nečem drugom je bio problem, ali najlakše sve svaliti na pirata, mada ja i dan danas ne znam koja je razlika između pirata i nepirata :p

bug caruje, um klade valja

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
moderator
dladjev1 kaže...

Ja nemam retail verziju W7 (DVD u kutiji s intaliranim W7).

Tacno, prodavac nije duzan dati medij kada se radi o OEM instalaciji medutim tvoj windows je originalan i aktiviran i valjda imas COA naljepnicu na racunalo.

Vidi sliku

Jedino ti preostaje da nabavis instalacijski Windows 7 medij. Nakon instalacije sustava uneses serial i on ce biti opet aktiviran. Medutim, kao sto kaze ihush trebas se savjetovati sa prodavacom racunala da li imas recovery particiju

Od žarke želje da budem u pravu preskačem pročitati postove, previđam i trollam - (s)izgoreo
16 godina
neaktivan

Upravo sam pokusao update na SP1... nakon resetiranja izbaci mi poruku sa slike.
Zna li netko rjesenje? Hvala

extreme life

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Icefox kaže...

Šta piše kad odeš na ono "details"

15 godina
neaktivan
Icefox kaže...

Upravo sam pokusao update na SP1... nakon resetiranja izbaci mi poruku sa slike.

Imaš li "čiste" winse? Ne pitam za original. Jer ako su neki registry modovani modani, SP1 se ne može naći.

I pitanje je odgovor. Sporo tipkam i znam da kasnim na odgovor radi toga
16 godina
neaktivan
mario1990 kaže...
Icefox kaže...

Šta piše kad odeš na ono "details"

kluknuo sam na to, otvori se samo onaj dolje broj greske.

TONYA_ kaže...
Icefox kaže...

Imaš li "čiste" winse? Ne pitam za original. Jer ako su neki registry modovani modani, SP1 se ne može naći.

nije cista instalacija... Pitam zato jer i je na laptopu (nije cista instalacija) uspilo a na stolnom svaki put izbaci isti eror.

extreme life
16 godina
Icefox kaže...

nije cista instalacija... Pitam zato jer i je na laptopu (nije cista instalacija) uspilo a na stolnom svaki put izbaci isti eror.

E ,tu je problem. Zato ,ili clean install i probaj ponovno odmah instalirati SP1 ,(ali ako je torrent verzija 99% je da će se dogoditi isto{#})

,ili skini i napravi clean install s original MS verzijom Windowsa s već integriranim SP1{#}).

Pošto sam veliš da sadašnji nije original ,čisto sumnjam da će biti problema sa aktivacijom i Genuine provjerama!! {#}

I ne pitaj za verziju na hrvatskom ,nema!! {#}

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
15 godina
neaktivan

dali se sa gusarskim Win 7 koji su uredno updatani  normalno i bez smetnji, smije skinuti i instalirati SP1

dnl
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
roki kaže...

dali se sa gusarskim Win 7 koji su uredno updatani  normalno i bez smetnji, smije skinuti i instalirati SP1

Skin Windows 7 DVD sa već integriranim SP1 i napravi reinstall windowsa.

Official Windows 7 SP1 ISO Download Links (English)

Valentin
10 godina
neaktivan

Stari post, ali me zanima ak ima tko service katalog za W7 ? hvala
p.s. pronasao sam neko rjesenje za service katalog :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.3.2015 10:46 (MarioSuper007).
10 godina

sto je to service katalog?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice