imam win7, org(nebitno), i nakon nekog vremena ode mi sistem sam u log off, onaj screen i onda ja moram odabrat korisnika pa se logirat bla bla
ugl. kako da maknem to?
imam win7, org(nebitno), i nakon nekog vremena ode mi sistem sam u log off, onaj screen i onda ja moram odabrat korisnika pa se logirat bla bla
ugl. kako da maknem to?
Control panel, hardware i zvuk, power managment, iskljuci log off............
Uglavnom negdje oko power managmenta mora bit, nemogu sad napamet.............
haha, vidiš i meni se ista stvar zna dogodit i to dok sam aktivan na računalu, hm čudno... uglavnom neznam rješenje, nisam ni tražio jer mi se ne događa često a i ne smeta mi previše.
Edit: evo post iznad mene nazire se rješenje budem probao!
ne vidim taj power managment :S
ne vidim taj power managment :S
Nađi na control panel hardware i zvuk klikni na to nađi upravljanje enrgijom neznam jel na lijevom izborniku opet ponavljam nemogu govorit napamet............
a jel ti se to možda dogodi nakon kaj screensaver ti se upali? u tom slučaju, desni klik, personalize, screen saver, on resume display logon screen.
ugl. kako da maknem to?
haha, vidiš i meni se ista stvar zna dogodit i to dok sam aktivan na računalu, hm čudno... uglavnom neznam rješenje, nisam ni tražio jer mi se ne događa često a i ne smeta mi previše.
Edit: evo post iznad mene nazire se rješenje budem probao!
To vam se događa zato jel je u Screensaver settings (Desni klik na desktop -> Personalize -> Screensaver) uključena opcija ''On resume, display logon screen'.
Maknite kvačicu ,Apply ,OK. To rješava problem.
Zašto ljudi još koriste screensavere?
Screensaver ne mora uopće biti uključen ,dovoljno je da je settingsima postavljeno da se PC locka nakon nekog vremena.
A upravo to se događa u ovom slučaju.