Windows 7 loader zaključana tema

poruka: 8
|
čitano: 6.405
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Windows 7 loader

imao sam Onaj windows i istekao mi i stavio sam Onaj loader..hh i sada mi se windows ne moze dici...imam vaznih podataka za fax..jel zna netko sto da radim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows 7 loader

Mislim da tu pomoc nebudes dobio tu!BOL je ostar protiv piratluka i bolje ne pitaj nista vezano za loadere,crackove i nelegalne patchove jer moderatori ne spavaju i dobit ces ban.

dasHHa
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
RE: Windows 7 loader
veki160 kaže...

imao sam Onaj windows i istekao mi i stavio sam Onaj loader..hh i sada mi se windows ne moze dici...imam vaznih podataka za fax..jel zna netko sto da radim?

ili knopix linux (učitava se s cd-a) ili probaj nekako reinstalirati windows, znam da se u xp-u moglo

e sad neznam dal se može i kak vratiti sustav na prethodnu točku ili srediti boot

15 godina
neaktivan
Windows 7 loader

Najbolje bi ti bilo ovo sa linuxom..............

Al najbolje se ostavi piratluka...........

The quieter you become, the more you are able to hear...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Windows 7 loader

ja nisam spomenuo piratluk nego onii...haha 90% ima onaj...al nea veze..jel se mozda  moze restore na eariler point in time??

sry admin=/

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Windows 7 loader

Jesi napravio mozda windows repair disc..............

Ak jesi onda neas problema.............

The quieter you become, the more you are able to hear...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Windows 7 loader

nisam a trebao sam.. imam vaio pa sam sa nekim programom sto sam dobio uz njega radio sistem restore image..ali ne mogu ga sada naci... eariler point in time mozda moze sa istom verzijom windowsa...mislim da bi trebalo ici tako..???

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Windows 7 loader

ma taj repair disc je za*urac...meni se dvaputa nešto s*ebalo i nije ništa mogao popravitai i morao sam reinstalirati windovse.....

Other bands play, Rammstein burns-majke mi
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice