Windows 10 - općenito izdvojena tema

poruka: 15.413
|
čitano: 3.905.309
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 FAQ, Windows 10 - problemi
16 godina
Windows 10 - dojmovi, problemi

Kod mene se vec skida

morrisoN

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

a jbt taman da veceras kad novi build

ai 01.07 2015 je vec

~^iGoR~
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Evo i kod mene novi build doša a taman sam jutros onog instalira  

Nek se skida.

Mamu mu njegovu eno stoji na nuli ima 15 minuta

Ispravak ne mrda već uru vrimena  i odo ja leć a ovo možda i krene do jutra

Evo došlo i jutro a ono sranje još na nuli i ja gasim komp i nastavak slijedi većeras

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.7.2015 5:57 (nicky.sl).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina

Evo upravo započela instalacija!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Build 10130. Prijavljen sam na računalo kao lokalni(jer imam predugačku lozinku na MS user acc), i u aplikacije kao što su Kalendar Pošta Feedback.... prijavljen sam MS računom, Sve to radi i zapamtio je moje prijave, tj. nemoram svaki puta kucati ime i lozinku.

Problem je u Pošti i live tile, tj. na pločici mi ne pokaziva broj pristigle pošte. A i namjestio sam, odnosno, zakačio(pinao) sam Ulazni spremnik na Start.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Windows 10 - dojmovi, problemi
Žohar kaže...

Build 10130. Prijavljen sam na računalo kao lokalni(jer imam predugačku lozinku na MS user acc), i u aplikacije kao što su Kalendar Pošta Feedback.... prijavljen sam MS računom, Sve to radi i zapamtio je moje prijave, tj. nemoram svaki puta kucati ime i lozinku.

Problem je u Pošti i live tile, tj. na pločici mi ne pokaziva broj pristigle pošte. A i namjestio sam, odnosno, zakačio(pinao) sam Ulazni spremnik na Start.

Zato što je ta aplikacija jednostavno puna bugova. Ne rade niti notifikacije za e-mail u action centru. Tj koji put prorade ničim izazvane, ali rijetko...

http://pljusak.com/sibenik_krvavice/wx.htm
13 godina
neaktivan

Imam windows 10 na virtualki pa me zanima dal mogu skinut drivere za gpu zato sta nema normalne rezolucije!

Hvala!

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.7.2015 12:43 (Fr0st).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Odaberi u postavkama virtualku 2D/3D (ako se radi o VirtualBox programu)
http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
13 godina
neaktivan

I samo jos 1 pitanje oce bit win 10 free za sve ili samo za korisnike koji imaju kupljen win 8 ili 7?

Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
odjavljen
Fr0st kaže...

I samo jos 1 pitanje oce bit win 10 free za sve ili samo za korisnike koji imaju kupljen win 8 ili 7?

Odgovoreno jedno 50 puta - free je samo za legalne vlasnike Win7 Home/Pro/Ultimate sa SP1 i Win 8.1/Pro. Ništa drugo i nijedan Enterprise.

My name is Legion... For we are many!
13 godina

Kod mene nikakav progress...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
BlackMoon kaže...
Žohar kaže...

Zato što je ta aplikacija jednostavno puna bugova. Ne rade niti notifikacije za e-mail u action centru. Tj koji put prorade ničim izazvane, ali rijetko...

Što imaš toliko protiv win 10..pa recimo meni i vecini ljudi od 10130 rade super...ti stalno spominješ stotine bugova..molim te navedi ih i obrazloži..

10 godina
neaktivan
Cromaki kaže...

Kod mene nikakav progress...

Taj problem sam i ja imao ,restarataj lap ili računalo ,što li već imaš ,te ponovo pokrenu update.... meni proradilo i vrlo brzo bez problema sve nadogradilo bez gubitka podataka

Meni ,build 10159, radi ( po mom iskustvu sa ostalim build-ima ) sjajno i bez ikakvih problema

Primjetih :- popravili dodavanje računa (otlook,hotmail..) (nije se mogao dodati račun),(gmail i  ostalo  se moglo i prije)

•          -Brži i fluidniji
  •          -Sinkronizacija mobitela ( win, android i iphone ) (na build 1058, se isto moglo ,ali ne tako glatko i jednostavno)
14 godina
nicky.sl kaže...

Evo i kod mene novi build doša a taman sam jutros onog instalira

Možeš se slikati, ako ne krene unutar par minuta, onda niti neće krenuti, restart pa ponovno.

Ja osobno ne skidam ništa sa Win. update-a, drugi izvor to izgura za čas, bez stajanja, sporosti i sl., stavim na USB i napravim nadogradnju dok kažeš keks.

http://www.bug.hr/forum/board/opcenito-o-ict-biznisu/17.aspx?sort=act
10 godina
neaktivan

Jesu maknuli Control panel u Win10?

0 0 hvala 0
14 godina

Još nisu.

10 godina
odjavljen
frcko kaže...

Još nisu.

A nebi ni trebali maknuti control panel, meni pomaže? Što se biti kada maknu?

15 godina
keyofdestiny13 kaže...
frcko kaže...

Još nisu.

A nebi ni trebali maknuti control panel, meni pomaže? Što se biti kada maknu?

Ništa, imaš settings sa svim opcijama iz control panela. Ovako dvije stvari mogu samo zbuniti korisnike.

Swedish latin super funk.
15 godina
neaktivan

Nece ni maknuti control panel. Zasto su onda bestpotrebno izmjenili 90% ikona iz control panela, ako su ga planirali ukloniti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Zbog "tehničkih problema" mora sam nanovo instalirat winse (build 10130 clean instal) i lipo je pokupio gomilu updatea al novi build 10159 neda nikako yebo ih fast ring

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina

Kakvi tehnički problemi kolega? Svi skrivate svoje probleme kao zmija noge, a kad ja upozoravam na bugove, onda me se napada...

http://pljusak.com/sibenik_krvavice/wx.htm
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.7.2015 23:06 (BlackMoon).
Moj PC  
1 3 hvala 1
12 godina
BlackMoon kaže...

Kakvi tehnički problemi kolega? Svi skrivate svoje probleme kao zmija noge, a kad ja upozoravam na bugove, onda me se napada...

Nisu winsi bili krivi neg ja stoga neman šta reć

11 godina
protjeran
Sum_of_all_fears kaže...
Fr0st kaže...

Odgovoreno jedno 50 puta - free je samo za legalne vlasnike Win7 Home/Pro/Ultimate sa SP1 i Win 8.1/Pro. Ništa drugo i nijedan Enterprise.

Na webu microsofta hrvatska tako lijepo i precizno piše :

Free nadogradnju na windows 10 ce dobiti svi legalni win 7 i 8.1 osim ovih :

Windows 7 Enterprise, Windows 8/8.1 Enterprise i Windows RT/RT 8.1. 

Znači i svi oemi i skoro sve kategorije osim ovih par nabrojanih ce dobiti free desetku..

17 godina
Windows 10 Build 10159 .iso download

Language: English

Architecture: 64-bit

Download (Mega)
Mirror

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Re: Windows 10 Build 10159 .iso download

Sad ce za koji dan novi build

15 godina
nicky.sl kaže...

Zbog "tehničkih problema" mora sam nanovo instalirat winse (build 10130 clean instal) i lipo je pokupio gomilu updatea al novi build 10159 neda nikako yebo ih fast ring

Zašto nisi skinuo odmah 10159?

To sam ja napravio kada sam reinstalirao sinoć sve.

Swedish latin super funk.
12 godina

Lipo sam napisa da mi nije htio ponudit update na build 10159 što sam i pokaza na slici a skidat iso slike iz tko zna kakvih izvora neću.

Večeras ću nanovo napravit čistu instalaciju i opet probat preko updatea.

17 godina

Ako sada instaliram ovaj 10159 build i ulogujem se sa svojim insider accountom da li će mi ponuditi besplatnu nadogradnju na RTM kada izađe?

Par prijašnjih verzija sam također isprobavao, i bio sam ulogovan sa istim accountom.

Zahvaljujem na odgovoru.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ne, bit ćeš vječni insider...

My name is Legion... For we are many!
14 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Ne, bit ćeš vječni insider...

Ispravak krivog navoda. Ispravno bi bilo:

Vječno će biti MS Insider u (tebi) tvom računalu. Što i nije tako loše.

Stručnjak za odmaganje...
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 FAQ, Windows 10 - problemi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice