Windows 10 - općenito izdvojena tema

poruka: 15.413
|
čitano: 3.892.854
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 FAQ, Windows 10 - problemi
17 godina
Re: Windows 10 - dojmovi, problemi
Gago4 kaže...

Niti ovaj današnji nvidia driver nije donio dx 12 gtx 500 seriji...Valjda bude uskoro?

ni moja 660, negdije sam davno pročital da serije od 4xx do 7xx budu podržavale dx12_0, a 9xx pa nadalje dx12_, 12_1, 12_2....

na insider 10240 bildu folder $WINDOWS.~BT se popeo a nevjerojatnih 279 kb xD, pa kaj nije bilo riječi da insideri budu imali prednost oko upgrejda, ako je opče to za upgrejd, a trebao bi bit nevidim drugi razlog pojave tog foldera.

@4mal čudi me da amd fury x nije dobila več dx 12 nadogradnju ipak su zajedno amd i ms slagali dx12

mrakky
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.7.2015 18:20 (mrakky).
15 godina
neaktivan
Windows 10 - dojmovi, problemi

Kod mene vjoš ništa od nadogradnje na Windows 10.

Kliknuo sam ovo u okviru OK,notifi me when redy i ništa se ne dašva.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ma sam rokajte onaj tool i upgrade....ovaj update servis nista ne valja

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm

2 0 hvala 0
14 godina
Svrzic kaže...

mozda je bilo pitanje, nisam nasao, pa cu postavit opet
skinuo sam .iso file

dali ga mogu stavit na usb (yumi npr) i instalirat, pa ukucat moj original win8.1 key ili nemogu

Ne, bilo je priče već.

Windows 8.1 Key ne aktivira Windows 10!
Potrebno je napraviti upgrade pa tek onda clean install.

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
17 godina
neaktivan

Imam licencu za OEM Sedmicu Home Premium koja je došla predinstalirana na laptopu. Kako sam shvatio, ako prilikom

čiste instalacije Desetke (.iso koji je dostupan za DL od MSa) unesem serial od Sedmice koji imam na OEM naljepnici,

imaću legit instalaciju.

Može li mi neko ovo potvrditi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
4mal kaže...

to je do drivera ocito 

http://support.amd.com/en-us/download/desktop?os=Windows+10+-+64

stigli off dx12 sa wddm 2.0 supportom!

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.7.2015 18:22 (4mal).
16 godina

malo glupo pitanje, ali pošto sam sad vidio da mi se ne pojavljuje dualboot kako mogu doći do originalnih windowsa (7. jel), naravno ukoliko je moguće...

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.7.2015 18:41 (LUNAT1C).

0 0 hvala 0
14 godina

Nakon upgradea, sve radi kako treba. Znači jucer sam rezervirao, jučer navecer se skinulo, danas napravio upgrade i sve prošlo kako treba. Malo me nervira sto se u pozadini vrte aplikacije tipa fotografije, trgovina iako ih ne koristim, ne znam zašto, ali toga nije bilo u osmici. Također imam dojam da je boot sporiji nego na osmici (2 loading screena, jeli to uobičajeno?). Možda napravim i clean install poslije jer ne volim baš raditi velike nadogradnje nad OS-om. Dojmovi su dosta dobri i stvarno sam zadovoljan zasad.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.7.2015 18:28 (fighterZu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
draž kaže...

Kod mene vjoš ništa od nadogradnje na Windows 10.

Kliknuo sam ovo u okviru OK,notifi me when redy i ništa se ne dašva.

i meni na tabletu isti vrag (istinabog mail s kojim sam rezervirao na tabletu nije u insider programu), malo se strpiti i nema frke, stići će upgrade kroz koji dan

15 godina

Nemate što čekati da vam dođe baba s kolačima... skinite tool i pokrenite nadogradnju:

https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Znači nakon upgradea(kad na postojeći windows bacite WX) onda poslije toga možete clean?

0 0 hvala 0
15 godina
MatkoBB kaže...

Nemate što čekati da vam dođe baba s kolačima... skinite tool i pokrenite nadogradnju:

ja sam skinuo .iso file, ali mi pita za key u instalaciji
jesam retardiran pa radim nesto krivo ili me nesto hebe

Autoclimb kills more people than AIDS
15 godina
nedIm kaže...

Imam licencu za OEM Sedmicu Home Premium koja je došla predinstalirana na laptopu. Kako sam shvatio, ako prilikom

čiste instalacije Desetke (.iso koji je dostupan za DL od MSa) unesem serial od Sedmice koji imam na OEM naljepnici,

imaću legit instalaciju.

Može li mi neko ovo potvrditi?

Nećeš tako moći...

Unutar sedmice moraš pokrenuti ovaj tool i napraviti nadogradnju na windows 10:

Tek nakon ovoga tvoj laptop će biti registriran na M$ serveru i prikom idućim clean instalacija neće te pitati za nikakav key (hoće tijekom instalacije ali zanemari) i nakon što uđeš u windows sam će se automatki aktivirat bez unosa ikakvog keya, jer prilikom nadogradnje broj tvoje matične je upisan na M$ serveru i aktivacija se odmah odobrava tom uređaju.

17 godina

Evo sve kartice sa Dx12 podrškom koje rade od današnjeg dana...

Fermi Dx12 podrška odgođena..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Svrzic kaže...

Klik na ''Skip'' u donjem desnom uglu?!

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
15 godina
kizo2703 kaže...
Svrzic kaže...

15 godina
Svrzic kaže...
MatkoBB kaže...

Ma za nadogradnju nemoj skidati ISO.. mislim možeš, ali bolje ti je odabarati "Upgrade" opciju unutar toola, a kasnije skidaj ISO i radi clean instalacije koliko te volja.

Bolje je ići na upgrade jer onda ti tool automatski skine verziju na koju smiješ nadograditi i onda si siguran da će sve kasnije biti ok.

17 godina

zasto su maknuli graficka svojstva grrrr ,znaci sad se mora napravit 4 koraka za promjenu reze monitora,izvora na kojem ocu prikaz etc... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

kako nije dobila pa je samo njoj to ne pise u dxdiag kako je za nv ... vec su dosli drugi off driveri za njih 

bitno je da pise dx 12 i wddm 2.0 u dxdiagu 

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.7.2015 18:36 (4mal).
15 godina

Napravio sam upgrade sa 8.1 na 10..ali da mi nista neostavi..i nemogu sad aktivirat win sa kljucem...kako da aktiviram a da nemoram ponovno na 8.1

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.7.2015 18:36 (galinjo24).
16 godina
Svrzic kaže...

Ne dragi, ne tu. S Media Creation Toolom napravi iso (ili usb) i onda njega mountaj i pokreni u Windowsima.

MatkoBB kaže...

Ma za nadogradnju nemoj skidati ISO.. mislim možeš, ali bolje ti je odabarati "Upgrade" opciju unutar toola, a kasnije skidaj ISO i radi clean instalacije koliko te volja.

Bolje je ići na upgrade jer onda ti tool automatski skine verziju na koju smiješ nadograditi i onda si siguran da će sve kasnije biti ok.

Ali, tool traži key na početku, a ne prihvaća nijedan. KAPISH?!

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.7.2015 18:40 (kizo2703).
15 godina
kizo2703 kaže...
Svrzic kaže...

Ne dragi, ne tu. S Media Creation Toolom napravi iso (ili usb) i onda njega mountaj i pokreni u Windowsima.

to i je to

al uglavnom radim sad upgrade, pa cu onda clean
zanemari da smo uopce pricali :D

14 godina

Moje iskustvo..

Windows 8.1 Pro key s DreamSparka. Instaliran na računalo i laptop.
Sve uredno radilo, dakle Aktivirani.

Iskustvo je sljedeće:

1. Instalacija na PC: odabrao Upgrade > Delete all (fresh install). Hoću aktivirati, ne mogu.
  2. Instalacija na laptop: odabrao Upgrade > Keep files (trebao bi biti klasični update). Prošla instalacija, ništa nije nestalo od podataka, čak ni s desktopa.. Hoću aktivirati - ne mogu. Ne mogu čak ni otvoriti ove nove postavke. 
Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina

Evo napravio sam upgrade windowsa i sve je dobro proslo,malo mi je cudno,prije nadogradnje sam imao 10 gb slobodnog mjesta a nakon nadogradnje imam 16 gb,i zanima me moram li ponovo instalirate drivere za graficku.I da boot je sporiji dosta od sedmice.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.7.2015 18:41 (Acex).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Svrzic kaže...

al uglavnom radim sad upgrade, pa cu onda clean
zanemari da smo uopce pricali :D

X piuta dosada je već rečeno da prvo treba napraviti upgrade, a tek onda clean install.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.7.2015 18:44 (kizo2703).
17 godina

ako je sve ok sa igrama onda nemoj 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Acex kaže...

Evo napravio sam upgrade windowsa i sve je dobro proslo,malo mi je cudno,prije nadogradnje sam imao 10 gb slobodnog mjesta a nakon nadogradnje imam 16 gb,i zanima me moram li ponovo instalirate drivere za graficku.I da boot je sporiji dosta od sedmice.

Evo i meni neda dream spark update..jel to moguce da dreamsprak key se nemože updetat..

11 godina

kako da skinem 10 doslo mi samo ono da me podsjeti kad je reday

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

moze link za download engleskih windowsa 7..

ovdje je neko stavio link sa microsoft hrvatska, i onda mi skida hrvatski windows 10 i kad dodem do koraka u kojem moram odabrat koje podatke sacuvat, neda mi sacuvat aplikacije i postavke jer "se jezik razlikuje od trenutnog jezika"

sto tu zapravo spada pod aplikacije? dakle to izbrise sve programe, antivirus isto npr?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Moje iskustvo..

Windows 8.1 Pro key s DreamSparka. Instaliran na računalo i laptop.
Sve uredno radilo, dakle Aktivirani.

Iskustvo je sljedeće:

1. Instalacija na PC: odabrao Upgrade > Delete all (fresh install). Hoću aktivirati, ne mogu.
  2. Instalacija na laptop: odabrao Upgrade > Keep files (trebao bi biti klasični update). Prošla instalacija, ništa nije nestalo od podataka, čak ni s desktopa.. Hoću aktivirati - ne mogu. Ne mogu čak ni otvoriti ove nove postavke. 

Isto je i meni, isto s DreamSparka je key. Javlja grešku 0xC004F034

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 FAQ, Windows 10 - problemi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice