Win 7 64 bit Ult Edit, što nakon instalacije? zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 1.931
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Win 7 64 bit Ult Edit, što nakon instalacije?
Pitanje je, nakon instalacije Winsa i prvog ulaska u WIndowse, što instalirati od softvera što je povezano s grafičkkom, matičnom, zvučnom i ostalim hardverom? Znači osim drivera za grafičku (koje sigurno znam da treba instalirati) dali treba što još za ovo ostalo? Hvala

Edit, također kod prženja Winsa na dvd, da li ih pržim kao i svaku ostalu aplikaciju? U iso formatu wtite image file to disc? S obzirom da su to windowsi da lli treba nešto posebno raditi ? Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Win 7 64 bit Ult Edit, što nakon instalacije?

Treba najnoviji dostupan driver za sve za što treba driver (zvučna kartica, matična ploča tj čipset, mrežna kartica, miš i tipkovnica ako imaju drivere svoje, printer, skener, ...).

Od aplikacija, odi na www.nitnite.com, označi sve što ti treba i klikni na "Get installer". Kad se taj mali installer preuzme, pokreni ga i pusti da obavi svoje.

Da, što se prženja tiče od ISO slike napraviš DVD.

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
17 godina

Ja prvo instaliram sve potrebne drivere, Anti virus, Firewall, onda sa Ninite-om instaliram ostale aplikacije.

EDIT: 191x7 me pretekao! {#}

ISO na DVD moraš zapržiti da bude boot-abilan!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.8.2012 13:08 (Matozan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World Championships: 7, GP started: 299, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,546

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice