Učestalo restartanje računala (Windows XP)

poruka: 7
|
čitano: 3.018
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Windows XP -PROBLEM! POMOZITE

Kompjuter mi se često resetira(danas već 5 put!).Scanirao sam sa AVG-om 9,Nortonom,Kaspersky-im,Malwarebytse-om,Quick virus remover-om ali ništa(pronašli su nešto i to su izbrisali ali to nema veze).Mislio sam da je problem u antivirusnom programu(AVG 9),ali ništa.

Probao sam maknuti kvačicu -Automaticly reset computer if system fails- i onda mi je javljao plavi ekran (phisical memory) problem.

Windows XP proffesional,Intel pentium 4 2.8 ghz,Ati radeon sapphire sa 256 mb,1 gb ram.

U čemu je problem?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Windows XP -PROBLEM! POMOZITE

Da li ti se to javlja dok igraš neke igre ili šta?

15 godina
protjeran

I dok igram,i dok sam na internetu ili u nekom programu

16 godina
neaktivan

I ja sam imao taj problem dok igram Splinter Cell-Double Agent i Call of Duty-Modern Warfare 2 pa sam skenirao sa Malwarebytesom komp i pronašao je neki virus u registryu i uklonio sam taj virus i sada nemam više taj problem.

16 godina
neaktivan

skini mem test, zaprzi na cd i istestiraj ram... http://www.memtest.org/

Personal Geek Blog - http://www.winblogs.net
15 godina
neaktivan

kod mene je bio isti problem. često resetiranje kompa iako nisam nailazila na viruse. na kraju sam shvatila da je problem u napajanju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja imam sličan problem, molim pomoć, dobijem BSOD: 0x000000EA (možete proguglat)... pojave mi se plave crtice po ekranu i onda se reboota pa opet... uglavnom probao sam sve sa microsoftove stranice, a nisam nedavno instalirao nove drivere, hardver, ili drugi softver... jel trebam nosit na servis il?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice