Sad ću zaigurno pokupit ban ili u najmanju ruku dobit karton :D
Pregledao sam malo po forumu i ne mogu baš pronać odgovor koji trebam pa bi molio da ako je ikako moguće malo pomoći ovdje...
Ovako, prije god ili malo više sam kupio novi Asus laptop u dučanu i on je došao s instaliranom Vistom! Sve je bilo okay do nedavno i sad mislim da je vrijeme reinstalacije jer šta god napravio malo i malo mi se sve smrda i smrzne... Neznam gdje je finta ali jedino još s mozillom koliko toliko mogu normalno radit, ali još ktomu ako upalim chrome ili ne daj Bože operu ode sve k vragu.. sve sam već isprobao i otvorio temu ovdje i došli svi skupa do nekog rješenja ali na žalost samo na kratko... Treba mi sva 4 browsera odjednom i plus ktome raznorazni notepadi/macromedie/photshopovi/etc... A to je mission imposible odjednom... (prije je sve bilo okay)...
Dakle trebao bi reinstalirat Vistu, jer mi ovo izgleda kao zadnja opcija, al mi nije jasno kako, niti dal je IMAM!!??? Laptop je došao snjom i nisam dobio NIKAKAV boot cd/dvd! To bi značilo ili da su je oni stavili (znači ja je nemogu reinstalirat jer je nemam) ili da je imam na hardu jel tako?
E sad kako mogu provjerit dal je mogu reinstalirat ili dal je uopće imam....
Btw možete se smijat koliko god hoćete al eto malo sam zbunjen...
Hvala u naprijed