Problem sa windowsima 7

poruka: 10
|
čitano: 2.837
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Problem sa windowsima 7

imam vec 2 mjeseca windows 7 i od trenutka kad sam ih instalirao dobivao sam error tijekom igranja: "Display Driver Has Stopped Responding and Successfully Recovered"!
i tu pocinju moje patnje...ugl instalirao sam najnovije drivere puno tog sam pokusao, u guglao, trazio po forumima...ima puno solucija al uglavnom su sve te solucije za winsodws vistu
a ponekad mi zna tolko jako zastekat da moram kompljutor od kopcat iz struje da bi se ugasio...ako je netko imao takav problem na windowsima 7 neka mi pomogne HVALA!
i da naslov je zbog tog jer na xp-u mi se nije dogadao taj problem pa sam siguran da nije do graficke! :) i da samo da napomenem da kad ugasim neke programe u pozadinu onda me manje puta tijekom

igranja baca taj error a kad recimo imam internet ukljucen onda mi svako malo dolazi do error onak mi pocrni ekran i nakon 20 sec se vrati u normalu 

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.3.2012 11:34 (AtiFreakHD).

0 1 hvala 0
15 godina
Re: Problem sa windowsima 7
AtiFreakHD kaže...

imam vec 2 mjeseca windows 7 i od trenutka kad sam ih instalirao dobivao sam error tijekom igranja: "Display Driver Has Stopped Responding and Successfully Recovered"!
i tu pocinju moje patnje...ugl instalirao sam najnovije drivere puno tog sam pokusao, u guglao, trazio po forumima...ima puno solucija al uglavnom su sve te solucije za winsodws vistu
a ponekad mi zna tolko jako zastekat da moram kompljutor od kopcat iz struje da bi se ugasio...ako je netko imao takav problem na windowsima 7 neka mi pomogne HVALA!
i da naslov je zbog tog jer na xp-u mi se nije dogadao taj problem pa sam siguran da nije do graficke! :) i da samo da napomenem da kad ugasim neke programe u pozadinu onda me manje puta tijekom

igranja baca taj error a kad recimo imam internet ukljucen onda mi svako malo dolazi do error onak mi pocrni ekran i nakon 20 sec se vrati u normalu 

Jesi napravil update drivera grafičke kartice? Pogledaj jel pod CCC imaš opciju POWER PLAY, ako imaš isključi ju.

Valentin
14 godina
neaktivan
AtiFreakHD kaže...

Ne razumijem zašto otvarati nove teme kada problem možeš postaviti u postojećim u kojima je veća vjerojatnost da ćeš dobiti odgovor i riješiti problem kao npr ovdje: http://www.bug.hr/forum/topic/windows/windows-7-problemi/24299.aspx

14 godina
neaktivan
Problem sa windowsima 7

Kao prvo o kakvom je hardveru riječ?

Dont Believe The Type
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.3.2012 20:34 (WrongType).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Problem sa windowsima 7

Neznam da li sam odabrao dobru temu.

Ugl imam ovaj http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/Eee_PC_1005HA_Seashell/#specifications laptop. Na njemu je Windows 7 Starter

Upalim ga i dođe sve do logina. Kada se prijavi uđe ali se samo vidi kursor a ekran je crn.

Šta mi je raditi i u čemu je problem.

Ako je kriva tema prebacite me na pravu.

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zviznemte kaže...

Neznam da li sam odabrao dobru temu.

Ugl imam ovaj http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/Eee_PC_1005HA_Seashell/#specifications laptop. Na njemu je Windows 7 Starter

Upalim ga i dođe sve do logina. Kada se prijavi uđe ali se samo vidi kursor a ekran je crn.

Šta mi je raditi i u čemu je problem.

Ako je kriva tema prebacite me na pravu.

Hvala

Dok traje boot pritiskaj funkcijsku tipku F8 i potom odaberi Safe mode. Ako dobiješ sliku onda je do drivera, ako ne onda pokušaj s nekom live distrom Linuxa pokrenuti stroj. Ako hoće onda ide reinstall windowsa, ako ne onda je najvjerojatnije nešto od hardwera problematično.

Zlo se sprema, dobro biti neće ...
13 godina

Pokušao sam instalirati windows xp ali mi kaže da nemože jer windows 7 nije na eng.

17 godina
Problem sa windowsima 7

Pogledaj u manual kako ti se reinstaliraju ti originalni windowsi koje si dobio s njime. 

0 1 hvala 0
13 godina

Laptop sam dobio na dar znači laptop i punjač.

Ako ima negdje na netu ubacite link.

17 godina

0 1 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice