Mislim da sam ja jedini kojem je ovdje Vista ruzna i koji pljuje po njoj iako ima dovoljno jaku masinu da je GUTA..Radio sam na Visti i prvo sto mi se ne svidja je kako izgleda ( sto su neki ovdje nabacili kao glavni argumenat) meni se vise svidja Ubuntu(ne treba se bojat ni linuxa). Sjecam se kada sam radio na toshibinom laptopu sa wirelles antenom i vistom na sebi iako sam bio ispod AP nisam mogao ufatiti signal sto me je poprilicno nerviralo..a takodje se sjecam mnogih trzanja viste kada sam radio na jednom drugom pc-u u adobe macromdia ( ma onaj program za izradu flasha uvijek mu zaboravim ime ) i to me je jako nerviralo...jos sam mlad za razliku od nekih (nananana ) i lakse prihvatam ove nove stvari ali ne bez pomnog analiziranja kako god da analiziram vistu nije to to nije zato sto je navikana da nevalja nije zato sto mi je ruzna nego zato sto mi je nepotrebna i bas neki dan citam u novinama ( BUG) neki je stariji broj čitam kako neki stručnjak za igre kaže kako je DX 10 sasvim nepotreban i da se moglo na 9-ci još igrati takođe vi bugovci okrenite 181 broj BUG magazina i pogledajte koji su najveci promasaji 2007 pa me onda uvjerite da je se nesto promijenilo
hvala